Mercedes amblemi anlami; Yag, su, benzin dunyayi dolasir. Kolye ile ne alaka? Onu ornek almamislardir.
quote:Orijinalden alıntı: Danilo Thann Bunu mu diyorsun? karatekıd ve Danilo Thann evet tam da bunu diyorum ne anlama geliyor
Bahsettiğin kolye videodakiyse barış sembolü. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 20 Eylül 2011; 22:42:45 >
peki bu işaret herhangi bi siyasi partiyle alakalı mı yoksa sadece barışçı insanların kullandığı bir şey mi
quote:Orijinalden alıntı: gü peki bu işaret herhangi bi siyasi partiyle alakalı mı yoksa sadece barışçı insanların kullandığı bir şey mi aşk üç kelimedir:bmw
quote:Orijinalden alıntı: Sing_a_song quote:Orijinalden alıntı: gü peki bu işaret herhangi bi siyasi partiyle alakalı mı yoksa sadece barışçı insanların kullandığı bir şey mi aşk üç kelimedir :bmw mercedes(1) benz(2) cls(3)
quote:Orijinalden alıntı: qabdkq quote:Orijinalden alıntı: Sing_a_song quote:Orijinalden alıntı: gü peki bu işaret herhangi bi siyasi partiyle alakalı mı yoksa sadece barışçı insanların kullandığı bir şey mi aşk üç kelimedir :bmw mercedes(1) benz(2) cls(3) adam imzasına öyle yazmıs ben napim
quote:Orijinalden alıntı: Sing_a_song quote:Orijinalden alıntı: qabdkq quote:Orijinalden alıntı: Sing_a_song quote:Orijinalden alıntı: gü peki bu işaret herhangi bi siyasi partiyle alakalı mı yoksa sadece barışçı insanların kullandığı bir şey mi aşk üç kelimedir :bmw mercedes(1) benz(2) cls(3) adam imzasına öyle yazmıs ben napim e adam camdan atla yazsa atlayacakmıydın (klasik cümle)
quote:Orijinalden alıntı: qabdkq quote:Orijinalden alıntı: Sing_a_song quote:Orijinalden alıntı: gü peki bu işaret herhangi bi siyasi partiyle alakalı mı yoksa sadece barışçı insanların kullandığı bir şey mi aşk üç kelimedir :bmw mercedes(1) benz(2) cls(3) yanlış bmw(1) m(2) (5)
quote:Orijinalden alıntı: 4Motion* quote:Orijinalden alıntı: gü aynı mercedes amblemi gibi kolyeler var ne anlama geldiğini bilen var mı BARIŞ! Efendim