Şimdi Ara

Bu kadar şey kaç gb hafıza ister ? + Tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni çıkacak nexus 4 ü almak istiyorum ülkemizde fiyatı ne olur bilmiyorum . 8-16 gb hafızası olacakmış alasım geldi bu seferde kaç gb yeter bana diye düşünüyorum . Telefonda 3 tane yüksek boyutlu (750 mb-1gb) 15 tanede düşük -orta uygulama-oyun bulundururum . + 30 müzik . Çok fazla resim olmaz . 8gb yetmez gibi geldi . Bunun yanında bir de ipod touch 5 almak istiyorum . mesela fifa geldi 1.5 aydır ios a androidde hala yok bu gibi durumlar var . ve gelse bile jailbreak gibi bir durum var mı? yani oyunları ücretsiz indirme gibi bir durum? 32 gb var ipodda o da cazip geldi . Nexus 2000 tllik donanıma sahipken 299 dolardan satılıyor . ülkemize ne kadardan gelir acaba 1200 gibi mi? Sizden 2 seçenek arasından tavsiye + bu hafıza olayı ne kadar yer kaplar onun cevabını istiyorum . iosa daha yakın gibiyim ama nexus 4 çok iyi geldi

• Ben de one s imi satıp nexus 4 almayı planlıyorum . daha önce haberim olsaydı ipod touch 5 i almazdım . Hafıza problemini arkadaşlara sor ama ipod touch ta bu fiyatı için çok üst düzey bir cihaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoRoncatto -- 30 Ekim 2012; 17:42:01 >
  • Forumun bu kısmı ölmüş galiba . Ben uygulama zenginliği jb ile ücretsiz oldukları için ipod alacağım gibi duruyor şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteras

Forumun bu kısmı ölmüş galiba . Ben uygulama zenginliği jb ile ücretsiz oldukları için ipod alacağım gibi duruyor şu anda

Haklısın
  • Yok mu yorum up..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.