Şimdi Ara

Bu kadar da olmaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversite okuyorum disarda Arkadaslarımı bıraktm ailemin yanina gelip yanlarinda olmak istedim yeni yılda . ama babam benden cok sevdigi kahveye gitmeyi tercih etti kötü oldum gercekten .cok mu duygusal yaklasyorum acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harungnc kullanıcısına yanıt
    yeni yılda diyo ulan sanki bayram yada kandil falan tutmuş yeni yılda babam kahveye gitti diyo oğlum bi git işine Allah aşkına ya adam eski tophrak napsın noeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: maşık

yeni yılda diyo ulan sanki bayram yada kandil falan tutmuş yeni yılda babam kahveye gitti diyo oğlum bi git işine Allah aşkına ya adam eski tophrak napsın noeli

+1
    eski toprak olmasindan alakali olabilir
    korkma seni seviyor

• quote:

Olay kutlamak degil birlikte olmak sevdiklerinle . her zaman boyle yapiyor bugunun onemi dinimizce anlamsz olabilir dogrudur fakat birlikte olmaktan bahsediyorum . ben burda onun dogrulugunu yanlisgni tartismak icin konu acmadm

hayır kardeşim adam önemsememiştir anladın mı bende bunu diyorum o adam için diğer günlerden bi farkı yok anlatabildim mi o zaman her gün birlikte oturun
  • 1 günlüğün geldiysen sen haklısın ama 1 hafta falan kalacaksan bırak okey atsın.
  • quote:

hayır kardeşim adam önemsememiştir anladın mı bende bunu diyorum o adam için diğer günlerden bi farkı yok anlatabildim mi o zaman her gün birlikte oturun

Senin ne demek istedgini anladm fakat sen beni anlamadin ya da ben anlatamadim . her zaman boyle ben belki bugun onemser dedim belki bugun farkli olur ddm .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hayır bayramda kandilde falanda böyle yapıyosa tamam kız adama ama çoğu baba sevgisini gösteremez benim babamda tatil günlernide hep bizle geçirmek ister çok sıkıyo beni yani abartıda iyi değil anlatabildim mi tabi sevgi görmesem belki senin gibi düşünürdüm bilmiyorum ama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.