Şimdi Ara

bu işler çok zormuş malta abd ingiltere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yaz tatilinde 1 aylığına bir dil okuluna gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşımla beraber ancak hem dil okulu hemde biraz da tatil olsun istiyoruz ve aklımıza ilk gelen yer malta oluyor

izmirde oturuyorum burda birkaç danışmanlık şirketiyle konuştum ve hiçbiri güvenilir gelmedi yani adam diyo ki kalacağınız oda okulun içinde sonra bn okulun sitesinden bakıyorum 15 dk yürüme mesafeside diyo bunun gibi pek çok örnek var aslında olaya sadece malta olarak da bakmıyorum uygun fiyatlı amerika veya ingiltere de olabilir ama araştırmalarıma göre amerika için vizeyi istanbuldan almam gerekiyomuş ve orda ufak bi mülakata sokuyolarmış sonra amerikada da ufak bi mülakat yapıyolarmış ingilizce seviyem upper int.sizce bu mulakatları geçebilirmiyim oralara gitsem

maltada çok fazla türk olduğundan bahsedenler var ama aynı zmanda da sosyal biriysen maltanın harika biyer olduğunu söylüyolar açıkcası bu tarz bir konu vardı forumda ama tam istediğim cevapları alamadım ordan

sizce en iyi okul hangisidir konaklama ve içinde az sayıda türk olması bakımından

sizce 1 aylık kaç para harcarım orda

malta amerika yada ingiltereye gitmiş arkadaşlar siz hangisini neden seçtiniz hangi şirketle hangi okula gittiniz bana tavsiye ve tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim teşekkürler

• Şimdi şu var zaten sana danışmanlık yapan şirket baglı oldugu okul yada okulların detayını size resimlerle anlatması lazm güzelce. kendim şuan ing kursuna gidiyorm , londra (ingitere) hakkında konuştk biraz 1 yıllık 52 hafta yani, konaklama+yemek ( aile yanında kalıosun ) haftada 20 saat ing dersi, pasaportu havalanı karşılaması falan ne ararsan bilet v.s dahil 12 bin tl fiyat çıkardılar, dünyanın en iyi 25. dil okuluyla çalışıolar örnegin. 1 aylık vardı 400 euro, sadece ek olarak sn pasaport harcı ve havaalanı parasını ödüosun oda toplamda sana herşey dahil 600 euroya patlıyor işte. cep harçlıgı falanda katarsan 1500 euro lazm 1 aylık ing için.

EDİT= Şimdi evet gidip-gelenlerin yorumları çok önemli ama bu malta derin bir konu, firmalar ucuz diye maltada kasabaya yolluolar seni ( biz türkler hep ucuza kaçtıgımız için) ondan türk sayısı fazla oluyor ama sen şehir merkezinde kalıcaksan şehir dubaiden farksız gökdelenler dolu etrafında örnegin ama yaşam 2 kat pahalı böyle yani herşey maddiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangal3454 -- 20 Haziran 2013; 13:28:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kangal3454

Şimdi şu var zaten sana danışmanlık yapan şirket baglı oldugu okul yada okulların detayını size resimlerle anlatması lazm güzelce. kendim şuan ing kursuna gidiyorm , londra (ingitere) hakkında konuştk biraz 1 yıllık 52 hafta yani, konaklama+yemek ( aile yanında kalıosun ) haftada 20 saat ing dersi, pasaportu havalanı karşılaması falan ne ararsan bilet v.s dahil 12 bin tl fiyat çıkardılar, dünyanın en iyi 25. dil okuluyla çalışıolar örnegin. 1 aylık vardı 400 euro, sadece ek olarak sn pasaport harcı ve havaalanı parasını ödüosun oda toplamda sana herşey dahil 600 euroya patlıyor işte. cep harçlıgı falanda katarsan 1500 euro lazm 1 aylık ing için.

EDİT= Şimdi evet gidip-gelenlerin yorumları çok önemli ama bu malta derin bir konu, firmalar ucuz diye maltada kasabaya yolluolar seni ( biz türkler hep ucuza kaçtıgımız için) ondan türk sayısı fazla oluyor ama sen şehir merkezinde kalıcaksan şehir dubaiden farksız gökdelenler dolu etrafında örnegin ama yaşam 2 kat pahalı böyle yani herşey maddiyat

biz st julians mı ne öyle biyerde kalıcaz arkadaşımla ec dil okulunu tercih ettik ve de yanımıza 850€ gibi bi bütce alıcaz şengen vizesi olduğundan da hafta sonlarında avrupayı gezmeyi planladık bu yuzden biraz fazia cep harçlığı alıcaz toplamda ucak bileti fln da dahil 3000€ yu bulucak çok mu fazla sizce malta için

