Şimdi Ara

Bu hile mi?!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DarthWinner sihirdar adlı oyuncu ile karşılaşmamda lane e ilk gelişimizde farmlara ellemeden üzerime daldı ve benim farmlarımın arkasında bana saldırmaya başladı. Ne yapıyor bu *** diye şaşırıp ( öldürecektim ) karşılık verirken oyundan attı ve lol bug splat hatası geldi. Hızlıca kapatıp oyuna yeniden bağlandım ama ilk kanı almıştı. Tekrar lane e geldiğimde adama kaç defa seni report edecem hile kullanıyosun yazdım cevap vermedi. KILL ALMASINA RAĞMEN İLK BAŞTA YAPTIĞINI YAPMADI YANİ DALMADI NORMAL OYNAMAYA BAŞLADI.

• Anlamadım ama sanırım ddos attığını iddia ediyorsun
  • Bu ddos mudur drop mudur nedir geri mi geldi
    Dun arkadaslarla oyuna girdik 3 kere ayni anda 5 10 saniyeligine internetinimiz gitti(ayni internetle oynamiyoruz kendi evlerimizdeyiz).2'si tf'nin ortasindaydi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 kere geldi başıma ama ddos olduğunu hiç düşünmedim. Serverlardandır diye düşünmüştüm. İnşallah yoktur böyle bir şey.

• Umarım server gitmiştir çok olmadı şu dropların ban yemesinden yeniden çoğalmasınlar.
  • Sanmıyorum öyle olduğunu ama belli olmaz

• sabah yine dereceli kapalıydı, serverda bir problem olduğu kesin. Şimdi baktımda DarthWinner adlı bir hesap yok ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hile mi? Global mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

sabah yine dereceli kapalıydı, serverda bir problem olduğu kesin. Şimdi baktımda DarthWinner adlı bir hesap yok ?

Hakkaten yok

edit: bu maçla seriden düşmüştüm. mail attım sonra oyuna girdim bi maç kazandım ve 5 maçlık seride ki 2 maçı kazanmış gösterdi.. daha sonra 1 maç daha kazanıp çıktım
    seriden düşünce 67 lp olmuştu nasıl oldu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BéTo -- 8 Şubat 2016; 22:19:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

sabah yine dereceli kapalıydı, serverda bir problem olduğu kesin. Şimdi baktımda DarthWinner adlı bir hesap yok ?

Hakkaten yok

edit: bu maçla seriden düşmüştüm. mail attım sonra oyuna girdim bi maç kazandım ve 5 maçlık seride ki 2 maçı kazanmış gösterdi.. daha sonra 1 maç daha kazanıp çıktım

Seriden 1 kere düşünce 2. çıkışta 1 win ile başlıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: merttumer

quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Hakkaten yok

Seriden 1 kere düşünce 2. çıkışta 1 win ile başlıyorsun.

Tamam işte 2 win ile başlattı.

• korkutmayın gece gece yok hesap silinmiş falan çok korktum bana ninniler söyleyip uyutacak biri var mı
  • 4-5 kere gank atarken aynısı başıma geldi, normal birşey olduğunu sanmıyorum. Engage yapacağım zaman oyun gidiyor ölüm özetini okuyorum sadece sonra hiçbir sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.