Şimdi Ara

BU KARAKTER AKARA CZ'DE İŞ YAPAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Birkaç gün önce bir konu daha açmıştım. Base asas yapılandıracaktım Akara'da. Char 70 Lvl oldu fakat birkaç kez Base'ye gittim insan izi yok. Pazar günü sabah 12'de girmeme rağmen 6 kişi gördüm. Bir arkadaşım akşama doğru dolar dedi ne kadar doğrudur bilemiyecem. Şimdi size sorularım:

İlk Seviye

(Alındı) +7 Shell Set
    Dual +9 Cleaver
    (Alındı) Dual Old Eme
    WP +1
    (Alındı) Old Skeleton Belt
    (Alındı) Dual Old Rol

İkinci Seviye

+8 Shell Set
    +9 Cleaver +8 CHD
    Dual Howling Rooster +1
    WP +2
    (Alındı) Dual Old Rol

1. Bu İtemlerle Cz kasarsam iş yapar mıyım? Şuan 70 Lvl oldum. 80 Olana kadar 2. Seviye itemleri tamamlarım sanırım.
    2. Base mi kalmalıyım? Kalmak istiyorum fakat Base'de adam yoktu. Akşama doğru oluyor deniyor ne kadar doğrudur?

Lütfen bir tavsiye verin. Kafam karmakarışık. Şuan Char 70 Lvl. Ne yapmalıyım?

Edit: 600 Saat Exp Premium var. Boşa gitmesin istiyorum açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 29 Kasım 2010; 16:24:14 >

• in ya da dd15 felan al, czde tek basına ske yetmez gibi. 70 olduktan sonra 70 görevlerinden felan yaptın mı hic? exp yada silah . eger yaptıysan bir daha base e giremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

in ya da dd15 felan al, czde tek basına ske yetmez gibi. 70 olduktan sonra 70 görevlerinden felan yaptın mı hic? exp yada silah . eger yaptıysan bir daha base e giremezsin

Hiçbirini yapmadım hocam. Sanırım DD 15 Alabilirim. Bu durumda ne yapmalıyım? Czde her önüme çıkandan 2 Yemeyeceksem ve vsde adam kesebileceksem (Playerlik var) ne yapmalıyım sizce? Bir diğer yanıda Exp Premium aldım ve 59 Charı 4 Günde 69 Yaptım. 600 Saat Exp Premium var. Boşa gitmesin diye Cz kasmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

in ya da dd15 felan al, czde tek basına ske yetmez gibi. 70 olduktan sonra 70 görevlerinden felan yaptın mı hic? exp yada silah . eger yaptıysan bir daha base e giremezsin

Hiçbirini yapmadım hocam. Sanırım DD 15 Alabilirim. Bu durumda ne yapmalıyım? Czde her önüme çıkandan 2 Yemeyeceksem ve vsde adam kesebileceksem (Playerlik var) ne yapmalıyım sizce? Bir diğer yanıda Exp Premium aldım ve 59 Charı 4 Günde 69 Yaptım. 600 Saat Exp Premium var. Boşa gitmesin diye Cz kasmak istiyorum.

kas desem , exp durumu nasil akara da bilemiyecem. ben edana da oynuyorum exp kasan yok. varda koxperlar paramumları brahmanları kapmıslar hep. ben bizim clandakilerle boro da kasıyorum tabi exp pt kurduklarında. akara da durumlar nasıl? 69 a kdr tek basına kasmak kolayda 71-72 den sonra zor. koxpla kasacaksan sorun yok tabi :)

itemlere gelincede shell set yerine +6 veya +7 krowaz diz bence. shell 7 set exp icin idare eder. yavastan parca parca krowaz dizersin , dd ya da in de aldın mı guzel char olur.

• quote:

quote:

quote:

kas desem , exp durumu nasil akara da bilemiyecem. ben edana da oynuyorum exp kasan yok. varda koxperlar paramumları brahmanları kapmıslar hep. ben bizim clandakilerle boro da kasıyorum tabi exp pt kurduklarında. akara da durumlar nasıl? 69 a kdr tek basına kasmak kolayda 71-72 den sonra zor. koxpla kasacaksan sorun yok tabi :)

itemlere gelincede shell set yerine +6 veya +7 krowaz diz bence. shell 7 set exp icin idare eder. yavastan parca parca krowaz dizersin , dd ya da in de aldın mı guzel char olur.

