Şimdi Ara

Bu kasaya nasıl bir mod gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kasaya ne tür bir mod yapmalıyım ?

Detaylı resim isteyen olursa çekerim bu 3 resim detaylı ve yeterli sanırsam.

• valla ben pek bişe düşünemedim ama üste 2 fan ve sese duyarlı neon
  • Kasanın yan kısmında bir plexi mevcut zaten. Şöyle uzun uzun baktımda benimde aklıma pek birşey gelmedi yahu..
    ama renklendirme ve fan olayına önem verirsen güzel birşeyler çıkar gibi. :) ön kısımdaki kırmızılıktan ilham alıp kasanın içine de kırmızı renkte birşeyler uygulayabilirsin. Neon olayına bende katılıyorum. gayet şık durur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehr. -- 7 Ocak 2012; 12:22:01 >
  • sese duyarlı neon uv ışığına duyarlı mıdır?
    -
  • uv yap hacı sonra uv katot sese duyarlı neon alma sese duyarlı devre yapıp bilgisayar masanın bi yerlerine yerleştir.
  • Arkadaşlar o ortadaki ışık renksiz gözüküyor fakat gerçekte mavi.Ön panelde kırmızı yerler de var.Şimdi kasanın içinin renkli gözükmesini istiyorum,hangi renk led döşemeliyim kasaya ?
  • duygulandım be, benim bi önceki kasamdan yalnız benimki metal rengindeydi üstadım sana söyle diyim o kasaya mod yapmaya degmez farkettinmi bilmiyorum ama malzeme kalitesi öyle böyle degil acayip dandik cok ince sac kullanmıslar en yakınınzdaki bi pc teknik servise gidip 30 liraya 40 liraya bi kasa alıp onu modifiye etmeni öneririm.bide o kasanın markası ne ben her tarafın baktım adını bulamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozantaküs

duygulandım be, benim bi önceki kasamdan yalnız benimki metal rengindeydi üstadım sana söyle diyim o kasaya mod yapmaya degmez farkettinmi bilmiyorum ama malzeme kalitesi öyle böyle degil acayip dandik cok ince sac kullanmıslar en yakınınzdaki bi pc teknik servise gidip 30 liraya 40 liraya bi kasa alıp onu modifiye etmeni öneririm.bide o kasanın markası ne ben her tarafın baktım adını bulamadım

Casecom P4,tam modeli yok-yazmıyor.Gerçekten haklısın sac falan dandik ama elimdekinle yetinmek zorundayım.Aslında yapacağım bir led döşemek yani plexi için döküp biçmeyeceğim kasayı
  • Ledlerle bişeyler yapabilirsin.arkadasların dediği gibi sese duyarlı olanlarla güzel olur
  • arkadaşım en önce kabloları topla
  • hocam aynı kasadan bende de var sizin hesaptan yapayım bişeyler dedim kasanın kapağı elimde kaldı :D google de araştırıyordum kasanın ismini casecom p4 den yola çıktım aha buraya geldim :D satlık kapak felan arıyacaktım ama bir daha düşündüm gideyim kendime güzel bir kasa alayım ona istediğim şekli vereyim düşüncesindeyim :)
  • hocam arka paneli kes 2 tane ledli 80 mm fan tak üst tarafa 2 tane 120 veya 100 mm ledli fan 2 tanede neon takrınmı miss gibi olur
  • Kabloları sleeve 'le hocam biraz düzeni sağla yan kapağa bi plexi çak arka ya arkaşların dediği gibi 2 tane led 80 lik tak ön paneli kesip biç bence pek iç açıcı durmuyor ön panelde siyah plexi ile harikalar yaratabilirsin ;)
  • Bence de o kasaya kapsamlı bir format atmalısın dostum..
  • o kablo karıklığı görüntüyü bozuyor onları toplayarak işe başlayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.