Şimdi Ara

BU İLAN DOSERLASER İÇİN! GEÇERSİZ KOD.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Firma #Hepsiburada
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet doserlaser eminim bunu okuyacaksin vermiş olduğun kod geçersiz. Suizan yapmak istemeyip yanlış kod gondermissin tekrar kontrol eder misin diyecektim ki mesaj bölümünü kapatmissin ve özelini de kapatmissin. Anlaşılıyor ki geçersiz kod vererek dolandırıcılık yapıyorsun. Ben 20 lira ile fakir olmam ama sen o hakla bu dünyada ve ahiret te nasıl rahat olacaksın onu merak ediyorum. Sıkıntı değil senden bir 20 lira alacağım var ahirette alırım artık. Bu arada kandırdigin kendine göre kandırdigin kişi bir DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ. ne yazık ki okulda ki din kültürü öğretmenin sana kisinin alın teri ile kazandığı emektar rızıktan daha güzel bir rızık yoktur diyor Efendimiz bunu ögretememisler sanırım. HAKİM HELAL ETMIYORUM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhabalar.gecmis olsun..biraz once bende kendisiyle mesajlasiyordum.anlasamadik.daha dogrusu yeni uye oldugu icin tedirgin olmustum.20 tl yi simdi 20 tl sini islemden sonra istedi kabul etmedim..sizin nasil oldu ?

• Ben 20 tl gönderdim sonra bir kod gönderdi kod geçersizdi sonra yanlış gönderdiniz diyecektim geri mesaj yazamadım özelini de kapatmış. Bende biraz Tedirgindim aslında ama oldu iste

• Dikkatli olmak lazim.Cana gelmesinde gerisi hallolur..
  • Sıkıntı degil 20 lira beni fakir yapmaz ama bu gibi kişiler insanlara karsi güvenimizi sarsıyorlar

• Ihtiyacın varsa göndereyim kardeşim...

• Hocam maalesef forumda bu şekilde bir çok dolandırıcı var. Benim de başıma sizinkine benzer bir olay geldi. Satmış olduğum çeki kullandı ve parayı göndermedi. Kargo bilgilerindeki cep telefonuna msj atıyorum ücreti göndermesi için, adam pişkin pişkin sen kimsin diyor. Hadi sizi dolandıran şahış foruma yeni katılmış. Ya benimki? Temmuz 2011 tarihli üye :) Maalesef böyle üyeler yüzünden forumdaki güven ortamı baltalanıyor.

Ayrıca bu şahısı (graywolff) forum yöneticilerine şikayet etmeme rağmen hiç bir işlemde yapmadılar. İlginç! Acaba daha kaç kişiyi dolandırdı!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynen en kötü yani insanlar Arasında güveni zedelemesi malesef...

• doserlaser nickli şahıs benim ilanıma da mesaj atarak teklifte bulundu önce kodu kullanayım sonra ödeme yaparım deyince işine gelmedi cevap yok.
  •  BU İLAN DOSERLASER İÇİN!  GEÇERSİZ KOD.

Türk Ceza Kanunu madde-158

Nitelikli dolandırıcılık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.t.s. -- 1 Mart 2015; 18:41:43 >
  • bu tarz insanları forum yöneticilerinin imha etmesi lazım. Çok hassas olmaları lazım. Ayrıca bizlerin de hemen para göndermemesi ve ne kadar ucuz olursa olsun geçmişine ve referanslarına bakmak lazım. Ayrıca emin olun bu işi yapan haramdan anlamaz. KüKüfürlerden anlamaz. Tekrar geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.