Bildirim
bu jant yakışır mı sizce ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yakışmıyor. Araç pertten toplama gibi duruyor bu jantla. Zaten replika. Yani çakma. Tam apaçi işi. Orjinal dynamic jantları 10 kat güzel bundan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Beğenmedim
quote:
Orijinalden alıntı: cesmuru
Yakışmıyor. Araç pertten toplama gibi duruyor bu jantla. Zaten replika. Yani çakma. Tam apaçi işi. Orjinal dynamic jantları 10 kat güzel bundan.
Orjinal jantlarin sifiri ( yani orjinal gorunumlu yan sanayi olanlar ) 16 inc olani 900 tl 17 inc olani 1200 tl ve sadece jant fiyati bu . ben bu janti jant lastik olarak 600e buldum . cikma orjinal gorunumlulerden al diyeceksin onlarinda sadece janti 600den basliyor. Megane jantlari cok pahali cunku bu arabaya her jant yakismiyor...
Bijonlarin üstüne (göbeğe) renault kapak ayarlanırsa belki düşünülebilir fakat bu haliyle benimde hoşuma gitmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Senden ölürcesine kaçan başkasına hayat gibi gider...(R.E.R) -
-
süper duruyor _____________________________
Tofaş Doğan SLXIntel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X -
sedan megane'a gnc galaxy yakışır. gösterdiğiniz jant pek hoş durmuyor. _____________________________ -
Bence yakışır gayet hoş duruyor zevkler tartisilmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 3008 -
Güzel görünüyor
Forum ahalisine Megane RS janti takacam desen yine begenmezler, dinamik janti onerirler çünkü alışmışlar tek düzeliğe. Farklı zevkler renkler tartışılamaz. Herkes apaçi. Soruya gelecek olursak jantlar fena durmuyor, hele ki jant lastik 600 tl ise tercih edilebilir.
Eh işte fena değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
II. Abdülhamid
Ulû Sultân Abd-ül Hamid Han - Gazi
"Tarih değil,hatalar tekerrür ediyor."
2009 Renault kangoo 1.5 dci panelvan 85 hp.
2017 Renault Megane sedan 1.5 dci edc icon 110 hp. -
Burdaki memur kafalı insanlara sorarsan tabi olmaz.
Bence müthiş durmuş, ama o görüntüyü elde edebilmek için spor yay kullanmalısın aksi takdirde çamurlukla arası çok fazla olucaktır._____________________________ E200 2.0, Vito 2.2 CDI, Fluence 1.5 dCi,Bipper 1.4 HDI, Duster 1.6 dCi, Berlingo 1.6 Hdi , Punto 1.3 Multijet, Polo 1.2 TDI -
+1 hocam.
Onlara kalsa fabrika ne verse anasını satıyım en güzeli odur.
Kimsede farklı birşey yok, farklı birşey gördükleri zaman hemen apaçi.
Anlamıyorum arkadaş fabrikadan aldıgın gibi kullan sat böyle ne bağ kurabiliyorsunuz bu araçlarla anlamıyorum gerçekten, yada şirket arabalarından ne farkı oluyor araçlarının ?
Diyorum ya memur kafa tipi ile çok kişi var bu forumda ve genelde hepsi +40 yaş üzeri gibi düşünüyo
_____________________________ E200 2.0, Vito 2.2 CDI, Fluence 1.5 dCi,Bipper 1.4 HDI, Duster 1.6 dCi, Berlingo 1.6 Hdi , Punto 1.3 Multijet, Polo 1.2 TDI -
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-orjinal-ekipman-meqa2-jant-267800368/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-megane-ii-jant-takimi-orjinal-264337167/detay
Bunun gibi çıkma orjinal jantlardan onlarca var. Lastik işine güvenmeyin derim. %90ı ölüdür çıkma janta takılan lastiklerin. Direkt orjinalden bahsediyorum hocam. Replika jantların tehlikeli ve sağlam olmadıkları gerçeği var bir de. 15" çok ufak duruyor megane 2de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
bence yakışmamış, ince telli değil daha kalın 5 kollu jantlar iyi gidebilir. _____________________________ -
Arabanın tekerinden daha önemli bağ kuracak şeylere sahip olabilir mi o memur kafalı insan dediklerin ?
Yakışan şey takılır ona lafım yok da bu hela havalandırması gibi jant hiç olmamış bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Seat LEON 1.4 EcoTSI FR ACT 150 HP / Apollo Mavi / 17' Formula Racing
VW CC 1.4 TSI 160 HP DSG / Şeker Beyazı / 17' Phoenix -
Jantı beğenmedim. 5 kollu jantları seviyorum ben genelde
Ayrıca lastik ve jant 600 lira demiş ona aldanmayın. Bu tip satıcılar genelde ölü lastiği takıp yolluyorlar jant üstünde. 4 jant 600 tl diye düşünün
quote:
Orijinalden alıntı: MYılmaz4646
Jantı beğenmedim. 5 kollu jantları seviyorum ben genelde
Ayrıca lastik ve jant 600 lira demiş ona aldanmayın. Bu tip satıcılar genelde ölü lastiği takıp yolluyorlar jant üstünde. 4 jant 600 tl diye düşünün
Vallaha bende jant lastik satacam. Jantlarim celik 15 inc ustunde hankookun lastigi var daha 2 aylik ben ne kadara satayim
O zaman daha önemli şeylere sahiplerse onlarla kalıp mutlu olsunlar.
Bilmedikleri işlere burunları sokmasın memur kafaları._____________________________ E200 2.0, Vito 2.2 CDI, Fluence 1.5 dCi,Bipper 1.4 HDI, Duster 1.6 dCi, Berlingo 1.6 Hdi , Punto 1.3 Multijet, Polo 1.2 TDI
Benzer içerikler
- fluence otomatik şanzıman
- toyota corolla cross flame x-pack ile passion arasındaki fark
- dunlop sp sport lm705 yorum
- en iyi benzin hangisi
- lacetti 1.6 sx kronik sorunları
- honda jazz sıfır fiyat
- foton tunland v9 fiyat
- xiaomi su7 ne zaman türkiye ye gelecek
- citroen ami özellikleri
- yeni bmw x5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt