Şimdi Ara

bu işlemciye bu soğutucu olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar işlemcim intel pentium d 915 kaç pin olduğunu bilmiyorum ama şu soğutucuyu takmak isityorumhttp://www.vatanbilgisayar.com/hyper-103-lga-775_1150_1155_1156_1366_2011--am2_am3_fm1_fm2--islemci-sogutucu.html diyeceksiniz ne gerek var benim fan kırıldı şuan çok ses yapyor bu olmaz ise önerilerinizi alabilirmiyim iyi günler

• Olur uyacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4PPY

Olur uyacaktır.

çok teşekürler hocam almam gereken başka birşey varmı montaj için birde macun alacağım yabpabilirmiyim zormudur
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Yapması kolay aslında işlemcinin köşelerine ve ortasına damlatacaksın birazcık. Sonra her tarafına yayacaksın. Önemli olan eşit ve ince bir şekilde yaymak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H4PPY

Yapması kolay aslında işlemcinin köşelerine ve ortasına damlatacaksın birazcık. Sonra her tarafına yayacaksın. Önemli olan eşit ve ince bir şekilde yaymak.

tamam hocam sağol
  • Arkadaşlar ben de işlemcim için yeni bir fan almayı düşünüyorum. Mağazaya gidip istediğim bir fanı gelişigüzel alabilir miyim yoksa işlemcime uygun bir fan mı aramalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkocak33

Arkadaşlar ben de işlemcim için yeni bir fan almayı düşünüyorum. Mağazaya gidip istediğim bir fanı gelişigüzel alabilir miyim yoksa işlemcime uygun bir fan mı aramalıyım ?

Güncel bir işlemciniz varsa güncel bir soğutucu uyacaktır. Ama riske girmeyin siz işlemcinizin soketini öğrenmek için İntel'in kendi sitesini kullanabilirsin. Soğutucunun kutusunun üzerinde de hangileriyle uyumlu olduğu belirtilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu anakarta 4070 ti olur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkür ederim yardımlarınız için..

• quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

quote:

Orijinalden alıntı: hkocak33

Arkadaşlar ben de işlemcim için yeni bir fan almayı düşünüyorum. Mağazaya gidip istediğim bir fanı gelişigüzel alabilir miyim yoksa işlemcime uygun bir fan mı aramalıyım ?

Güncel bir işlemciniz varsa güncel bir soğutucu uyacaktır. Ama riske girmeyin siz işlemcinizin soketini öğrenmek için İntel'in kendi sitesini kullanabilirsin. Soğutucunun kutusunun üzerinde de hangileriyle uyumlu olduğu belirtilir.

Benim işlemci 8 senelik napcaz şimdi

• Soketini öğrendikten sonra problem olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

Soketini öğrendikten sonra problem olmaz

İntelin sitesinde yok çıkarıp saysam mı acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.