Şimdi Ara

Bu işte çok sevdiğiniz GİGATEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ..........................................................................................................................................................
    Gigatek ten 6 gün önce (yarın bir hafta olcak) dvd-rw siparişi verdim.Sitelerine girip baktığımda hala admin onayı bekleniyor diye bi uyarı çıkıyor.Yani daha kargoya bile vermemişler.Bu mu çok beğendiğiniz gigatek?Bi daha hiçbişey almıcam bunlardan.Biraz fiyatları ucuz gösteriyolar diye hepimizi kandırıyolar.Siz de görün körü körüne sevdiğiniz adamların foyasını.

• Durumu bilmiyorduk..
    Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurcom -- 1 Ocak 2006 17:00:19 >
  • beyler dün güneş abiyle tel.de görüştüm
    gigateke 6 gün içinde iki defa hırsız girmiş adamların günahını almayın.
  • hırsızmı.çok komik ozaman hep baraber haykıralımmı gigateke hırsız giriyor buradan alışveriş yapmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

beyler dün güneş abiyle tel.de görüştüm

İyi de usta, hırsız girdiyse benim suçum ne.Öyle bi olay olduysa ve satış yapamıyolarsa sitelerine bi uyarı koysunlar da millet boşu boşuna sipariş vermesin.Kaldı ki mail attım cevap bile vermediler.
  • Ben istanbul'da olduğum halde Gigatek'ten en az on kez alışveriş yaptım, hiç bir sorun yaşamadım, ayrıca aldığım ürünlerin fiyatları da piyasaya göre ucuzdu..
    Orası hakkında tek olumsuz görüşüm e-maillere cevap vermiyorlar, ama telefon ederseniz ilgisiz olduklarını da söylemek zor.
    Tabi şu ana kadar parçaların hiçbirinde sorun çıkmadı, herhangi bir şey olur da garantiye işimiz düşerse o zaman gerçekten iyi bir firma olup olmadığı anlaşılır..
  • Bende ilk defa alışveriş yapıyorum.Bu forumda konuşulanlara dayanıp kaliteli güvenilir bir firma olduklarını sanmıştım ama ilk alışverişte ne mal olduklarını öğrendim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • be sistemimi gigadan topladım
    ayrıca bu hafta cafeye 10adet pc toplatacam; ama ben sorunu telefonda çözüyorum ve gigatek'ten çok memnunum, onun için sorunlarınızı telefonda halletmeye çalışın beyler.
  • Gigatek bu piyasada gördüğüm en düzgün şirket ve sahipleri de çok düzgün insanlardır. Bazen aksilikler olabiliyor hayatta böyle ve muhtemelen onlar da zor durumdalardır. Ben kaç sistem aldım ve evim yakın olduğu için Günaş Bey'le kaç kez konuştum bilmiyorum. Ama piyasanın en güveniliridir.

Sizin durumunuzda cidden bir aksilik olmuş, ama kendilerini arayıp sordunuz mu? Size ne dediler?
  • Bende Gigatek den uzun süredir alışveriş yapıyorum. Şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. En çok güvendiğim firma diyebilirim. Sana denk gelmiş bir aksilik. Telefon edip görüşürsen daha iyi olur
  • sentenced bu forumda gigatek reklamı çok oluyor sen aldırma hatta sağda solda reklamlarıda oluyor.ama şu olay komik güneş abiyle konuştum falan ne buyuk firmaymış öle hemen sahibiyle görüşmüş.ya arkadaşlar ufak tefek site açan firmalardan bişi almayın.alacaksan al kardeşim hepsiburadadan ekonomomikticaretde.bunlardada gecikme falan oluyor ama hiç değilse bukadar mantıksız olmuyor hırsız girme
  • quote:

Orjinalden alıntı: celchuk

sentenced bu forumda gigatek reklamı çok oluyor sen aldırma hatta sağda solda reklamlarıda oluyor.ama şu olay komik güneş abiyle konuştum falan ne buyuk firmaymış öle hemen sahibiyle görüşmüş.ya arkadaşlar ufak tefek site açan firmalardan bişi almayın.alacaksan al kardeşim hepsiburadadan ekonomomikticaretde.bunlardada gecikme falan oluyor ama hiç değilse bukadar mantıksız olmuyor hırsız girme

+99 Tamamen katılıyorum bu bir sebeb değildir hırsız girdi ise bu müşteriyi ilgilendirmez mağdur etmemeli insanları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sentenced

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

beyler dün güneş abiyle tel.de görüştüm

İyi de usta, hırsız girdiyse benim suçum ne.Öyle bi olay olduysa ve satış yapamıyolarsa sitelerine bi uyarı koysunlar da millet boşu boşuna sipariş vermesin.Kaldı ki mail attım cevap bile vermediler.

