Şimdi Ara

Bu kart için düşünceleriniz nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus rx 480 1288 liraya gtx 1060 ise indirimle 1350 liraya geliyor.Sizce hangisi alayım.Ses hiç sorun değil.En azından 3 sene kullanırım.

Kart bu
    https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/TURBO-GTX1060-6G/

• Sapphire RX 480 8 GB.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sapphire hem istemiyorum hemde garantisi 2 yıl.
  • GTX1070 kullanmama rağmen GTX1060'a karşılık olarak RX480 daha cazip geldi. Özellikle son sürücülerle DX12 ve Vulkan tarafında AMD'nin tekrar öne geçtiği yönünde çok haber var.

Bu arada RX470'in RX480 olabildiği vs gibi haberler vardı bi ara o iş ne oldu :)
  • O zaman ASUS alınabilir. O8G olandan.
  • Asus rx 480 iyi bir seçim, çoğu ekran kartı içinde gerçekten Aktif şekilde VRM bölümünü sohutan bir satarıma sahip, kartlardan biri. Yine rx480 nin yeni çıkan oyunlarda enazından doom ve resident evil oyunlarındaki performansıda 1080p 'de kabul edilir seviyelerde. Birde unutmayın genelde AMD kartların renkleri parlaktır, nvidia kartların soluk gibi ama renk doygunluğu amd 'ye göre daha fazladır, ben film izlerken NVIDIA, oyun oynarken AMD derim :) Bazan kullanılan monitöründe etkisi oluyor belki ? RX konusuna dönersek 8 GB ram boyutu ile, en az 3 sene rahat götürür.
  • Asus turbo çok ısınıyor diye duydum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu olayı bu kadar önemli mi?
    5 yıl önce açıldı
    Beyler bu nedir böyle bu nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARABASUKA

Asus rx 480 iyi bir seçim, çoğu ekran kartı içinde gerçekten Aktif şekilde VRM bölümünü sohutan bir satarıma sahip, kartlardan biri. Yine rx480 nin yeni çıkan oyunlarda enazından doom ve resident evil oyunlarındaki performansıda 1080p 'de kabul edilir seviyelerde. Birde unutmayın genelde AMD kartların renkleri parlaktır, nvidia kartların soluk gibi ama renk doygunluğu amd 'ye göre daha fazladır, ben film izlerken NVIDIA, oyun oynarken AMD derim :) Bazan kullanılan monitöründe etkisi oluyor belki ? RX konusuna dönersek 8 GB ram boyutu ile, en az 3 sene rahat götürür.

Asus RX iyi seçim mi?

Asus'un RX serileri piyasanın en kötü kartlarıdır. Yanlış bilgilendirme yapıp insanları madur duruma düşürmeyin.

Asus'un RX serisi yeterli voltaj dengesi sağlayamayan, kağıt üstündeki hızlara çoğu zaman çıkamayan ve 60C° Temp Limit'i yüzünden piyasadaki hemen hemen her karttan daha düşük FPS veren bir karttır.

Aktif VRM soğutması istiyorsa da gidip Sapphire Nitro modelini alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 30 Ocak 2017; 15:50:23 >

• O Zaman yarın turbo modeli sipariş veriyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus değil Sapphire diyorum ısrarla. Garantisi uzun olsa ne yazar ülkemizde ama yine de siz bilirsiniz.

• Sapphire garantiden ziyade ben istemiyorum. Bu kart da benim için tek sıkıntı backplate yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedeninizi merak ettim doğrusu ?

• 4670,6970,5450,r7 240 hepsi Sapphire markaydı.Biraz da başka markalar denemek lazım.
  • Siz bilirsiniz tabi hayırlı olsun o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.