< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu Kafalarla Mücadele Edemezsiniz (3. sayfa)

-
-
hocam zaten bizim vergilerimiz üretim için değil,yandaşlara ve bu trollere gidiyor..ki dediğin gibi bu sitede de adminler aracılığı ile kollanan bir sürü var o modellerden!!
_____________________________ Hayatın her anında gözlerin gördüğünden daha fazlası vardır,gerçekleri görmek için suların derinliklerine inmeliyiz. -
Bunların alayı beyin dağıtılırken
yemiş,o yüzden böyle şeyler yapmasına çok aldırmamak lazım.
_____________________________ ^^ SamRhyme is a wanted Samuray ^^ -
Nereden maaş aldıklarına bakmak lazım. Adres şaşmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm -
Eyy kırım kongo kanamali şeysi sen kimsin kime hizmet ediyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar cuma günü döviz alan maaşlı aktroller. Bu trollere kulak asma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
istemeyen gider bizde sana bayılmadık.
_____________________________ lüften askerliği yapmayanlar uzak eylesin beni. -
Hepinizi Demokratik Kongo Cumhuriyeti mallarını boykota davet ediyorum,almayın aldırmayın
Maaşlı aktroller bunlar.Ama bu forumda maaşlı kadrolu CHP trolleri de var mesela amadeus99.Bu trolle troll dediğim için 4 gün ceza yedim.Aktrolle aktroll deyince sırtımı sıvazlıyolar chptrolle troll deyince ceza veriyorlar.Bu forum böyle ikiyüzlü bir yer işte.Bu forum sevinmesin iyice kudursun diye 2023 de Tayyip kazansın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 24 Mart 2021; 9:2:4 >
Bana kalırsa muhalefetten, iktidara, A vatandaşından Z vatandaşına toplumda herkes şu bilinçte olmalı: şikayet ederek birbirlerini suçlayarak toplumlar, ülke bir yere gidemez, gelişim gösteremez. Şikayeti bırakıp inandığı yolda vatan millet için birşey yaptıkça ilerleme olur. TV haberlerinde bunun özeti herkes birbirine laf atıyor saldırıyor, çirkin sözler söylüyor peki bunun vatandaşa iyiliği ne? Sonuç senelerdir 20 sene de değil öncesinden beri bu böyle, bu bakış açısı,değişim olmadığı sürece ilerlemenin olacağına pek inancım yok. Örneğin aya gitmek 100 sene önce nasıl olur gidemezsin yolda şu engeller var, hava yok vs. birsürü olumsuz yön sayılabilir, bunun üzerine insanlar senin yüzünden, onun yüzünden tartışmaları yapsaydı, bugün aya gidilemezdi hala tartışmalar, kavgalar devam ederdi....
_____________________________ Teknolojinin hızına yetişmek mi? Ahanda geçti yanından.... -
_____________________________ -
-
Bu fesli maaşlı troll, hükümet ne yaparsa yapsın yanında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demokratik kongo araştırılsın kesin fetöcüdür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X