Şimdi Ara

Bu İtemLerLe Carnac'ta Priest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben C-Eastta Bi Priest Dizicem Ne Kadar sağlam olur tam bir fikrim yok bu yüzden sizlere danışmak istedim.En baştan söyleyeyim öyle charı eğlencesine kasıyorum çok sağlam olmasına gerek yok benim için.Evet uzatmadan itemlerimi yazayım .

+5 Dread Shield
    +7 LyCaon Hammer
    +7 Citin 4x
    +6 DD /13/
    +0 Elemental Pendant

Evet işte bunlar..Yorumlarınızı bekliyorum..İyi ForumLar..

• +7 citinleri bugla +7 lycaon hammeride öyle +5 ds pek sağlam değil ama idare eder elemental pendantla dd senin fikrine kalmış birşeydir ..
  • Sadece Parayla DD Alsan Yeter Gerisini Görev İtemlerini Bugla..
  • Kiralık item bana anlamsız gelmesine Rağmen Mecbur +7 L.H Yi bugladım . Ama Citin felan buglamıcam iyice oyunun cılkı cıkıyor.
  • Ds yi 7 yapmaya çalış zaten çok düştü bf dolayısıyla ep ve ds ye karşılık +7 ds alabilirsin eğer bi yardımım dokunursa oyundanda pm atabilirsin ChemicalSnail
  • Artık son kararımı verdim.İtemlerim ALLAH'ın izni ile böyle olacak..
    +6 Smite Hammer
    +5 Dread Shield
    +7 Citin 4x ( KiraLık )
    +6 DD ( 13 )
    +0 LyCaon Pendant
    Bu char baya sağlam olur gibime geliyor en azından bana yeter.
    İyi geceler..
  • +6 SH alma, Ds'yi en azından +6 yapmaya bak, +0 Lycaon da saçma en azından bir EP olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr. Watson

+6 SH alma, Ds'yi en azından +6 yapmaya bak, +0 Lycaon da saçma en azından bir EP olmalı.

+6 ds yap belt string of skulls yapabilirsin ilk baştanın üstüne böyle yaparsan çok daha iyi olur
  • carnacta +10 ds
    +5 ironset +5 dual rof +5 dual p.e +10 shell set taksan bile yalan olursun heryer koxper hiç uğraşma carnactan kaçarak uzaklaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

carnacta +10 ds
    +5 ironset +5 dual rof +5 dual p.e +10 shell set taksan bile yalan olursun heryer koxper hiç uğraşma carnactan kaçarak uzaklaş

Gülmekten öldüm . Koxp Fixlendi Arkadaşım 5 Li Ok Kaldı onnda bitmesi cok yakın ayrıca +6 Ds Ve SoS alıcak kadar param yok uçmayın Char böle Olucak Fazla söze gerek yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.