Şimdi Ara

bu iki araçtan hangisi alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: hayaletmavisi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-otomatik-dizel-tertemiz-era-mode-servis-bakimli-ilk-sahibinden-153203856/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-hb-clio-otomatik-dizel-expression-full-full-153209032/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

istanbul şehiriçinde hangisi daha az yakar?
    yedek parçada hangisi daha ucuzdur?
    bu araçları alırken nelere dikkat edeyim?

aracın ilk sahibinden olup olmadığını nasıl anlıcam?

Clio

Hemen hemen aynı

Accent'in taksi olmamasına dikkat et

Sigorta şirketlerinde tanıdığınız varsa aracın yıllık sigortaları kimin adına düzenlenmiş öğrenebilirsin

• Fransız ürünlerine ve kendilerine karşı aşırı derecede antipatim olduğu için doğrudan Era diyorum...
  • era sanki alman yada japon malı kore malı...

hayır aracı yada markayı kötülesen anlarımda fransız dersen komik olmazmı biraz... 80k lık bi fransız aracına biniyorum en ufak bi şikayetimde yok.. hdı motorla 1.7 tonluk aracım ortalama 5 litre dizel otomatik yakıt verisi var.. varmı böyle bi araç daha..
    era daha sağlamdır ticari amaçlı bi model sonuçta.. clıo da daha az yakar gerisi hep aynı parçasıda bakımıda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kahlenberg68

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-otomatik-dizel-tertemiz-era-mode-servis-bakimli-ilk-sahibinden-153203856/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2011-hb-clio-otomatik-dizel-expression-full-full-153209032/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

Clio

Hemen hemen aynı

Accent'in taksi olmamasına dikkat et

Sigorta şirketlerinde tanıdığınız varsa aracın yıllık sigortaları kimin adına düzenlenmiş öğrenebilirsin

taksi olup olmadıgını nerden anlıcam peki?
    birde orjinal km de olup olmadıgını servis anlıyor mu?
    eger anlamıyorsa servise sokmadan usta götürüp baktırıp alacam?

• accent taksi çıkması veya şirket aracı olabilir 1 yılda 70.000 km nedir
  • Hocan clio'nun parçası daha pahalı değil mi?
    Hem accent çıkması da çok mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    8 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    Bu araç alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende ondan çekiniyorum.servis orjinal km de olup olmadıgını anlar mı?
  • quote:

Yedek parcasi ve yakiti hemen hemen aynidir. İlk sahibi olup olmadigini e devletten sorgulatirsan cikar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocan clio'nun parçası daha pahalı değil mi?
    Hem accent çıkması da çok mevcut.

Aman aman bi fark yok hocam. Accentler iyi araba hoş araba ama taksi çıkması ve şirket aracı olma olasılığı çok yüksek.

• taksici dizel otomatik full paket alıcağını sanmam ama filo olabilir.
  • Clio eradan daha az yakar.
    Yedek parça eranın daha uygun.
    Ben ikisinide almam,bu fiyatlara temiz megane2 dizel otomatik bulabilirsiniz.
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    Abi belki yanlış biliyorum ama Fransız dediğin o marka 1969 yılından beri fabrikasında binlerce Türk işçisine ekmek yediriyor.
  • Hyundai Era o parayı hak etmez , yine Clio iyidir hiç değilse bir tasarımı var.
  • humerus06 kullanıcısına yanıt
    Tarihte kime neler yedirmiş/yapmış bi oku istersen... Hatta günümüzde el altından kimlere nasıl destek veriyor araştır... Güneydoğu'ya terör için harcanan parayla kaç kişi ekmek yer biliyor musun? Başımıza bela edilmiş terörün baş sorumlu devletlerinden birisidir bunlar... Daha fazla yazmak istemiyorum bilenler ne demek istediğimi anlar...

• Renaultun kullandığı dCi motoru Hyundai nin kullandığı crdi den daha iyi. Bakmayın siz Renaulta tü kaka dediklerine birşey bilseler böyle küçük duruma düşmezler. dCi motor Renault ve Nissanın ortak yapımı işin içinde Renault formula1 takımıda var Mercedesten tutun Nissanın premium markası İnfinitide kullanıyor yarım trilyonluk araçtada 3.0 dCi var. İlaveten Renault formula 1 takımı en son 2009 da Mercedesin ardından 2. oldu sonraki yıllarda sürekli 1. sırada motoru teknolojisi kötü olsa Formula1 takımlarının 1/3 ü Renaultun motorunu kullanmazdı. Üretiminde böyle bir takımın olduğu motora bizden başkasıda burun kıvırmıyor
  • Beyler 30lira civari dizel otomatik baska ne onerirsiniz peki.clio tasarimini sevmiyorum.yokusta kayarmis bi de hic cekilmez.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.