Şimdi Ara

Bu Kadar Çok ve Rahat Bunny Yapanlar? (1.6)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
14.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta derece CS oyuncusuyum aşağı yukarı 10 yıldır oynarım, yani pek acemi sayılmam.
    Ancak bugüne kadar naparsam yapayım bunny yapamadım.
    Pek sık olmasa da duck yapıyorum hızlıca ses çıkarmadan ilerlemek için.
    CFG kullanmıyorum herşeyim default.
    Bu ordan oraya sürekli bunny+duck yapanlar nasıl yapıyor merak ediyorum. Bazıları karşımda strafe yaparken hem duck yapıyor hem çok sabit bir aimle ateş ediyor, anlamakta zorlanıyorum.
    Bunun bir sırrı var mı?
    Yani bu karman çorman oynayan tiplerin sürekli bunny duck yapıp çatır çatır hs atanların. Eskiden yoktu böyle tipler.

• Serverda anti-duck özelliği yok ise, konsola "bind MWHEELUP +duck" yazın veya options'tan duck'ı mouse topunu üste çevirmeye ayarlayın. daha sonra anti-duck özelliği olmayan bir servera girip sürekli MWHEELUP yaparak ve aynı anda CTRL tuşuna basarak duck yapın. tamamen sekerek gidersiniz. bunny yapmaya gelince. bunny için de "bind MWHEELDOWN +jump" komutunu kullanın veya options'tan jump'ı mwheeldown'a ayarlayın. Bunny'yi de kısaca anlatmak gerekirse (not : otomatik bunny olmayan serverlarda bunny yapmayı anlatıyorum.) önce bir süre koşun sonra sola sürekli mwheeldown yaparak, A'ya basın havada, yere düştükten hemen sonra bu sefer D'ye basın sağa doğru gideceksiniz. ( bu arada mouse'u sağa çevireceksiniz tabi. ) hep sağ sol sağ sol yaparak bunny yapabilirsiniz. İlk denemede yapamayabilirsiniz ama denedikçe alışırsınız.

• Bunny yapmaktan kolay ne var hocam ya.10 yıldır oynuyorum diyorsun bunny yapamıyorsun.Ayıp hocam , ben başladıktan 10 ay sonra öğrendim kendi kendime.Bunny olan serverlara gir orda oyna.Ben heves ettim yaptım.Sendede var o heves.Yapabileceğine inanıyorum
  • Konu Dışı'ndaki konuyada yazdım, burayada yazıyorum.

Duck'ı mause tekerleğiyle yapacaksın, eğilmeyi tekerleği aşşağı itmeye ayarlayacaksın. Hızlı hızlı tekerleği aşşağı itersen duck yaparsın. Bunnyle çok hızlı gidenler varsa o serverda bunny ayarı vardır. İleri doğru giderken space'e basılı tutup mause'u sağa sola çevirirsen yavaş yavaş hızlanıp çok hızlı bunny yapabilirsin. Eğer serverda bunny yoksa zıplamayı tekerleği yukarı itmeye alacaksın, bunnyli serverdaki gibi çok hızlı gidemezsin ama yavaş bir şekilde bunny yapabilirsin. İleri doğru giderken mause'u sağa sola çevirip tekerleği yukarı doğru iterek zıplayacaksın.
  • Scroll Duck IYY.

CTRL AKAR.
  • bazı arkadaşlar /bunny yazop oluyor diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mR.wRath

bazı arkadaşlar /bunny yazop oluyor diyorlar

O bir eklentidir. Her serverde olmaz.

