Şimdi Ara

Bu invoker seti neyin nesi kimin fesi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi bu ne oyun içinde ferrarinin profilde gördüm çokkkk inanılmaz bir set ilk defa gördüm daha önce gören arkadaşlar varmı veya drobunu bilen varmı dota2loungede dc hook falan istiyorlar

http://dota2lounge.com/result?&rdef_index%5B%5D=6579&rquality%5B%5D=0

• http://dota2.gamepedia.com/Quas_Precor

13 mayısta yayınlanmış sanırım
  • yanlış biliyor olabilirim ama bu set diğer bazı itemlerle beraber perfect world adlı çin serverında yayına sunulmuş. yani bizim serverlarımızda yok. dediğim gibi yanlış biliyor olabilirim. bilen arkadaşlar düzeltirse sevinirim.
  • Dota loungede, search bölümüne Quas Precor yazarsan çıkıyor zaten. Orada çıktığına göre .. Nedenini bilmiyorum fakat bekleyenler ciddi teklif bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustLetmego -- 2 Haziran 2014; 14:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan955

Dota loungede, search bölümüne Quas Precor yazarsan çıkıyor zaten. Orada çıktığına göre .. Nedenini bilmiyorum fakat bekleyenler ciddi teklif bekliyor.

bende onu soruyorum o satanlar nerden çıkarıyor bu itemi bide axenin hiç görmediğim 2 tane mythcial itemi var, onada dc hook vs istiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CAFOz -- 2 Haziran 2014; 18:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

quote:

Dota loungede, search bölümüne Quas Precor yazarsan çıkıyor zaten. Orada çıktığına göre .. Nedenini bilmiyorum fakat bekleyenler ciddi teklif bekliyor.

bende onu soruyorum o satanlar nerden çıkarıyor bu itemi bide axenin hiç görmediğim 2 tane mythcial itemi var, onada dc hook vs istiyorlar

Magazada her item satılmıyor üstüne, bir ton set var zamanı geçince kaldırıyorlar veya belli bir bölüme özel çıkartıyor olabilirler, magazadaki setleri almayıp tradaden çok ucuza kapatabiliyorsun. Setler anahtar fiyatına çok ucuza gidiyor yani.

• quote:

quote:

quote:

Magazada her item satılmıyor üstüne, bir ton set var zamanı geçince kaldırıyorlar veya belli bir bölüme özel çıkartıyor olabilirler, magazadaki setleri almayıp tradaden çok ucuza kapatabiliyorsun. Setler anahtar fiyatına çok ucuza gidiyor yani.

sıkıntı orda bu set ne storede nede herhangi bir chestten çıkmıyor bulanlar nerde bliyor anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu neyin kafası?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sıkıntı orda bu set ne storede nede herhangi bir chestten çıkmıyor bulanlar nerde bliyor anlamadım

Yukardaki arkadaşın attığı linkte sadece çinde ve limitli sayıda bulunduğu yazıyor. Belki çinin özel bir gününde yapmışlardır, çinlilerde buralarda satınca görmüşüzdür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.