Şimdi Ara

Bu işlemi hala yapabilirmiyim ?link aşşada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.webtekno.com/mobil/ios-9-dan-ios-8-4-1-e-geri-donus-rehberi-h10897.html

Bu işlemi şuan yapabilirmiyim?

Cihaz 5s ios9.2 bende bataryadan müzdaribim jb yada yasal olmayan her türlü yolu deneyecek cesaretim var bu sorun yüzünden garantiyide bozdum zaten kaybedecek bi şeyim yok arkadaslar 3saat gidiyor telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungScientist

Yapamazsın.

Ya bu ispwyi itunesdan yüklememiz gerekiyor ve ıtunes buna izün vermediğinden yükleyemiyoruz peki itunes değilde başka bi yazılımla bu işi halledebilirmiyiz yoksa satacam telefonu

• antidot38 A kullanıcısına yanıt
    iTunesle alakası yok imzaları onlibe denetliyo Apple ın serverlarını hacklerim dersen iş başka tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Kardeş senin yapacağın iş çok basit 9.2.1'e restore ile güncelleyeceksin restore ile ama bak otadan güncelleme sakın. 9.2.1 4s 5 ve 5slerde mükemmel performans sağlıyor 8.4'den de daha stabil sorunun yine düzelmez ise bataryanı değiştireceksin

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Hacı abi 9.2yi restoreden -pardon android alışkanlığı -aldım zaten sonra bataryayıda değiştirdim sonuç aynı ha 9.2.1de hallettiler o sorunu diyorsan güncelleyeyim
    Ayrıca benim stabillikle sıkıntım yok batarya 3-4saat kullanım yapabiliyor en fazla gece bi bırakıyorum her şey kapalı sadece telefon çalar saat açık 6saat sonra %30şarz gidiyor
    Bataryayı değiştirdikten sonrada siyah ekran hataları almaya başladım ama bunları saymıyorum bunlar kullandığım uyg çökmesiyle ilgili galiba

Appleı hackleyebilecek biri olsam burda ne gezerim nede 5s kullanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidot38 -- 6 Şubat 2016; 17:54:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Kardeş senin yapacağın iş çok basit 9.2.1'e restore ile güncelleyeceksin restore ile ama bak otadan güncelleme sakın. 9.2.1 4s 5 ve 5slerde mükemmel performans sağlıyor 8.4'den de daha stabil sorunun yine düzelmez ise bataryanı değiştireceksin

mükemmel performans a takıldım
    Mükemmel performansı nasıl hangi ayarları değiştirerek elde ediyorsunuz 4s için ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    9.2.1 8.4.1'den daha çok performanslı çalışıyor diyim o zaman

Hocam iosun çoğu sürümünü kullandım 6-7-8-9
    9.2 sürümünde performansı hiç hoş değil uygulamalarda takılmalar mevcut hele şarj yeni batarya aldım 4 saat en fazla sadece wi-fi kullanarak
    Eğer bizden farklı yaptığınız bir ayar varsa söyleyin bana :)

• ktaskaya kullanıcısına yanıt
    Ben ios 6 hariç hepsini kullandım kardeşim iphone 5'de başladım iphoneyede bana göre en mükemmel sürüm 8.3 sarj olarakta performans olarakta e gecmek zorunda kaldik gectik 9'a ben söylemimi yapılan testlere göre söyledim. Bende şimdi iphone 6 var 9.2.1 yükledim şarjı sömürüyordu imzalar kapanmadan 9.2'ye geri döndüm. Şuan benim için en iyi sürüm 9.2. Zaten herkes 6 ve 6slerde 9.2.1'in iyi olmadığını söylüyor iphone 5 ile aynı kullanım süresini alıyorum sen düşün

5s ios9.2 nasıl batarya performansı iyi? Şuan %62de %80den sonra pil tasarrufuna aldım 3g açık ekran par %30 sadece sahibindende takıldım kullanım 1saat 32dk bekleme yok-oda aynı yazıyor-sıkıntı yokmu şimdi bunda hepsini geçtim gece bırakıyorum %30gidiyır her şey kapalı satacam böyle giderse işini görmüyorki telefon kararsızım şuan ilan hazır sahibindende valla bu ne ya çok seviyorum falan ama yapacak bi şey yok bundan sonra hep ios kullanırım dıyordum kader geniden bizi androide sürüklüyor gibi

• Sırf pil tasarrufu var diye geçtim 9a geçmez olaydım

Anlıyorum kardeşim
    4s kullanmadın anladığım kadarıyla yorumuda duyduklarına göre yapmışsın ben de sandım ki bi numara var
    Üst modellerde mükemmel performans oluyor tabiki 5s 6 vs

Sende haklısında androidde pişman olursun. 6s plus al o zaman diecem araba parası, 9.3'ü bekle diecem zannetmiyom gittikçe düşüyor kullanım süresi her güncellemede apple kullanım süresinden milim milim kıstı

Bırak 6s plus ı bu telefonun aynısını bi daha alamam eğer daha katlanamazsam satarım bunu tuşlu ışıklı ince bi telefonum vardı onu kullanacam yoksa çıldırırım ben tablet,pcde yok birazda uzak kalalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.