Bildirim
Bu iphone un kilidini açmak için kullanılamıyor ? cihaz açılmıyor YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tam anlayamadım. Biraz daha tane tane anlatırsanız çözülebilir bir sorun gibi duruyor -
Hocam şimdi halamın iphone 4 ü var icloud şifresini unutmuş öyle sıfırladık ve şimdi etkinleştirme ekranında kalıyor şifreyi sıfırladık yeni şifre kurduk icloud.com a giriyor apple ıd a da giriyor ama telefondan etkinleştirme yaptığımda (aynı apple kimliği ve şifreyi kullanıyorum) ama yine etkinleştirilmiyor doğru değil diyor itunes a bağlandığım zaman da aynı şeyi giriyorum bu iphone un kilidini açmak için kullanılamıyor diyor bug da kaldım resmen -
O telefonda daha önce kullanılan ve etkinleştirdiğiniz icloud kimliği lazım.iPhone'u bul uygulaması falan açıldıysa
o yüzden etkinleştirme ekranında hırsızlığa karşı aynı hesap ile etkinleştirme yapmak ister.Sırf bu yüzden çöp olan
bir ton telefon ilanı var 300 tl ye falan.Halanız şifreyi hatırlamaya baksın başka çaresi yok. -
Hocam telefon üstünde etkinleştirme ekranındaki mail adresi sizin apple hesabınızdan farklı mı?
Eğer aynıysa:
icloud.com'a girin. iPhoneumu bula tıklayın. Yukarıdan tüm aygıtları ve oradan cihazınızı seçin. Sağ taraftan iPhone'u sil deyin -
Keske restore yapmadan danissaydiniz iphonumu bulun bi bugu var orda sifresiz kaldiriyodunuz ama artik o telefon cop haberiniz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hacktivate ile geçilip yine o açık kullanılabilir belki
Ekleme:
Ekranı bu şekilde bir vatandaş geçmiş:
http://www.youtube.com/watch?v=RfmcRCB5jsE
iCloudu kapatmak için de forumda bir konu vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 1 Mart 2014; 23:37:16 > -
Aslında o videoyu izledim ama yarısını şey varmış gibi aktifliğin kalktığını gördüğümde bastım sıfırlamaya
Hocam pek anlamadım videoyu ben şimdi adam 112 yi arıyor sonra kapatıyor aramayı kişi ekliyor fotoğraflı sonra neler yapıyor pek anlamadım doğrusu
Telefonunuza uygun en son sürümü indirin internetten dfu moda alın,control+geri yükle tuşuna basın indirdiğiniz sürüme tıklayın tamamdır.. -
Epeydir uzaksınız galiba piyasadan? -
Sorun iCloud şifresini unutmak idiyse, telefon yerine şifreyi sıfırlayabilirdiniz. Eski Apple Id'nizin mail hesabına girebiliyorsanız hala aynı şey yapılabilir belki:
http://support.apple.com/kb/PH2617?viewlocale=tr_TR&locale=tr_TR -
sorunu nasıl çözdünüz -
Apple arayarak
dostum benimde aynısı Allah rızası için bi yardım edin ya siteden giriyorum herseye. telefonun herseyini sıfırladım ayarları ve şeyleri falan etkinleştirme ekranı geliyor yazıyorum olmuyor ama bilgsayardan sitesine giriyorum oluyor lütfen yardım edin beyler -
quote:
Orijinalden alıntı: ımmortals35
Apple arayarak
Tam olarak nasil bir islem uygulandi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X