Şimdi Ara

bu iş çok ucuzladı çok... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya haklı olacak bi durumu olmadığı için itiraz edemiyor...

bence senin acilen eğitim alman lazım..

bide adap,saygı,sevgi bilgisi öğrenmen lazım..

birisi senin anana bacına soysop saydığından nasıl davranıyorsan aynı küfürleri başkasına etmemelisin.

ana ve bacı en yüksek mertebedeki kişilkler sen onları savunacakken küfrediyorsun eziksin işte psikolojik tedavi görmen lazım senin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

ya haklı olacak bi durumu olmadığı için itiraz edemiyor...

bence senin acilen eğitim alman lazım..

bide adap,saygı,sevgi bilgisi öğrenmen lazım..

birisi senin anana bacına soysop saydığından nasıl davranıyorsan aynı küfürleri başkasına etmemelisin.

ana ve bacı en yüksek mertebedeki kişilkler sen onları savunacakken küfrediyorsun eziksin işte psikolojik tedavi görmen lazım senin...

tekrar ve tekrar söylüyorum ben muratfb değilim eğer olsaydımmm çoktannnn hararetli bir tartışmaya girerdim yukarda bir arladaşımız şerefsiz dedi eğer ben muratfb olsaydım yanmıştı zaten o kişi. he unutmadan eğer bana söylüyorsan git oku falan eğitim al diye merak etme üni bitirdim ben 4 yıllık inşaat mühendisliği ok yani senden fazla şey bildiğim kesin o yüzden herşeye gereğinden az cevap veriyorum

• Cevaplarından anlamşıyorlıyor merak etme
  • harbici herkes host satıyor alanların bazıları makinanın parasını ödeyemeyince ozman çok komik olyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: JR.IVORY

harbici herkes host satıyor alanların bazıları makinanın parasını ödeyemeyince ozman çok komik olyo

işte ordan sonra mağdur olan gelip buraya ağlıyor ama kendini şirket gibi gösteren (örnek olarak aşağıda) bireysel kişiler paranın üzerine yatıyor uçup gidiyor...

quote:

Şirket Ünvanı << Lütfen dikkat

ForeverHost Internet Hizmetleri-Web Hosting Çözümleri

Tel:

0544 376 45 17 - 0532 525 06 17 - 0555 318 07 91

E-Posta Adresleri

Destek:destek@foreverhost.net

7/24 Msn

info@foreverhost.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farozlu -- 20 Ağustos 2006; 13:43:57 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JR.IVORY

harbici herkes host satıyor alanların bazıları makinanın parasını ödeyemeyince ozman çok komik olyo

işte ordan sonra mağdur olan gelip buraya ağlıyor ama kendini şirket gibi gösteren (örnek olarak aşağıda) bireysel kişiler paranın üzerine yatıyor uçup gidiyor...

quote:

Şirket Ünvanı << Lütfen dikkat

ForeverHost Internet Hizmetleri-Web Hosting Çözümleri

Tel:

0544 376 45 17 - 0532 525 06 17 - 0555 318 07 91

E-Posta Adresleri

Destek:destek@foreverhost.net

7/24 Msn

info@foreverhost.net

haklısın farozlu nediyim ki :)
    şirket ünvanı (bittim buraya)
    şirketi nası acaba .? sandelyesi ..mouse u ... ve uyduruk makinası mı :)

ömrü en fazla 2 ay...yada çok şanslı ..uzun süre yaşamış olabilir

• dikkat ediyorum da

ELTUN
    MASSARCE
    FAROZLU

hep bu topicte valla benim kim olduğum hakkımda ister murat diyin ister demeyinn burada tek taraflı adama sizin garazeniz var ben bunu anladımm adamın üstüne gidiyorsunuz bu kadarıda pes yanii hepinizin yaşı eminim 20 yi geçmemiştir
  • profilindeki sitede tek admin var murat. senin değilse neden profiline ekledin
  • şahsen benim yaşım 6,5 7 den gün alacam 2 ay içinde istediğin buysa belirttim işte...
  • arkadaş üff olmuş yazık demekki şikayet işe yarıyo bunadn sonra hep kullanıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

arkadaş üff olmuş yazık demekki şikayet işe yarıyo bunadn sonra hep kullanıcam

merak etme başka fake nickler alıp yine gelir birlikteliğimizi bozar bu tipler...
  • merhabalar, inşallah kısa zamanda kanunlar değişirde kimse nettende olsa şirket olmadıkça herhangi bir şey satamaz, liseyi bırakın ortaokula gidenler bile host satmaya, tasarım yapmaya başladılar, artık forum yöneticilerininde olaya el atmaları gerekiyor her önüne gelen foruma üye olamasın,

