Şimdi Ara

Bu İki Televizyon Arasında kaldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba,Bu iki televizyon arasında kaldım.Sizce hangisi ve neden?
    Televizyonlardan beklentilerim Playstation3,Bilgisayar monitörü olarak kullanabilme,Tv izleme:=)

SAMSUNG 22D5003 FHD LED LCD TV
    http://www.teknosa.com/urunler/110011886/samsung-22d5003-fhd-led-lcd-tv

LG M2232D 22"56 CM
    http://www.vatanbilgisayar.com/lg-m2232d-m2232d-2256-cm-led-tv-full-hd-led-tv-1920x1080,hdmi,usb,pc/productdetails.aspx?I_ID=64064

• Yokmu cvp verecek kimse?
    Up
  • Samsung'u bilmem ama 2232D'yi akrabama almıştık. Tv-pc için kullanıyor. Sorun yok,ancak bence 400 TL civarına bulmak mümkün acele yoksa. Bimeks geçen ay bir üst modelini 400 TL'ye vermişti (2252d). 2262D'yi mutfakta tv olarak kullanıyorum. Bağlantı seçenekleri en geniş olanı da bu model. TV olarak çok memnunum.
  • Çok teşekkür ederim acelem yok bakıcam fakat bu iki model arasında kaldım aslında benim için ps3 önemli bakalım beklemedeyim.
  • Hepsiburda da ffirsat var kacirma75 world puan. 50 hb puan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keysın

Çok teşekkür ederim acelem yok bakıcam fakat bu iki model arasında kaldım aslında benim için ps3 önemli bakalım beklemedeyim.

Kardeş siz bu iki modelden hangisini aldınız.

LG M2232D 22 FHD LED 2in dahili reciver'u var mı?

Uydu reciever'ı kastetmiyorum, o muhtamelen yokturda çatı anten kablosunu takınca tv yayınlarını izleyebilecek miyim diye merak ediyorum.

Bir de p3 performasını merak ettim.

Ayrıca bir yerlerde göz hizanın üstünde kalınca renklerde solma olabiliyor demişler siz bu tarz problem yaşadınız mı?
  • Şu anda Televizyonların ikisinide almadım beklemedeyim alınca yine buradan yazarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.