valla o sana denk gelmiş ben geçen ay 900 ytl verip ekran kartı aldım ve istanbulda olmama rağmen kartı ertesi gün teslim ettiler kartta hiçbir problem yok
    karışıklık felan olmuştur herhalde gigatek gayet sağlam bi yerdir öle işte sizin gigatek lafı felan olmuyo

• quote:

sentenced bu forumda gigatek reklamı çok oluyor sen aldırma hatta sağda solda reklamlarıda oluyor.ama şu olay komik güneş abiyle konuştum falan ne buyuk firmaymış öle hemen sahibiyle görüşmüş.ya arkadaşlar ufak tefek site açan firmalardan bişi almayın.alacaksan al kardeşim hepsiburadadan ekonomomikticaretde.bunlardada gecikme falan oluyor ama hiç değilse bukadar mantıksız olmuyor hırsız girme

Şaşırdın galiba hocam, hepsiburada gibi ne sattığını bilmeyen sadece aracılık yapan bir firmayı bir bilgisayar firması ile kıyaslarsan gülerler adama. Oradan alacağım tek ürün çeşidi dvd falan olabilir.
    Ayrıca ufak firmalardan mal almayın fikrine de hayran kaldım, ekonomi okuman gerek biraz sanırım. O zaman herkes gitsin koç'un şirketlerinden alsın ihtiyaçlarını, yada sabancıdan. bu piyasa nasıl dönecek o zaman, millet nasıl iş açacak...
    bu tip firmalar olmasa gidip gold vatan gibi yerlere kal da bak ne oluyor anlarsın.. Gidip'te ne üdüğü belirsiz yerden al demiyo kimse sana ama güvenilir bulduğum, sorun yaşamadığım heryerden alırım.

@sentenced

Hocam sende haklısın tabi ilk alışverişte sorun çıkınca insan soğuyor, ilk intiba önemli ama bir telefon et konuş bakalım, ne diyecekler. Biraz karşılıklı iyi niyettir bu işler, böyle bir olay gelmişsse başlarına aksama olmasını da anlayışla karşılamak gerek.

• Ben biraz kaygısız davrandım aslında kabul ediyorum telefon edip adamları sıkıştırmadım.Ha bugün gönderirler ha yarın derken böyle oldu.Bide güvendim açıkcası bu kadar adam iyi diyosa bişey vardır dedim paranın üstüne yatmazlar bunlar diye düşündüm.Ama bi alışverişte illa arayıp durmak, adamları sıkıştırmak gerekiyorsa bu da benim suçum değil.Bence böyle adamlar işinde ciddiyetsiz yada beceriksiz insanlardır.Benim açımdan söylenen o kadar söz lafta kalmış durumda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shebumi

quote:

Şaşırdın galiba hocam, hepsiburada gibi ne sattığını bilmeyen sadece aracılık yapan bir firmayı bir bilgisayar firması ile kıyaslarsan gülerler adama. Oradan alacağım tek ürün çeşidi dvd falan olabilir.
    Ayrıca ufak firmalardan mal almayın fikrine de hayran kaldım, ekonomi okuman gerek biraz sanırım. O zaman herkes gitsin koç'un şirketlerinden alsın ihtiyaçlarını, yada sabancıdan. bu piyasa nasıl dönecek o zaman, millet nasıl iş açacak...
    bu tip firmalar olmasa gidip gold vatan gibi yerlere kal da bak ne oluyor anlarsın.. Gidip'te ne üdüğü belirsiz yerden al demiyo kimse sana ama güvenilir bulduğum, sorun yaşamadığım heryerden alırım.

@sentenced

Hocam sende haklısın tabi ilk alışverişte sorun çıkınca insan soğuyor, ilk intiba önemli ama bir telefon et konuş bakalım, ne diyecekler. Biraz karşılıklı iyi niyettir bu işler, böyle bir olay gelmişsse başlarına aksama olmasını da anlayışla karşılamak gerek.

• İstanbul'da bulunan ürünlerin Ankara'dan alınması mantıksız değil mi? Gigatek küçük bir mağaza ve fiyatları da ucuz değil.
    Online alışveriş yapmadım ve online alışveriş yapmayı düşünmüyorum.
    En iyisi bilgisayar donanımını kaliteli bilgisayar mağazalarından
    görerek almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue x -- 1 Ocak 2006 20:19:27 >
  • bence telefonla sipariş en mantıklısı.görüşmek ve durumun netliğini öğrenmek gerekir.
  • bakalım biz de cuma günü sipariş werdik arkadaş için ne zaman gelecek ama hiç sorun yaşayan bi arkadaşım olmadı gigatek ten...
  • gigatek ten şaşmam hiçbir zaman herşeyde çok yardimci oluyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.