Şimdi Ara

Bu İçki Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde alkollü bir içki var. Bizim aileye gelişi yaklaşık 35 yıl ve ondan öncesi kaç yıl bilmiorum. Almanya Bavyera bölgesinde üretilmiş. %40 alkol oranı var. Almanca olarak üzerinde "yemeklerden sonra hazmı kolaylaştırmak için " diye yazıyor üzerinde. Yabancı sitelerde benzer ürünleri araştırdım ama tam emin değilim. Likör gibi görünüyor . Porselen şişede ağzı mantar ve bal mumu ile kapatılmış. Resimleri de alt tarafa ekliyorum. Bilgisi olanlar olursa fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Bu İçki Nedir?

Bu İçki Nedir?

Bu İçki Nedir?

• Soda olmasın o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzde 40 alkol oranı var. Benzer şişeler buldum ebay'da falan onlarda benzer şişelerde likör diye yazmakta ama emin değilim hala ne olduğundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutugce

Arkadaşlar elimde alkollü bir içki var. Bizim aileye gelişi yaklaşık 35 yıl ve ondan öncesi kaç yıl bilmiorum. Almanya Bavyera bölgesinde üretilmiş. %40 alkol oranı var. Almanca olarak üzerinde "yemeklerden sonra hazmı kolaylaştırmak için " diye yazıyor üzerinde. Yabancı sitelerde benzer ürünleri araştırdım ama tam emin değilim. Likör gibi görünüyor . Porselen şişede ağzı mantar ve bal mumu ile kapatılmış. Resimleri de alt tarafa ekliyorum. Bilgisi olanlar olursa fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Bu İçki Nedir?

Bu İçki Nedir?

Bu İçki Nedir?

likör hocam o afiyet olsun.

• KcRasco cevabın için teşekkür ederim. Peki bunun mali bir değeri varmıdır? Boş şişesi 100 dolar civarında şişe koleksiyoncuları için tabi.
  • kolleksiyoncusunu bulman lazım. onlarda da olmayan ya da az bulunan bir şişeyse olabilir. aksi halde çok fazla edeceğini düşünmüyorum. hemmeter enzian olarak aratırsan belki birşeyler bulursun.
  • doğru ürüne bakmıştım, üzerinde yazanların çevirisi bu
    quote:

'Double Fired, 40% vol, Made in Germany' and Enzian is a type of herb liqueur that was inside, brand Hemmeter.

likör yani, bitkisel liköl. Schnaps diyede geçiyor. jager gibin bir şey

şişesi çok güzelmiş ama 100 dolar falan etmiyor, ebayda benzer boş şişeler 5-10 dolar. iç gitsin yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 13 Aralık 2012; 10:26:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir?
    19 yıl önce açıldı
    Beyler bu nedir böyle bu nedir?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

doğru ürüne bakmıştım, üzerinde yazanların çevirisi bu
    quote:

'Double Fired, 40% vol, Made in Germany' and Enzian is a type of herb liqueur that was inside, brand Hemmeter.

likör yani, bitkisel liköl. Schnaps diyede geçiyor. jager gibin bir şey

şişesi çok güzelmiş ama 100 dolar falan etmiyor, ebayda benzer boş şişeler 5-10 dolar. iç gitsin yani

bende baktım da markasız buldum. aynı markanın ki farklıdır belki diye fiyat söylemedim arkadaşa.

http://www.minibottlelibrary.com/mbl/alpha/hemmeter/

fiyat yok ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.