Bildirim
BU HEYBETLİ KANGALI NERDEN BULABİLİRİZ ???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sivas ilimizde bulabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge
Sivas ilimizde bulabilirsiniz.
bende öle düşündümde ordakilerin çoğu sarı bu kül rengi kafkas köpeğide olabilir yada kangal kafkas karışımı bşy diye düşündüm -
Bende 6 aylık kangalım var bi ara hatırlat atim fotoğraflarını.Büyüyünce aynı bundan olucak fotoğraflardada anlarsın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Exxample
Bende 6 aylık kangalım var bi ara hatırlat atim fotoğraflarını.Büyüyünce aynı bundan olucak fotoğraflardada anlarsın :)
beli düşükse bunun gibi olmaz ona dikkat et rengide uyuyosa tebrikler turnayı gözünden vurdun -
quote:
Orijinalden alıntı: dere.beyi
quote:
Orijinalden alıntı: Psychedelic_Grunge
Sivas ilimizde bulabilirsiniz.
bende öle düşündümde ordakilerin çoğu sarı bu kül rengi kafkas köpeğide olabilir yada kangal kafkas karışımı bşy diye düşündüm
Panter diye bir soy var onlara bakacaksın bu köpek de zaten aynı soya mensup Ogün Odacı'nın köpeği.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X