Şimdi Ara

Bu kart alınır mı rx 470

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-rx-470-gaming-x-4-gb-kutulu-faturali-738615384/detay/

3 ay mining yapılmış almak mantıklı olur mu sizce yoksa sıfır 800 liraya rx 570 mi almam daha iyi olur

ucuz bir şeyler arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotçu -- 7 Ekim 2019; 15:37:23 >

• zorlanmış bir kart. riske girmeye değmez bence.
  • Garantisi bitene kadar kullanılmış ama sadece 3 ay mining yapılmış öyle mi? :) 100-150’ye inmiyorsa eğer hem daha yeni bir kart hem de sıfır ve garantili ürüne fazladan 300 de 400 de verilir. 500 lirayı çöpe atman riskindense 800’e sağlam bir şey almak daha iyi bir karardır bence, ha 100-150 olsa zaten bil ki çöptür ama riskine değebilir bir ihtimal, denenip alınabilinir. O fiyata da koyaa zaten saniyesinde müşteri bulurdu. Ama şunun da altını çizeyim son yıllarda bilgisayar bileşenleri işinden uzağım, kartların performansını bilmem bir de senin maddi durumunu bilemem. Yani demem o ki benimkiler tavsiye değil, sadece “ben olsam nasıl hareket ederdim”.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pp_pp kullanıcısına yanıt
    eyvallah. ben de benzer düsünüyordum sadece cogunun bahsettiğin kadar yalancı olma ihtimalini daha az görüyordum ama sanırım bu riske değmez sıfır rx 570 alıp geçerim büyük ihtimal mesaj için sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.