Exp kolay benim için 4-5 Günde 59'dan 70 oldum. Ape'de HF ile kasıyorum. Pk alanlarında karşıyım tabiki. Cz'de çok ezileceğimden korkuyorum. Ama Base'de de adam yok ve 600 Saat Exp Premium var. Bir türlü karar veremiyorum. Ve %15 Oldum şuan.

• O charı 80e kas baktın olmadı yan charı 69 a kasarsın zor bir şey değl
  • playerliğin varsa o itemlerle iş yaparsın öyle tek yada iki atabilende çıkmaz ama bana sorarsan itemlerini şu şekilde değiştir ;
    +8 shell set -> +8 chitin set
    +2 wp -> İron nec
    Old ske dursun
    Old rollerden biri dursun diğerini +0 lego yap ilerde ikisinide 1 yaparsın.
    Küpe olarakta hrler ideal .

Eğer para kalırsa alabilirsen +7 dd alırsın ama bana sorarsan çok acelesi yok vslerde dd takamayacaksın party ile takılırkende heal gelir playerlikte var diyorsun ddnin acelesi yok gibi gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    MU ARCHANGEL NE BU BÖLE LAN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Czde o char iş yapmaz.
  • Koxp olduktan sonra hiç bir char iş yapmaz ( zevk bakımından )
  • CZ'de iş yapamazsın, ardream ya da base derim ben.

+8 Chitin Set
    +9 Dual Cleaver
    Dual old eme
    Dual old rol
    Glass Belt
    WP+2
  • Old ske yerine glass belt yaparsan daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Czde o char iş yapmaz.

+8 Shell Set
    +9 Cleaver +8 CHD
    Dual Howling Rooster +1
    WP +2
    (Alındı) Dual Old Rol

Hocam gözünüzü seveyim daha ne yapmam lazım? Neyse efege üstaddan cevap geldi. Yeterlidir zevk alırsın diyor. Sizin iş yapma anlayışınız +9 Set sanırım. Hepinize cevaplar için teşekkürler. Fakat Base'de insan izine rastlayamadığım için oynamayacağım. Zaten 71 Lvl oldum bile.
  • quote:

quote:

Czde o char iş yapmaz.

+8 Shell Set
    +9 Cleaver +8 CHD
    Dual Howling Rooster +1
    WP +2
    (Alındı) Dual Old Rol

Hocam gözünüzü seveyim daha ne yapmam lazım? Neyse efege üstaddan cevap geldi. Yeterlidir zevk alırsın diyor. Sizin iş yapma anlayışınız +9 Set sanırım. Hepinize cevaplar için teşekkürler. Fakat Base'de insan izine rastlayamadığım için oynamayacağım. Zaten 71 Lvl oldum bile.

80 ol iş yaparsn 8 chd ye o kadar para vermene gerek yok bence dual 9 clever yeterlidir ama dd15 şart

• quote:

Orijinalden alıntı: baraks35

quote:

quote:

Czde o char iş yapmaz.

+8 Shell Set
    +9 Cleaver +8 CHD
    Dual Howling Rooster +1
    WP +2
    (Alındı) Dual Old Rol

80 ol iş yaparsn 8 chd ye o kadar para vermene gerek yok bence dual 9 clever yeterlidir ama dd15 şart

Bir an hiç bitmeyecek sandım. Saol hocam.

• Aynı bütçeye yakın olarak şu itemleri dizersen daha performanslı bir char olur.

+6 rogue krovaz set
    8 shard 8 cold hearted dagger(CHD)
    dual 16 dex küpe
    iron neck
    ske belt(OLD)
    dual rol(OLD)

Bu itemleri belirttiğiniz bütçeye çok az bişey daha ekleyerek dizebilirsiniz.Ve başta dizdiğiniz karakterden çok daha üstün bir karakter olmuş olur

Neden iron neck? Derseniz.Oyunda anti def veren başka kolye yok.Benim her oynadığım charda iron set olur.Bu yüzden sizede tavsiye ederim.Verdiği hp ve anti defler sizin vs yi kazanmanıza yeterli.Kolye ve kemer dex vermezse attack az olur diyeceksiniz.Fakat unutmayın ki cz de 80 asas skili olan critik ile vurduğunuz damage in en az 2 katını vuracaksınız.Arkanıza debuff alırsanız 4-5 k damage görebilirsiniz cz de.

Bir de şu var.İron set olan char kolay kolay yatmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: efege

Aynı bütçeye yakın olarak şu itemleri dizersen daha performanslı bir char olur.

