Arkadaşlar böyle bi kasam var ben bunu nasıl modifiye edebilirim daha önce hiç kasa modlamadım @thunderwatcher hocam yardımcı olurmusunuz ?? Şimdiden herkese teşekkürler. İyi forumlar
quote:
Orijinalden alıntı: drvs_agma
Arkadaşlar böyle bi kasam var ben bunu nasıl modifiye edebilirim daha önce hiç kasa modlamadım @thunderwatcher hocam yardımcı olurmusunuz ?? Şimdiden herkese teşekkürler. İyi forumlar
Elbette yardımcı olmaya çalışalım;
Öncelikle neler istersin modifiyeli bir kasada? Bütçen ne kadar? Alet edevat ne var elinde? Bu aletleri iyi kullanabiliyor musun, elin işe yatkın mı? Eğer bunlardan birine yanıtın "hayır" ise çevrende iş yaptırabileceğin tabelacıydı demirciydi kaportacıydı bilmem neydi eleman veya yardım edebilecek biri var mı?
Bunlar varsa gerisi tasarım işine kalıyor.
Hocam öğrenciyim bütçeyide babamdan yardım alarak iyi bişeyler yapacam babamın asıl mesleği oto elektrikçilığı(şuan tır şoförü) ledler için babamdan yardım alırım birde kasanın yan tarafını plexi yapmayı düşünüyorum kasayı boyatmak için tanıdığımız kaporta boyacı var kasayı tamamen siyaha boyatıcam yan kapağı kestirip plexi yaptırıcam kasa içi led döşeme yapılacak birde kasanın ön paneline hella kaplama yaptırıcam bu kadar yani bana bu kasa için başka ne önerilerin var kasa bileşenlerimde şöyle : i7 processor 860 oc ile 2.9 6 gb ram 1 tb hard disk Ati Radeon HD5850 1GB ışte böyle de bileşenlerim var bana bunlar yeterde artar diye düşünüyorum oynadığım oyunlar az onlar da düşük grafik