Şimdi Ara

[u][i][b]BU İŞTEN ANLAYAN ARKADAŞLAR NEREDE???[/b][/i][/u]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bi kasa toplayayım istedim lakin karar verebildiğim bi işlemci bide soğutucusu var diğerleri konusunda çelişkilerim var kıyaslamalarda yardımcı olursanız çook memnun olurum.... (BU KONUYU ALT FORUMLARDA AÇMIŞTIM AMA CEVAP GELMEYİNCE BURAYADA AÇMA İSTEĞİ HİSSETTİM)

intel core 2 quad Q9450 + ZEROTHERM BTF80 Universial Cpu Cooler

gigabayt x38-DQ6' Mİ YOKSA MSI X38 Platinum'Mİ

bellek olarakta acaba diyorum 800Mhz lik 2*2 mi yoksa 1000-1333Mhz lİk 2*1
    mi alsam diyorum (tabi ki ocz VEYA hayperx olacak ne dersiniz. ramlerin u sistemi doyurmasını istiyorum anlıcanız
    her şey ii ramlerden muzdarip olursam kafayı yerim.)

hard disk olarakta ilerde RAID uyumlu çalışmam söz konusu olabilir...(msı ana kart direkt RAID destekli,
    gigabayt tınkini bilmiyorum. yukardaki verdiğim ana kartlardan) 3*200 gb likmi yoksa 500 gb likmi alsam diye
    kara kara düşünmekteyim işin açıkcası(marka olarakta samsung düşünüyorum 7200 rpm liklerden.)

optik sürücüyü, kasayı ve power ide gereken konu başlıkları altında detaylı sorarım artık önce bunlara karar verelim.
    ekran kartı olarak 8800 GTS 512mb lık zotac düşünüyorum.(tabi param kalırsa)
    zaten klavye,mause,wep cam ,speaker filan gecici olarak adi bi şeyler olsada olur.

sonuçta bana ramler ve ana kart konusunda yardım ederseniz çooooook memnun olurum.
    sistem için ayırdığım bütçe 2000 ytl. almayı düşündüğüm tarih en geç nisan30'da elimde olması lazım....

HELP ME PLS....
    KOLAY GELSİN
    ŞİMDİDEN TNX FİLAN

• İşlemci olarak q6600 öneririm, oc yapınca pek bi fark kalmaz(Nisanda indirim bekleniyor)
    Anakart ise Gigabyte ep35-ds3r oc ye yatkın bir anakart
    2 gb ram yeter diye düşünüyorum, 800 mhzlik corsair ramler çok iyi oc potansiyeli var fiyatıda uygun 2x1 gb olanların, hdd ise seagate 500 gb 32mb cache öneririm 7.11 serisinin 3. hızlı hddsi, ekran kartı ise 1 gb palit super+ çok daya uygun bir seçim olacaktır.
  • Başligi biraz daha güzel açmayi deneseydiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper17

İşlemci olarak q6600 öneririm, oc yapınca pek bi fark kalmaz(Nisanda indirim bekleniyor)
    Anakart ise Gigabyte ep35-ds3r oc ye yatkın bir anakart
    2 gb ram yeter diye düşünüyorum, 800 mhzlik corsair ramler çok iyi oc potansiyeli var fiyatıda uygun 2x1 gb olanların, hdd ise seagate 500 gb 32mb cache öneririm 7.11 serisinin 3. hızlı hddsi, ekran kartı ise 1 gb palit super+ çok daya uygun bir seçim olacaktır.

ii güzelde Q6600 ün ön belleği 8mb ama Q9450 nin 12 mb bunu oc yapabiliyormuyuz???

anakart ta ise p35-ds3r oc ye yatkın demişin ne açıdan??? ben msı anakartın cihp set soğutucusuna bayıldım 5 derece daha düşük çalışabiliyor...

önerdiğin ekran kartınıda neye göre önerdin daha verimli olur diyemi yoksa hafıza olayımı?
    ben hızlı olsun istiyorum....

hdd de ise 3*200 veya 3*250 alsam hangisini önerirsin???

bunları önerirken sessizliğe önem verdiğimi bilmenizi ve ona göre tavsiyede bulunmanızı rica etsem çok bi şey istemiş olmam herhalde...
    bu arada kasaya karar verdim. NZXT Hush Kasa Siyah (PSU'suz)
    bu kasa ultra sessiz diyorlar... ayrıca görünüşüde çok ii. ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliver -- 16 Mart 2008; 19:06:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.