Öfff..Matematik ve ingilizce çalışmak için bugün saat 15 te kütüphaneye gittim. herşey çok güzeldi , matematik çalışmaktaydım... saat 18:15 civarı ingilizce çalışmak için hazırlanırken tam arkamda 1 metre aralıkta birbirimize sırt sırta oturduğum adam pırttttttt diye gaz kaçırdı ( osurdu ) herkes duydu herif rezil oldu.. kusura bakmayın yanlışlıkla oldu dedi. Tamam insanlık hali yanlışlıkla olabilirde , neden kulağında kulaklıkla kütüphaneye geliyorsun ki? sanırım adam hafiften hafiften bırakmak istedi sessiz sessiz fakat kulakta kulaklık olduğundan ayarı tutturamadı sesi biraz fazla kaçtı sanırım buda ona bir ders olur kulaklık varken bir daha gaz bırakmaya çalışmaz heralde
İnsanda kulaklık varken konuşmasına bile dikkat etmeli, iyi olmuş.
Koktu mu ?
quote:
Orjinalden alıntı: dark_flame
Koktu mu ?
çorap kokusu , ayak kokusu , çöp kutusu kokusu ve sarımsak yemiş insan ağzı kokusu birleşimi gibi garip koktu
Korktun mu ?
quote:
Orjinalden alıntı: Necessa®i
quote:
Orjinalden alıntı: dark_flame
Koktu mu ?
çorap kokusu , ayak kokusu , çöp kutusu kokusu ve sarımsak yemiş insan ağzı kokusu birleşimi gibi garip koktu
Öhhh Burnuma Geldi Kokusu
osuruğunu tutuma balgamını yutma adam bunu uygulamış
ölsemiymiş? o gaz adamı bazen öle bi sıkıştırıyo ki bi gün senin de başına gelebilir ayıp değil
(klasik geyik: avrupa osurmak ayıp değil geğirmek ayıp)
quote:
Orjinalden alıntı: the_condor
ölsemiymiş? o gaz adamı bazen öle bi sıkıştırıyo ki bi gün senin de başına gelebilir ayıp değil
Anti-klişe timi yolda söyliyeyim
hiç güleceğim yoktu
quote:
Orjinalden alıntı: the_condor
Aslında geyik değil hakkaten doğru avrupada adamlar cayır cayır osuruyorlar ama geğirmek için aynı şeyleri söyleyemem...
Dünya nüfusunun yaklaşık %20 sinde irritable bağırsak sendromu var , ve bir çok kişi bunu bilmeden yaşarlar. (spastik kolon). bu rahatsızlığın ne sebebi ,ne de tedavisi belli olup , bu hastalık sahipleri içlerinde birikeni salmazlarsa acıların en büyüğünü yaşarlar. sinirle,üzüntüyle ,alkol alımıyla , ve gaz yapan yiyeceklerle kendini gösterir genelde. hasta balon gibi şişer. Allah düşmanıma vermesin denilecek cinsten bir hastalıktır. o yüzden bence her zartlayana , kızmayın. çevremize verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı sorrrrryyyy
Benim arkadaşım da Anıtkabir kütüphanesinde osurdu hayvanat.
canı sağolsun.
yine iyi kütüphanede yapmış benim arkadaş kız istemeye gittiğinde kaçırmış
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme