Şimdi Ara

Bu kadını tek seven ben miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

aga bu nedir?

sissel
  • ses den falan anlamam kadınsa sevmek gerekir. Allah cc sahibine bağışlasın. muhakkak ki bu kadında birinin sevgilisi-karısı, annesi-kardeşi. burda iğrençlik yapmaya gerek yok senide insanlığa davet ediyorum kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bana Izin Yokmu

ses den falan anlamam kadınsa sevmek gerekir. Allah cc sahibine bağışlasın. muhakkak ki bu kadında birinin sevgilisi-karısı, annesi-kardeşi. burda iğrençlik yapmaya gerek yok senide insanlığa davet ediyorum kardeşim.

• quote:

ses den falan anlamam kadınsa sevmek gerekir. Allah cc sahibine bağışlasın. muhakkak ki bu kadında birinin sevgilisi-karısı, annesi-kardeşi. burda iğrençlik yapmaya gerek yok senide insanlığa davet ediyorum kardeşim.

N'oluyo lan?
  • genelde_her_kadina_sulanirdim_yalar_yutarım_demek_icin_geldim_ama_bunun_zamanı_gecmis_
  • öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Bu kadını tek seven ben miyim?

al kardeş bunuda beğenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

al kardeş bunuda beğenirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

aga bu nedir?

Press TV.
  • quote:

Hayırdır kardeş,arkadaş bu kadını seven var mı diye sormuş,kimler bu hatuna tecavüz etmek ister diye sormamış.Beğenmek,beğenilmek,sevmek çok güzel şeyler.Ömer Üründül mesela Sabri'nin frikiklerini beğeniyor.Gayet normal bir soru fakat senin verdiğin cevap bir tuhaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 29 Nisan 2012; 9:44:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.