• quote:

Orijinalden alıntı: tarafsiz35

quote:

Şimdi şu var zaten sana danışmanlık yapan şirket baglı oldugu okul yada okulların detayını size resimlerle anlatması lazm güzelce. kendim şuan ing kursuna gidiyorm , londra (ingitere) hakkında konuştk biraz 1 yıllık 52 hafta yani, konaklama+yemek ( aile yanında kalıosun ) haftada 20 saat ing dersi, pasaportu havalanı karşılaması falan ne ararsan bilet v.s dahil 12 bin tl fiyat çıkardılar, dünyanın en iyi 25. dil okuluyla çalışıolar örnegin. 1 aylık vardı 400 euro, sadece ek olarak sn pasaport harcı ve havaalanı parasını ödüosun oda toplamda sana herşey dahil 600 euroya patlıyor işte. cep harçlıgı falanda katarsan 1500 euro lazm 1 aylık ing için.

biz st julians mı ne öyle biyerde kalıcaz arkadaşımla ec dil okulunu tercih ettik ve de yanımıza 850€ gibi bi bütce alıcaz şengen vizesi olduğundan da hafta sonlarında avrupayı gezmeyi planladık bu yuzden biraz fazia cep harçlığı alıcaz toplamda ucak bileti fln da dahil 3000€ yu bulucak çok mu fazla sizce malta için

kaç gün kalıcaksın bilmiyorm ama yukarda dedigim kriterler çok önemli. kalıcagın yerin lüksü v.s şehrin neresinde kalcıaksınız gizi .. hayırlısı olsun elbet faydası olur yurtdışının he belki kaldıgın yerden v.b memnun olmassn buda tecrübe olr sana

• milletin sürgün olarak gittiği malta ya ne kadara gideceksin merak ediyorum dogrusu
  • Yanina mutlaka ekstra para al. Mesela ablam polonyaya gittiginde arkadasi sinirlenince duvara tekme atmis duvar da alcipanmis. Butun parasini aldilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1 yıllık 12 bin tl her şey dahil ucuz değil mi pek bilmediğimden soruyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alinti: hakeen

quote:

Orijinalden alinti: Kangal3454

Simdi su var zaten sana danismanlik yapan sirket bagli oldugu okul yada okullarin detayini size resimlerle anlatmasi lazm güzelce. kendim suan ing kursuna gidiyorm , londra (ingitere) hakkinda konustk biraz 1 yillik 52 hafta yani, konaklama+yemek ( aile yaninda kaliosun ) haftada 20 saat ing dersi, pasaportu havalani karsilamasi falan ne ararsan bilet v.s dahil 12 bin tl fiyat çikardilar, dünyanin en iyi 25. dil okuluyla çalisiolar örnegin. 1 aylik vardi 400 euro, sadece ek olarak sn pasaport harci ve havaalani parasini ödüosun oda toplamda sana hersey dahil 600 euroya patliyor iste. cep harçligi falanda katarsan 1500 euro lazm 1 aylik ing için.

EDIT= Simdi evet gidip-gelenlerin yorumlari çok önemli ama bu malta derin bir konu, firmalar ucuz diye maltada kasabaya yolluolar seni ( biz türkler hep ucuza kaçtigimiz için) ondan türk sayisi fazla oluyor ama sen sehir merkezinde kalicaksan sehir dubaiden farksiz gökdelenler dolu etrafinda örnegin ama yasam 2 kat pahali böyle yani hersey maddiyat

1 yillik 12 bin tl her sey dahil ucuz degil mi pek bilmedigimden soruyorum

+ 1000 tl vize parasy var ek olarak. ama sadece kahvalty aileden örnegin, kendin gezcen tozcan onlaryda katarsn 25 bin tl'yi buluo

• ec dil okulunda yer kalmamış ace english diye bi okul onerdiler kabul ettik bay street diye biyer varmış maltanın en canlı yerlerınden biri bina yeni yapılmış fln dediler çok fazlada seçeneğimiz olmadığından kabul ettik 1 aylık konaklama+okul ücreti 1600€ uçak bileti yaklaşık 600€ yanıma da 1000€ civarı bişeyler alıcam 30€da vize ücreti alıyolarmış toplamda 3230€ fln mal oluyo malta benim için ama yanıma normal harcıyacağımdan yaklaşık 2 katı para alıyorum farklı ülkeleri de gezmek açısından
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.