Bildirim
Bu insanoğlunun ismi nedir :<
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bence berbat bir reklam olup sağ taraftaki kadını sanki güneşin altında unutmuşlar gibi simsiyah ve bir kadın veya bir manken olduğunu düşünürsek iğrenç paylaşım için teşekkürler icimi döktüm -
Sağdaki kadın dediğin kim haberin var mı ? -
yaw kim olursa olsun hiç hoşuma gitmiyor o kadın bi ismi cismi var diye sevecek zorunda değiliz değil mi ama...belli ki o teni daha sonradan o şekilde bronzlaşmış ki bronze da denmez yanmış komple.aslında bazı insanlara esmerlik veya güneşte yanmak yakışır fakat bu hiç olmamış...
-
yüksek oranda katılmaktayım hani zenci desem değil çünkü onların bir yapısı var kalın dudak basık burun falan fakat bu! görünce kanal değiştirdiğim tiplerden. -
quote:
Orijinalden alıntı: KIYAMETT
yüksek oranda katılmaktayım hani zenci desem değil çünkü onların bir yapısı var kalın dudak basık burun falan fakat bu! görünce kanal değiştirdiğim tiplerden.
kesinlikle haklısın insan biraz doğal olmalı bence kadın özünde güzel olsa bile bu şekilde kendini çok çok kötü gösteriyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: hardware169
quote:
Orijinalden alıntı: KIYAMETT
yüksek oranda katılmaktayım hani zenci desem değil çünkü onların bir yapısı var kalın dudak basık burun falan fakat bu! görünce kanal değiştirdiğim tiplerden.
kesinlikle haklısın insan biraz doğal olmalı bence kadın özünde güzel olsa bile bu şekilde kendini çok çok kötü gösteriyor...
reklama baktım da daha bu beyaz haliymiş, ama kendisine yakıştırmış öyle mutlu hissediyor demekki bize laf düşmez. -
ewt -
Hala bulunamadı mı şu kız ya , aramaktan ben usandım .
-
Nihan Tarhan -
solaryumda uyuya mı kalmış la o ? bi film vardı solayrumda ölüyodu bunu öyle yapacan işte. -
'' Benimkini alsana '' diyor esmer olan. -
Sen de işini biliyorsun.
Bu arada o esmer kızın ten rengi çikolata gibi. Vücudu da çok güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: Slayerious
Nihan Tarhan
Helal olsun , cidden çok makbule geçti . Kaç aydır arıyorum hiç bir yerde yok , azmin elinden kurtulmuyor arkadaş.
-
Nick konu uyumu olmuş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X