Şimdi Ara

Bu iki takım hoparlörlere anfi gerekir mi? Pioneer TS-G173Cİ, Pioneer TS-G133Cİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki takım hoparlörlere anfi gerekir mi? Pioneer TS-G173Cİ, Pioneer TS-G133Cİ

Bu hoparlörler, ikiside aynı biri 13cm diğeri 17cm bunları kapılara takarsak anfi gerekir mi?

gerekirse tahmini kaç watt anfi gerekir?

17cm lik 45 nominal watt, 13 cm lik 40 nominal watt.

• mevcut teybinizin marka ve modeli nedir, araç marka ve modeli nedir, eğer bu ürünleri almadıysanız fiyat performansı daha yüksek başka ürünler önerebilirim.

sorunuza gelirsek bu hoparlörlerin her ikiside anfisiz çalışır. normal 4x50w gücündeki tüm teyplerle kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

mevcut teybinizin marka ve modeli nedir, araç marka ve modeli nedir, eğer bu ürünleri almadıysanız fiyat performansı daha yüksek başka ürünler önerebilirim.

sorunuza gelirsek bu hoparlörlerin her ikiside anfisiz çalışır. normal 4x50w gücündeki tüm teyplerle kullanabilirsiniz.

hocam arabanın hayalini kurdum, sıra ses sistemine geldi

ikiside yok şimdilik, 300-500 arası TL lik pioneer teyp olur herhalde, hayalimden güçlü ses sistemini çıkardım bunları almayı planlıyorum.

bide harici birşey sormak istiyorum, bu televizyonlu koltuk kafalıkları, dvd usb televizyon olan kafalıklar var mı? varsa bu televizyon veya dvd den gelen sesi araba hoparlörüne nasıl bağlanıyor, o kafalıkları ses çıkması için teybe mi aktarıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

quote:

mevcut teybinizin marka ve modeli nedir, araç marka ve modeli nedir, eğer bu ürünleri almadıysanız fiyat performansı daha yüksek başka ürünler önerebilirim.

ikiside yok şimdilik, 300-500 arası TL lik pioneer teyp olur herhalde, hayalimden güçlü ses sistemini çıkardım bunları almayı planlıyorum.

bide harici birşey sormak istiyorum, bu televizyonlu koltuk kafalıkları, dvd usb televizyon olan kafalıklar var mı? varsa bu televizyon veya dvd den gelen sesi araba hoparlörüne nasıl bağlanıyor, o kafalıkları ses çıkması için teybe mi aktarıyoruz?

evet hocam o kafalıklar zaten double din dediğimiz multimedia teyplerle paralel çalışır. double din teybte çaldığınız video kafalıklarda da ekran varsa oraya görüntüyü aktarılır. halen teyp almadıysanız ve bu gibi görüntülü sistemler düşünüyorsanız ona göre de tavsiyelerde bulunuruz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YA-KU-ZA

quote:

evet hocam o kafalıklar zaten double din dediğimiz multimedia teyplerle paralel çalışır. double din teybte çaldığınız video kafalıklarda da ekran varsa oraya görüntüyü aktarılır. halen teyp almadıysanız ve bu gibi görüntülü sistemler düşünüyorsanız ona göre de tavsiyelerde bulunuruz.

benim planım şu

Pioneer DEH-X3950BT teyp bu olur bluetoothlu.

1er takım Pioneer TS-G173Cİ, Pioneer TS-G133Cİ.

ilerde sonradan arkaya dvd ve televizyon olan bir ekran ayarlayabildim mi benim için yeterli.

• Anfi ile sürülen bir Bass bağlı ise gerekir. Aksi halde şart değil. 40W nominal olmalarına rağmen sınırlarına çok yaklaşmak riskli olabilir bu hoparlörlerde.Hassastırlar. 50W civarlarındaki kaliteli bir anfi dikkatli gain ayarı yapılmadığında kolayca bobinlerini yakabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SabitSalınım

Anfi ile sürülen bir Bass bağlı ise gerekir. Aksi halde şart değil. 40W nominal olmalarına rağmen sınırlarına çok yaklaşmak riskli olabilir bu hoparlörlerde.Hassastırlar. 50W civarlarındaki kaliteli bir anfi dikkatli gain ayarı yapılmadığında kolayca bobinlerini yakabilir.

gösterdiğim model hoparlörlere gerekmiyormuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.