Şimdi Ara

bu iett söförleri ehliyetlerini pazardan mı alıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeter be durağa yaklaşınca yavaşlayacaklarına dip fren yapip duruyorlar, ağır ağır harekete geçeceklerine de dip gaz yapıyorlar ve halk otobusleri düz vites olduğundan ve insan gibi vites değiştirmediklerinden sürekli ileri geri gidiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ehliyetlerini ben dağıtıyom kardeş.

not : pazarcıyım.
  • bizim burda otobüsler oto vites rahatız
  • Katiliyorum yapisacaz yere bi gun
  • Haklısın.Ani fren veya gaz yüzünden birçok kere uçtum ordan oraya, insanların kucağına düştüm.Cılızım zaten hemen uçuyorum.
  • Kesinlikle haklısın. Oturdukları yerden yolcuların gazda ve frende nasıl etkilendiklerini anlayamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar. Bir keresinde önümde ki koltukta oturan yaşlı kadın inceği durağa yaklaştığından ayaklandı oturduğu yerden ama adi şoför öyle bir gaz verdiki teyze kucağıma düştü. Gülsemmi ağlasammı. Hergün sayısız buna benzer olay yaşanıyor
  • Onların fantazisi zaten ayaktakileri düşürmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmirde en eski otobüsleri bile otomatik vites yapmışlar takdir ettim ama üstüne para verseler bile nefret ediyorum toplu taşıma araçlarından.
  • Atalar'dan minibüse binip Kartala gidecektim. Saat 08:45 civarı. Bindikten çok fazla değil 5 saniye içinde şoför bir frene asıldı. Minibüste zaten dolu. Bir tane abla arkadan şoföre kadar geldi. Bağırdı ne yapıyorsunuz ya siz? Aptal mısınız? Düzgün kullanın falan filan. İndi minibüsten. Zaten afadersiniz hayvan gibi kullanıyorlar. Şu Kartal Mezarlığını bilirsiniz. OPET'in karşısında. Oradan her geçişimde Fatiha'yı okurum. Bir gün öyle bir gidiyorki şoför, ben Mezarlıktan taa ineceğim yere kadar farkında olmadan Fatiha'yı okuduğu fark ettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 20 Aralık 2011; 18:04:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Onların fantazisi zaten ayaktakileri düşürmek

Onları
  • günde 10 saat direksiyon sallıyolar , hayatlarından memnun değiller , çoğunun g. basur , dizlerinde romatizma vs. var

kızları apaçilere veriyo , oğulları fahişelere para yediriyo , torunları 3 yaşına gelmiş hala yürüyemiyoru
  • çoğunun hangi memleketten geşldiğini bilirmisin
  • Hiç unutmuyorum 4-5 yıl önce ablam annem ve ben otobüse bindik.En arka köşeden oturduk ben ortada kaldım.
    Herifçi oğlu bir fren koydu,kendimi orta kapıda buldum ve zor tutundum.
    Kasaptan alsalar daha duyarlı olurlar eminim
  • Ümraiye-Üsküdar arası dolmuşlar tam olarak Allaha emanet gidiyorlar, çamlıcanın dik yokuşlarından inerken gaza basarak iniyorlar, ulan insan taşıyorsun sen hayvan değil az dikkatli ol be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

günde 10 saat direksiyon sallıyolar , hayatlarından memnun değiller , çoğunun g. basur , dizlerinde romatizma vs. var

kızları apaçilere veriyo , oğulları fahişelere para yediriyo , torunları 3 yaşına gelmiş hala yürüyemiyoru

izmirde de böyle kullanan söförler var tabi ki ama inanılmaz derecede azınlıktalar. onlar da günde 10 saat direksiyon sallıyor ama böyle ağır triplere girmiyorlar. belediyenin ucuz ve niteliksiz çalışan çalıştırmasından kaynaklanıyor sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Ümraiye-Üsküdar arası dolmuşlar tam olarak Allaha emanet gidiyorlar, çamlıcanın dik yokuşlarından inerken gaza basarak iniyorlar, ulan insan taşıyorsun sen hayvan değil az dikkatli ol be.

Hocam çok haklısın o yokuşu inerken iman kuvvetine iniyoruz.
    Korkum şu ki birgün polis karakoluna dalacak birisi
  • bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir.

gel seni yarın saat 17 de 14ks ye bindireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

bu mesajda yazılanların hiçbiri doğru değildir.

gel seni yarın saat 17 de 14ks ye bindireyim.

Orayı bilmem ama Ankara'da çoğu otobüse binmişimdir ama hiç böyle bir hal ve hareketle karşılaşmadım. Yolcular, otobüs 5 dakika geç kalınca şöförün ağzına ediyorlar. Siz de sesinizi çıkarsanız, tepkinizi koysanız bu durumlar yaşanmaz diye düşünüyorum. En kolayı yaka numarası yok mu şoförün? Şikayet et belediyeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 20 Aralık 2011; 19:06:43 >
  • Lan otomatikler daha berbat ya heleki otokarın araçları herif ayağını frenden çekiyor tüm otobüstekiler yalpalıyo hele 2den 3 e bi geçiş var arkadan tır çarpıyo sanki öyle bi ivme yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.