Abi hala borç diyorlar çıldıracağım.Gerçi dilencilerin din tüccarlarının milyarder olduğu ülkede şaşmamak lazım. Adamlar bir şeyleri beceremiyorlar.Suçu eski yönetime atıyorlar.Sonra kamuoyunda arabesk edebiyatı yapıp işin içinden sıyrılıyorlar. Bizim taraftarda takımda para yok Aysal kulübü batırdı her şey transfer değil Qral aslında süper golcü diye kendini kandırıyor. Bu kafadaki adamlar olduğu sürece bizi daha çok keriz yerine koyar bu adamlar. Birisi de Sabri'nin sözleşmesinin açıklamasını yapmıyor.Sabri bugün açıklama yapmış yolda görseler imza isterler diye. Geçenlerde İsviçre'de mi ne bir bakan istifa etti 10.000 dolar usulsüz kredi çekti diye.Bakın o 10.000 dolar bizimkilerin maç başı ücreti. Hesap verilebilirlik yok Türkiye'de.Herkes kendi adamlarını kayırıyor.Yeni gelen suçu eskisine atıyor bu çark böyle dönüyor. Madem mali saydamlık olsun.Taraftar olanı biteni görsün.Neden buna karşı spor kulüpleri ? Birileri komisyon alamayacak diye. Ve kimse kusura bakmasın fakat taraftar da genel Türkiye profili olarak biraz cahil ve hiç sorgulamıyor. Bunca olay oluyor adam hala Aysal kulübü batırdı diyebiliyor.Hala kalkıp biz takımı transfer için tutmuyoruz diyebiliyor. Bu adamlar yüzünden Selçuk Burak gibi adamlar takımda kral oldular.Adamlar taraftara kafa tutacak hale geldi. Türkiye bir muz cumhuriyeti olmasa şuan Galatasaray'da olanların hepsi tek tek açıklanırdı. Takımı gerçekten Aysal borçlandırdıysa başkan çıkıp çatır çatır ben bu adamın hatalı yönetimi yüzünden transfer yapamıyorum diyecek. Gelip maşası Tanman'ın arkasına saklanıp kulübü çok kötü yönetmişler kadroyu düzeltmeye çalışıyoruz demeyecek. Tanman bey bugün çıkmış Bruma hakkında konuşuyor, kulüp kötü yönetilmiş diyor.Bruma'yı kendisi buldu getirdi bu adam. Adam kendi hatasında bile başkalarını suçlayabiliyor ve taraftar sorgulamak yerine Cüneyt kaptan olay Aysal bizi batırdı diyor. Daha nasıl anlayacaksınız bilmiyorum, salak yerine koyuluyoruz.Adamlar bizimle dalga geçiyor.Taraftarı kendine muhatap almıyor.