+6 rogue krovaz set
    dual 16 dex küpe
    iron neck
    ske belt(OLD)
    dual rol(OLD)

Bu itemleri belirttiğiniz bütçeye çok az bişey daha ekleyerek dizebilirsiniz.Ve başta dizdiğiniz karakterden çok daha üstün bir karakter olmuş olur

Neden iron neck? Derseniz.Oyunda anti def veren başka kolye yok.Benim her oynadığım charda iron set olur.Bu yüzden sizede tavsiye ederim.Verdiği hp ve anti defler sizin vs yi kazanmanıza yeterli.Kolye ve kemer dex vermezse attack az olur diyeceksiniz.Fakat unutmayın ki cz de 80 asas skili olan critik ile vurduğunuz damage in en az 2 katını vuracaksınız.Arkanıza debuff alırsanız 4-5 k damage görebilirsiniz cz de.

Sanırım bu şekilde daha mantıklı. Krowaz seti aklıma soktunuz, ama gerçekten Krowaz set müthiş oluyor. Belkide sürpriz yaparım +7 Krowaz Set olur kim bilir. Ama ilk seviyede Dual +9 Cleaver yapacağım. İron Neck masrafı girdi çünkü işin içine. Daha sonra Daggerleri arttırmayı düşünüyorum. İron Neck piyasa fiyatı ortalama kaçtır bir bilginiz var mı?

Edit: Özelliklere baktımda biraz daha, Krowaz set almassam oynamam bu oyunu hocam. +6 Krowaz Set ne kadara gelir birde onu soracaktım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 30 Kasım 2010; 9:52:43 >

• quote:

quote:

+6 rogue krovaz set
    dual 16 dex küpe
    iron neck
    ske belt(OLD)
    dual rol(OLD)

Sanırım bu şekilde daha mantıklı. Krowaz seti aklıma soktunuz, ama gerçekten Krowaz set müthiş oluyor. Belkide sürpriz yaparım +7 Krowaz Set olur kim bilir. Ama ilk seviyede Dual +9 Cleaver yapacağım. İron Neck masrafı girdi çünkü işin içine. Daha sonra Daggerleri arttırmayı düşünüyorum. İron Neck piyasa fiyatı ortalama kaçtır bir bilginiz var mı?

Edit: Özelliklere baktımda biraz daha, Krowaz set almassam oynamam bu oyunu hocam. +6 Krowaz Set ne kadara gelir birde onu soracaktım?

+6 krovaz parçasını 7-8-9 gb arası bulabilirsin pazarda.

Sana tavsiyem dual 9 cleaver almaktansa o dediğim itemler ve dual +7 shard al.Eğer tek elinde +7 fs(70 ve 80 quest'ten birini +7 yapa bibilirsen) diğer elinede bi shard 8 çekersin.Tadından yenmez valla

Ama şunu da söyleyeyim.Bu itemler orta seviye itemler.Vs lerde cz dekilerin bir çoğu seni zorlar.Ama playerlık varsa charın meyvelerini toplamaya başlarsın yakında

• quote:

quote:

quote:

+6 rogue krovaz set
    dual 16 dex küpe
    iron neck
    ske belt(OLD)
    dual rol(OLD)

+6 krovaz parçasını 7-8-9 gb arası bulabilirsin pazarda.

Sana tavsiyem dual 9 cleaver almaktansa o dediğim itemler ve dual +7 shard al.Eğer tek elinde +7 fs(70 ve 80 quest'ten birini +7 yapa bibilirsen) diğer elinede bi shard 8 çekersin.Tadından yenmez valla

Ama şunu da söyleyeyim.Bu itemler orta seviye itemler.Vs lerde cz dekilerin bir çoğu seni zorlar.Ama playerlık varsa charın meyvelerini toplamaya başlarsın yakında

Hocam 225m'ye Foverin alıp ne yapacaksınız anlamadım. Ticaret konusunda yardıma ihtiyacım var. Şahsen hiç para harcamadan +9 Krowaz Bow nasıl yaptınız şaşkınlık içerisindeyim. PM'den Msn adresi verirseniz iyi olur hocam.

• KESİNLİKLE KASMAMALISIN BENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenon92

KESİNLİKLE KASMAMALISIN BENCE

Bu 71 %72 Olduktan sonra mı söylenir hocam? Kasıyorum artık. Base'de adam olsa neyse.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.