Şimdi Ara

Bu İhtiyaçlarıma Göre Telefon 0-500TL Arası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • *Kapasitif dokunmatik, ya da qwerty klavyeli olmalı.
    *Klavyeli olmazsa Türkçe T9 desteği olmalı.
    *Wi-fi olmalı.
    *Ekran büyük olmalı, yazılar da büyük değil okunaklı olmalı.
    *Şarjı mümkün olduğunca çok gitmeli. 2 2.5 Gün'den fazla şarj süresi olmalı.

Fiyatı da uygun olmalı N73 bozuldu o yüzden alıyorum. Ayrıca Symbian olmazsa. Çok yavaş çünkü...

• bu ihtiyaçlar doğrultusunda sana hemen 5800 XM al derdim ama symbiandan sıkıldığını söylemişşsin. sony çok güzel cihazlar çıkarıyo artık. w705 önerebilirim sana. ama dokunmatik ekranı yok.ancak bunun dışında telde yok yok.süper bi şey..

ama sonra sana nokia yı aratır mı onu bilemem dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: real_king

bu ihtiyaçlar doğrultusunda sana hemen 5800 XM al derdim ama symbiandan sıkıldığını söylemişşsin. sony çok güzel cihazlar çıkarıyo artık. w705 önerebilirim sana. ama dokunmatik ekranı yok.ancak bunun dışında telde yok yok.süper bi şey..

ama sonra sana nokia yı aratır mı onu bilemem dostum.

Mesaj yazmak zor olacak gibi hocam bununla.

Telefonu %50 mesaj yazmak için %50 internette gezmek için kullanıyorum.

Klavye çok önemli. Kızaklı olması zorlar gibi biraz ve daha yüksek çözünürlük gerek internet için bana...

• 5800 ne dersin? daha yüksek çözünürlük ve dokunmatik olacak...yada e52 bar tipi olduğu için kolay mesaj yazarsın e52 de ama fiyatı biraz pahalıya kaçıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

5800 ne dersin? daha yüksek çözünürlük ve dokunmatik olacak...yada e52 bar tipi olduğu için kolay mesaj yazarsın e52 de ama fiyatı biraz pahalıya kaçıyor

5800 Symbian dolayısı ile yavaş. Hem yavaş hem de "bastırmatik" bir telefon olduğu için sevmiyorum. 5800 Kapasitif ve Android olsa koşa koşa giderdim peşinden. N73'ün kapanmasına çare bulsam kullanırım ama. Yazılımsal bir sorun herkes batarya oynuyordur diyor halbuki yok öyle bir şey...
  • 5800 resistive ekran kapasitif değil. yani leş gibi bir dokunmatiği var daha doğrusu bastırmatiği. qwerty istiyorum demişsin ayrıca e52 ihtiyaçlarına uygundur. forumda bilgisi olmayan kişilerin görüşlerini çok önemsememeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Error 404

5800 resistive ekran kapasitif değil. yani leş gibi bir dokunmatiği var daha doğrusu bastırmatiği. qwerty istiyorum demişsin ayrıca e52 ihtiyaçlarına uygundur. forumda bilgisi olmayan kişilerin görüşlerini çok önemsememeni tavsiye ederim.

Hocam e52 symbian ve çözünürlüğü oldukça düşük yani onun da ihtiyaçlarıma uygun olduğunu pek düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WriterHuman

quote:

5800 resistive ekran kapasitif değil. yani leş gibi bir dokunmatiği var daha doğrusu bastırmatiği. qwerty istiyorum demişsin ayrıca e52 ihtiyaçlarına uygundur. forumda bilgisi olmayan kişilerin görüşlerini çok önemsememeni tavsiye ederim.

Hocam e52 symbian ve çözünürlüğü oldukça düşük yani onun da ihtiyaçlarıma uygun olduğunu pek düşünmüyorum.

evet malesef öyle. ben 0-500 arası fiyat belirtince mecbur onu önermek zorunda kaldım. yoksa e71-72 önerirdim tabi tercih senin yinede.

• quote:

quote:

quote:

evet malesef öyle. ben 0-500 arası fiyat belirtince mecbur onu önermek zorunda kaldım. yoksa e71-72 önerirdim tabi tercih senin yinede.

Corby (wi-fi) ve Corby Pro hakkında ne düşünüyorsun hocam? Kapasitif ve hızlılar ama tabiki uygulama destekleri yok. Symbian kadar sorunlu değillerdir ama yine de? Sen benim yerimde olsan ne alırdın N73 Symbian Nokia ve Düşük Çözünürlükten nefret etmiş biri olarak.

• symbiandan en az senin kadar nefret eden biriyim :) corby pro'nun tarzına yani yandan açılan klavyesine alışabilirim dersen iyi telefon. dediğin gibi kapasitif olması büyük bir artı. uygulamalarla çok işim olmaz diyorsan samsung güzel telefonlar üretmeye başladı gerçekten.
  • Hala kararsızım, koskoca Corby ve Corby Pro'da 240*320 Ekran var yani, yetmez ki internette gezmeye. Lanet olası dokunmatiği ve bastırmatik teknolojisi ile 5800'a kaymaya başladım.
  • i5700 olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedas
    i5700 olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OverD@Se

quote:

i5700 olabilir.

2.1'e Yükseltmeden kullanmak çile olacak. Garantisiz kullanmak da istemiyorum çünkü aşırı hor kullanıyorum telefonu.

5800 alıp Yazılım Güncellemesi yapsam ve CFW ile kullansam nasıl olur? Çekilebilir bir hal alır mı?
  • quote:

quote:

quote:

i5700 olabilir.

2.1'e Yükseltmeden kullanmak çile olacak. Garantisiz kullanmak da istemiyorum çünkü aşırı hor kullanıyorum telefonu.

5800 alıp Yazılım Güncellemesi yapsam ve CFW ile kullansam nasıl olur? Çekilebilir bir hal alır mı?

LG optimus yada Samsung i5700 için resmi 2.1 güncellemesinin geleceğini okumuştum ama hangisi olduğundan emin olamıyorum şimdi

edit: Şimdi hatırladım. Optimus içindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 24 Eylül 2010; 14:10:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

i5700 olabilir.

LG optimus yada Samsung i5700 için resmi 2.1 güncellemesinin geleceğini okumuştum ama hangisi olduğundan emin olamıyorum şimdi

edit: Şimdi hatırladım. Optimus içindi.

Keşke gelse tasarımı berbat olsa da bu paraya Android olarak harika olur i5700. İndirimi bitmeden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.