Şimdi Ara

Bu İphone Alınır mı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • madem baseband yükseldi ve gevey çalışmıyor adam satmaya karar verdi ve resmini çekip siteye koydu ama orda avea şebeke mevcut bu nasıl oluyor yanlışmıyım? :)
  • Valla bilemedim ne oldugunu 750 ye felan bırakır heralde fiyat olarak. Hiç sormadım gerçide :) Fiyatı genede hesaplı gibi geldi bana sorunu çözülecek ugraştırmayacak bişeyse alıyım biraz kullanır satarım tekrar(geveyli kullanmak istemedigim için satarım iphone'u begenmedigimden degil hemen taşlamayın) .
  • bence böyle bi risk alma
  • Bu işlerden anlayan bir iki abimiz vardı buralarda ya onlar teknik bilgi verseler daha iyi olur :) Sizede teşekkürler.
  • Şiddetle öneririm " alma " xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasoxxx

Valla bilemedim ne oldugunu 750 ye felan bırakır heralde fiyat olarak. Hiç sormadım gerçide :) Fiyatı genede hesaplı gibi geldi bana sorunu çözülecek ugraştırmayacak bişeyse alıyım biraz kullanır satarım tekrar(geveyli kullanmak istemedigim için satarım iphone'u begenmedigimden degil hemen taşlamayın) .

yok 750 ye bırakmıyorum fiyatım sondur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu laptop alınır mı
    11 ay önce açıldı
    İPAD 10.NESİL ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatar_81

quote:

Valla bilemedim ne oldugunu 750 ye felan bırakır heralde fiyat olarak. Hiç sormadım gerçide :) Fiyatı genede hesaplı gibi geldi bana sorunu çözülecek ugraştırmayacak bişeyse alıyım biraz kullanır satarım tekrar(geveyli kullanmak istemedigim için satarım iphone'u begenmedigimden degil hemen taşlamayın) .

yok 750 ye bırakmıyorum fiyatım sondur

800 de anlaşalım sen bu telefon düzelirmi düzelmezmi onu söyle :)
  • cevap veriyorum sanırım düzelmeyebilir dıkkat edelim arkadaşlar böyle bir cihaz elimizde patlıyabilir
  • Konuyu kapatalım o zaman. Riske girmeye gerek yok.
  • sen yinede bir bu işin ehline danış belki bir yöntemi vardır yani çöpe atılacak hali yok ya
  • Bir yöntemi var ama söylemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı olaydan muzdarip olan arkadaşımız bana gelmişti benim tanıdığım bir abi telefoncu 150 tl ye halledebilecegini soyledi at&t kilitli ya simfree yapacakti yada baseband çipini değiştireceklerdi arkadaşta fiyatı fazla geldigi icin yaptirmadi ;)
  • dostum sen bu cihazdan vaz geç bizim arkadaşa alıcaz :D
    galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Bir yöntemi var ama söylemem

yönteme gerek kalmadı benim arkadaş alıyor sanırım
  • evet sanırım benim arkadaş alıcak eğer elinde patlarsa ben ona popomla gülücem kendisi biraz çok bilmiştir de ne gülerim he
  • quote:

dostum sen bu cihazdan vaz geç bizim arkadaşa alıcaz :D
    galiba

Hopp Noluyor ya 2 dk da cihazın üstüne yattınız
  • vallla sen alm aya o almaya hevesli inşallah elinde patlar gulmekten ölürüm ben arkadaş güya arabistandan 600 tl ye iphone 4 getiriyordu benimle dalga geçiyodu sana koyar şimdi falan o alıpta elinde patlarsa varya offff yarılırım ben ya
  • quote:

vallla sen alm aya o almaya hevesli inşallah elinde patlar gulmekten ölürüm ben arkadaş güya arabistandan 600 tl ye iphone 4 getiriyordu benimle dalga geçiyodu sana koyar şimdi falan o alıpta elinde patlarsa varya offff yarılırım ben ya

Valla yazdıklarının %60 ından bişey anlamadım Neyse kim alıyorsa hayırlı olsun. Riske girmeye degmeyecek gibi geldi bana.
  • quote:

quote:

vallla sen alm aya o almaya hevesli inşallah elinde patlar gulmekten ölürüm ben arkadaş güya arabistandan 600 tl ye iphone 4 getiriyordu benimle dalga geçiyodu sana koyar şimdi falan o alıpta elinde patlarsa varya offff yarılırım ben ya

Valla yazdıklarının %60 ından bişey anlamadım Neyse kim alıyorsa hayırlı olsun. Riske girmeye degmeyecek gibi geldi bana.

tmm biz alıyoruz lütfen ilanı kaldırın :D konuyu kapatın :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.