Ayrıca bunny yapmak zor değildir. Ben varlığını öğrenir öğrenmez bir iki döküman okudum youtubeden böle hangi tuşlara bastığını göstererek yapan bi arkadaş var onu izledim. Gayet rahat 2 saatte çözdüm olayı . 1 haftada professiyonel oldum hızdan yere düşüyordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha 5 ay var amma abartıyosunuz
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zplayarak bunny war
    egilerek bunny war

zplayarak bunny : her zıpladığında daha hızlı gitmeni saglar
    egilerek bunny : "bind mwheelup +duck" yazıp mouse tekerleğini yukarı doğru cevirerek yapılan egilip kalkma işi.adamların daha zor vurmasını sağlar
  • Arkadaşım 10 yıldır oynamıyorsun bence ama Bunny yapmak için SPACE tuşuna basılı tutuyorsun, Asla W tusunu kullanmadan A ve D tuşlarıyla ilerliyorsun bu kadar basit (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankatbaskan

Arkadaşım 10 yıldır oynamıyorsun bence ama Bunny yapmak için SPACE tuşuna basılı tutuyorsun, Asla W tusunu kullanmadan A ve D tuşlarıyla ilerliyorsun bu kadar basit (:

quote:

Orijinalden alıntı: Plunder

Bunny yapmaktan kolay ne var hocam ya.10 yıldır oynuyorum diyorsun bunny yapamıyorsun.Ayıp hocam , ben başladıktan 10 ay sonra öğrendim kendi kendime.Bunny olan serverlara gir orda oyna.Ben heves ettim yaptım.Sendede var o heves.Yapabileceğine inanıyorumb]

bunları yazan arkadaşlar 10 yıl oynamayı yaşlarınızın müsade etmedinizi ispatlıyorsunuz
  • bunny serverden servere degisir.zm sw lerde bunny acık oluyor space basılı tut sabaha kadar bütün mapı turlarsın.bide mac yada normal pub sw lerde bunny diyor sanırım arkadas oda ctrl space sana kalmıs yani yapa yapa olcak.bide konsola bind mwheeldown +duck yazarsanız mouse topuna duck atıyosunuz topu asaga cekince duck atıyor bunu ctrl+duck seklinde saga sola kayarak yapabilirsiniz buda süper oluyor bunny olmasada
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@rKSm@N

quote:

Arkadaşım 10 yıldır oynamıyorsun bence ama Bunny yapmak için SPACE tuşuna basılı tutuyorsun, Asla W tusunu kullanmadan A ve D tuşlarıyla ilerliyorsun bu kadar basit (:

quote:

Bunny yapmaktan kolay ne var hocam ya.10 yıldır oynuyorum diyorsun bunny yapamıyorsun.Ayıp hocam , ben başladıktan 10 ay sonra öğrendim kendi kendime.Bunny olan serverlara gir orda oyna.Ben heves ettim yaptım.Sendede var o heves.Yapabileceğine inanıyorumb]

bunları yazan arkadaşlar 10 yıl oynamayı yaşlarınızın müsade etmedinizi ispatlıyorsunuz

Idiotmusun birader ? Bunny yapmak için 10 yıl oynamaya gerek yok.
    Hay size cs oynatanın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hay size cs oynatanın

adam bunny yapmak için 10 yıl oynayın dememiş ki
    Ve hLL M@rKSm@N iyi yapıştırmışsın :D

• quote:

Orijinalden alıntı: [TR]*Qartal

quote:

quote:

quote:

quote:

Hay size cs oynatanın

adam bunny yapmak için 10 yıl oynayın dememiş ki
    Ve hLL M@rKSm@N iyi yapıştırmışsın :D

quote:

10 yıl oynamayı yaşlarınızın müsade etmedinizi

Neyden bahsediyor o zaman bu

• neyden bahsettimi kendin soylemissin. 10 yıldır oynamanızın mümkün olmadını ayrıntı olarak geçtim. bunny yapmak için 10 oynamak gerekir demedim.
    konuyu açan şahıs ileri derece soru soruyor siz space e basılı tutmaktan bahsediyorsunuz. bu arada tsk [TR]*Qartal =)
  • 10 yıl mümkün olsa ne olur olmasa ne olur ? Sonuçta bunnyi rahat ve proffessionel bi şekilde yapabiliyorum
  • ben de daha geçenlerde arkadaşımda gördüm mouse tekerleğiyle yapıyordu bunny olmayan serverda yeni öğrendim bende

ya şey dicem sxe 64bit te çalışıyomuş artık neden haber vermiyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.