Şimdi Ara

bu karılar neyin kafasını yaşıyor ksfjsgnjfsjfjsa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • IYYYYYYYYYYYY ÖYLE SİNİR OLDUM Kİ TİPLERE BAKAR MISIN?
    KADINLAR İÇİN BÖYLE BİR KONU AÇILSA KAFAYI YERLERDİ ALLAHIN YIKIKLARI ALLAHIN BELALARI YA ŞUNLARLA AYNI ÜLKEDE OLMAK ZORUNDAYIZ İŞTE.
    SIRF DİŞİ OLDUĞU İÇİN DİĞER İNSANLARI AŞŞAĞILAMA HAKKINI KENDİNDE BULAN İĞRENÇ DÖL İSRAFLARI YA
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Abi kızı belli bi iki şey öne çıkartıyor zaten ama erkek de öyle bi şans yok. Kız biraz dar giyinse iki makyaj hemen boyut değişiyor biz ne yapalım amk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boyle olduklarini zaten biliyorum. .d farkli seyler gosterin .d.d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türk erkekleri dünyanın her ülkesinde beğeniliyor hem fiziksel hem de duygusal yaklaşım bakımından.Hiç Türk kızı ile alakalı bir şey duydunuz mu peki ? Duyamazsınız çünkü dünyada kişiliği en bozuk yaratıklardır,güzellik olarak dünyada 150 millet varsa en fazla 80. falandır ama kendilerini uzaydan gelmiş sanarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Türk erkekleri dünyanın her ülkesinde beğeniliyor hem fiziksel hem de duygusal yaklaşım bakımından.Hiç Türk kızı ile alakalı bir şey duydunuz mu peki ? Duyamazsınız çünkü dünyada kişiliği en bozuk yaratıklardır,güzellik olarak dünyada 150 millet varsa en fazla 80. falandır ama kendilerini uzaydan gelmiş sanarlar
    Kanka yabancılar türk kızlarını güzel buluyorlar. İnternette tanıstıgım cogu insan bunu dedi (avrupalı olanlar dahil) belki de yanlistir bilmiyorum. Ben onların yalancısıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swonz kullanıcısına yanıt
    Çalıştığım yerdeki bayanlarla yüz yüze konuşmak istesem yüzlerini yıkmaları gerekir.
    Tercih onların. Güzel görünüyorlar makyajla, maksadım saygısızlıkta değil, ancak lise talebesi
    stajyerler bile, kıpkırmızı ruj suratları modifiye araç kaplaması gibi yüzleriyle geliyorlar.
    Bu halleriyle tavanlarına sunroof görüntüsü versin diye siyah bant çekilen şahinleri anımsatıyorlar bana
    birgün makyaj yapmasalar hastamısın diye soruyoruz, sorunca da trip yiyoruz.
    Asıl zengin kocayı görünce tipi mipi unutan modifiye kızlarımız kendini sorgulasınlar.
  • yakışıklı beyler değerinizi bilin kolay kolay satmayın kendinizi binin üstlerine vurun kırbacı madem yakışıklı erkek az bu durumu değerlendirelim
  • kızlar.hep.aynı.geliyor.dar.kot.düz.saç.aynıhep
  • cevaplara gel

quote:

suslucum +11111 yazdiklarina ama kaos is coming hazirli olalim

quote:

4000 kisilik sirkette calisiyorum. 1000 kisisi erkek olsa, yarisinin basi bagli olsa, yarisi da istedigim yas, tip vb kriterleri saglamasa yine elde 250 tane aday olmasi lazim. 250 taneyi gectim 25 tane yuzune bakilir adam yok :(

quote:

ben erkeklerin çoğunun çirkin olduğunu düşünmüyorum, sadece özellikle türk erkeklerinin zamanımız güzellik standartlarına uymadığını düşünüyorum.

quote:

ahahahahhahahahah ay soru harika harika harikaaaa :d süslü ben buna o kadar hak veriyorum ki yani daha fazla hak veremezdim djndndnd

quote:

o kadar haklı bir serzeniş ki. gözümü gönlümü açacak erkek yok

quote:

katılıyorum. gerçekten güzel kız fazla ama erkek çok az. bazısının da boyu uzun onun ekmeğini yiyor sorsan kız beğenmezler

quote:

evet ya allah affetsin bu erkekler çirkin bee

quote:

ahahahahahaha aşırı haklı biri. haklı bir isyan. cidden haklısın ya.

Lan suriyeli ve afgan sığınmacı kızlar bile sizden daha güzel, ortada güzelliğiniz falan yok, üreme ihtiyacına borçlusunuz her şeyi.

• Son bir kaç senedir ortalık sakallı kaynıyor. Yakışan yakışmayan bırakıvermiş sakalı. Kendim de dahil sakalla tam bir ilk çağ mağara adamına dönüyorum, tipten yanıma kimse yaklaşamıyor, sokaklar da benim gibi tiplerle dolu. Ben kestim kurtuldum, yakışmıyorsa zorlamanın alemi yok. Bu arada kadını da, erkeği de maalesef çirkiniz bunu kabul etmek lazım. Dünya da slav ırkından başka şekli cemali noksansız ırk pek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Son bir kaç senedir ortalık sakallı kaynıyor. Yakışan yakışmayan bırakıvermiş sakalı. Kendim de dahil sakalla tam bir ilk çağ mağara adamına dönüyorum, tipten yanıma kimse yaklaşamıyor, sokaklar da benim gibi tiplerle dolu. Ben kestim kurtuldum, yakışmıyorsa zorlamanın alemi yok. Bu arada kadını da, erkeği de maalesef çirkiniz bunu kabul etmek lazım. Dünya da slav ırkından başka şekli cemali noksansız ırk pek yok.
    Koreliler fena değil hocam.
  • ilk enrty: 1000 erkek içinde anca bir tanesi yakışıklı sayılabilirmiş..

bende tam tersini düşünmekteyim belki doğru belki yanlış, günümüz koşullarında 1000 erkek içerisinde çıkabilecek yüzü/suratı güzel erkek sayısı, 1000 kadın içerisinden çıkabilecek yüzü güzel kadın sayısından fazladır,

60-70 li yıllara gitseydik bu durum haliyle kadınlar lehine olurdu, şimdiki şımarıklar bir an önce ben süperim havasını bırakıp o aşırı özgüven ego ve kaprislerini söküp bir kenara koysunlar, inorganik palet suratlı klonlanmış mumyalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Son bir kaç senedir ortalık sakallı kaynıyor. Yakışan yakışmayan bırakıvermiş sakalı. Kendim de dahil sakalla tam bir ilk çağ mağara adamına dönüyorum, tipten yanıma kimse yaklaşamıyor, sokaklar da benim gibi tiplerle dolu. Ben kestim kurtuldum, yakışmıyorsa zorlamanın alemi yok. Bu arada kadını da, erkeği de maalesef çirkiniz bunu kabul etmek lazım. Dünya da slav ırkından başka şekli cemali noksansız ırk pek yok.
    Slav ırkının karıları güzel bir tek. Erkekleri leş. İskandinavların ikisi de iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.