merhabalar sistem toplamayı düşünüyorum ve ekran kartında kararsız kaldım oyun amaçlı pc olacak..
1.)Asus fermi gtx560 ti directu II TOP 1gb 256 bit,bellek hızı 4200mhz,Çekirdek hızı 900mhz (şunu da belirteyim bu kart fabrika çıkışlı olarak overclocklanmış...)
2.)HIS HD5870 ICOOLER V Bellek Hızı 4800MHz,Bellek Arayüzü 256 Bit,Çekirdek Hızı 850Mhz ( overclock YAPMAYACAĞIM...)
Sistem ise şöyle :
intel i5 2500 ,cache 6mb, 3.33ghz (turbo 3.7ghZ)
işlemci soğutucu :sunbeam ccf işlemci soğutucu (oveclock YAPMAYACAĞIM. gerek var mıdır,stok fan yeterli olurmu ki?)
Asus p8p67 ddr3 LE atx anakart (sistemle uyumlu mu onu da belirtirseniz sevinirim...Anakarttan pek anlamam da) xD
ram : geil plus 1600mhZ ddr3 cl9 4gb tek modül
Hdd : WD caviar black 500gb 7200rpm 32mb cache sata III
Soru : bu sistem yaklaşık 2000tl civarında tutuyor..Sizden ricam yukarıda belirttiğim özelliklerde oyun amaçlı dışında gereksiz fiyat artıcı parçalar var mı ? Biraz performansı etkilemeden fiyatı aşşağı çekmemiz mümkünmüdür? (ayrıca harddisk kapasitesinin o kadar olmasına gerek yok 250gb olsa yeter bana ama 250gb hard disklerde önbellek değeri düşük,bu değerlerin yani harddiskin oyun performansına etkisi var mıdır?) Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.....