bilmiyoırum siz bilirmisin Zoque forumları vardır, ordaki üyelik sistemi çok güzeldir, siz üyelik başvurusu yaparsınız, mesleğinizi, yaptığınız işleri referansları yazarsınız yöneticilerde sizi inceler ve üye olup olamayacağınıza karar verirler benim de çok severek katıldığım ve gerçektende çok az konu ama dünya kadar yararlı bilgilerin olduğu bir yerdir, keşke aynı sistem donanımhaber dede olabilse, ve bu tür inginç olaylarda olmaz, görüyorumki zatne bir çok bölümlerdeki üstadlarda başka yerlere takılıyorlar, geçenlerde sanırım baron17 böyle bir konu açmıştı DH yi eski günlerine kavuşturalım diye bunun için öncelikle üye alımlarını gözden geçirmek lazım ve herkesin yazı yazması engellenmelidir, adam bugün üye oluyor host satarım tasarım yaparım diyor, bu kadar kolaymıdır host satmak, site açmak tasarım yapmak biz yıllardır bu işin içindeyiz fakat hala kendimi webmaster olarak görmem, göremem çünkü bana kadar çok kişi var bu ünvanı hakeden:)

neyse konuyu dağıtmak istemezdim

konu sahiplerinden özür diler saygılar sunarım,:)

kolay gelsin,

• @direct-S

İnşallah dediğin gibi olur. Ama Dh nin farkı burda zaten. Özenti değil ve içeriğin en olduğu belli.

Webmasterim diyenler zaten almış başını gidiyor 50 ytl ye site yapan adam webmasterim ve ben tasarımdan anlıyorum diyorum

Üzülerek gelecek çok kötü demek zorundayım..
  • eğer gerçekten bu şekilde bir küfür edilmiş ise host sahibinin yaptığı bence az bile derim. bende çok düştüm bu duruma, parası olmayanı idare ettim farklı şeyleri idare ettim ama küfür beddua çok farklı bir şey..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiLattah

eğer gerçekten bu şekilde bir küfür edilmiş ise host sahibinin yaptığı bence az bile derim. bende çok düştüm bu duruma, parası olmayanı idare ettim farklı şeyleri idare ettim ama küfür beddua çok farklı bir şey..

Beni az çok tanıyanlar vardır sabrım okadar çabuk yıpranmaz fakat bu şahısın davranışları insanı çileden çıkartır.
    Ciddi anlamda bu şahıs hakkında ;
    Seninlede görüşmek istiyorum.Msn i P.M olarka yolluyorum.
  • Valla Hocam Ben sadece TİCARİ host SATıyorum Makinam Kaliteli FRAMEWORK 2.0 destekli alana göre USD ile satıyorum 50mb 50usd 100mb 100usd gibi

Reseller felanda satmıyorum forum lara bile host salamıyorum kafam rahat

15ytl resseller alan tanıdıklarım var cok düştü cok millet bu ay ssununucu parasını cıkarımda gerisini bi dahaki aybakarız yapıyor:)))
  • Kardeşim sen necisin peki ? Sende aynı şekilde host işi yapmıyormusun ? Yoksa senin Data Center'ın filanmı var ? Hem kendin aynısını yapıp hemde neden başkalarını karalıyorsun ? Ben hosting satmıyorum bu piyasada satmamda.Büyük hosting firmalarında çalıştım onlar bile profosyonel değil.Türkiye'de bu iş baştan sağmadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demon

Kardeşim sen necisin peki ? Sende aynı şekilde host işi yapmıyormusun ? Yoksa senin Data Center'ın filanmı var ? Hem kendin aynısını yapıp hemde neden başkalarını karalıyorsun ? Ben hosting satmıyorum bu piyasada satmamda.Büyük hosting firmalarında çalıştım onlar bile profosyonel değil.Türkiye'de bu iş baştan sağmadır.

Bizim firmamızımı kastediyorsunuz bu mesajınızda?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Massacre

quote:

Orjinalden alıntı: demon

Kardeşim sen necisin peki ? Sende aynı şekilde host işi yapmıyormusun ? Yoksa senin Data Center'ın filanmı var ? Hem kendin aynısını yapıp hemde neden başkalarını karalıyorsun ? Ben hosting satmıyorum bu piyasada satmamda.Büyük hosting firmalarında çalıştım onlar bile profosyonel değil.Türkiye'de bu iş baştan sağmadır.

Bizim firmamızımı kastediyorsunuz bu mesajınızda?

Konuyu sen açtıysan sana yazmışımdır
  • quote:

Artık ipini koparan host işine giriyor adam alıyor andik gundik reseller millete satıyor sonrada ortadan kayboluyor sonrası hüsran...

Ahada bu lafa istinaden yazmışım.Evet çok doğru ama sizde prof değilsiniz. Türkiye'de prof olarak çalışan firma sayısı ya 1'dir yada 2'dir. 2 demez bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demon -- 22 Ağustos 2006; 23:10:52 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.