Bildirim
Bu kadını tek seven ben miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
aga bu nedir?
sissel -
ses den falan anlamam kadınsa sevmek gerekir. Allah cc sahibine bağışlasın. muhakkak ki bu kadında birinin sevgilisi-karısı, annesi-kardeşi. burda iğrençlik yapmaya gerek yok senide insanlığa davet ediyorum kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bana Izin Yokmu
ses den falan anlamam kadınsa sevmek gerekir. Allah cc sahibine bağışlasın. muhakkak ki bu kadında birinin sevgilisi-karısı, annesi-kardeşi. burda iğrençlik yapmaya gerek yok senide insanlığa davet ediyorum kardeşim.
-
quote:
ses den falan anlamam kadınsa sevmek gerekir. Allah cc sahibine bağışlasın. muhakkak ki bu kadında birinin sevgilisi-karısı, annesi-kardeşi. burda iğrençlik yapmaya gerek yok senide insanlığa davet ediyorum kardeşim.
N'oluyo lan? -
genelde_her_kadina_sulanirdim_yalar_yutarım_demek_icin_geldim_ama_bunun_zamanı_gecmis_ -
öğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğöğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ -
al kardeş bunuda beğenirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Infidel_
al kardeş bunuda beğenirsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jake LaMotta
aga bu nedir?
Press TV. -
quote:
Hayırdır kardeş,arkadaş bu kadını seven var mı diye sormuş,kimler bu hatuna tecavüz etmek ister diye sormamış.Beğenmek,beğenilmek,sevmek çok güzel şeyler.Ömer Üründül mesela Sabri'nin frikiklerini beğeniyor.Gayet normal bir soru fakat senin verdiğin cevap bir tuhaf.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asmodian -- 29 Nisan 2012; 9:44:02 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X