Şimdi Ara

Bu kart Referans Tasarim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.techpowerup.com/gpudb/b4468/gainward-gtx-1080-ti-golden-sample

Arkadaslar Bi bilgisayar elime gecti fiyatida baya uyguan geldi diger 1080 tilerden i7 8700k fiyatina gore 300 euro asagisina Bu kartin Referans olup olmadigini Bana Soylermisiniz?

Bana Referans Kart gibi geldi ama Simdi Bilgigim akdariyla referanslar genelde satilmaz ama bu baya bir bildigin minfactoryde falan satiliyor kart uste linkini verdigim kart ve sizce bU referans mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RumeeL -- 8 Haziran 2018; 5:3:58 >

• Referans kartlar Founders Edition diye satılanlar. Sizin dediğiniz kart da referans karta benzer, soğutucu maliyeti az olan bir model. Daha ucuz olması normal.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Referans kartlar Founders Edition diye satılanlar. Sizin dediğiniz kart da referans karta benzer, soğutucu maliyeti az olan bir model. Daha ucuz olması normal.
    Hocam tamamda kartin fiyati 800 euro normalde yani diger kartlarla es deger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blowerli fan ref tasarimla ayni iste kimisi blowerini soker custom basar birde hava akimi dar kasada gideri var cunku kasanin arkasindan artiyor havayi ondan alir alan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

blowerli fan ref tasarimla ayni iste kimisi blowerini soker custom basar birde hava akimi dar kasada gideri var cunku kasanin arkasindan artiyor havayi ondan alir alan.
    Bende gtx 1060 vardi bunun performansini tam alabilirmiyin kayip ve sorun vermez degilmi

• 885eu ya msi gaming x satiliyor, blower fan almak yerine 85euro daha vermek bana daha mantikli geldi.
  • çok ekstrem ortam sicakligi yoksa performans sıkınti yapmaz uzerinde yazan mhz değerlerini verir kart yanliz blower fan kafa ütüler

gir youtuba aç orda blower sesiyle karsilastirmalar var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu sisteme bu psu yeter mi
    3 yıl önce açıldı
    Bu sistem iyi mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mukarnas

885eu ya msi gaming x satiliyor, blower fan almak yerine 85euro daha vermek bana daha mantikli geldi.
    Hocam 1 aydir avci gibi uygun bekliyordum fiyatlar 2000 euro falan buda 1400 euroya koymus ılk başta fark edemedim isimdende pek fark ettirmiyor goruyorsunuz direk aldim insallah sorun yasamam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.