< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu hazır sistemi almak istiyorum sizce nasıl?

-
-
İşlemci gayet güçlüdür.
-
Diğer parçalar nasıl sence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşlemci 5600 gayet güçlü bir işlemcidir, hatta daha güçlü çipset ekran kartları ile bile sıkntı olmaz. Bu sistemin fiyatı nedir ?
Ram yanlış görmediysem 1 adet seçilmiş 2 tane olmalı dual açıdan.
-
Parçaların hepsi güzel fakat fiyatı ne kadar o önemli. Ayrıca 8gb ram daha eklenirse iyi olurdu.
-
Ram 2 adet sağ tarafta gözüküyor. Bu sistem 14k
2 adet zaten sağ tarafta belli oluyor sistemin fiyatı 14k
Psu : gold
Ram : 3600mhz
Fiyat farkı ne kadar?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet ram kenarda 2 adet miş doğru, ama resmi büyütnce sadece parçalar ve adetleri var 14 k olduğu gözükmüyor, sen yazınca 14 k anladım.
-
Fiyatı biraz pahalıya kaçmış. Bu sistemlere bir göz atın derim:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93B72EA89 -- 14 Şubat 2023; 15:36:29 >
-
Bu üyemizn verdiği linkteki pc daha iyi fiyat açısından, ilk toplanan sistemin parasına göre ekran kartı düşük çünkü. 14 kyı verdikten sonra o kart pek olmaz. Aradaki farkı verebilirim derseniz bu sistem daha iyi.
Sadece gaming gendeki sistemde sunulan a 320 anakart biraz düşük. İstenirse o da az daha yüksek çipset alınabilir. Son karar tabi sana ait yine, kolay gelsin.
-
5600 demirbaş olacak şekilde,diğer parçalar işini görür. 1660 Ti güncel kartlara göre biraz zayıf kalmış ama bana yeter diyorsanız mesele yok.
-
-
Ekran kartı RTX 3060-3070Tİ ye denk gelen bir ekran kartı olsa daha iyi olmazmıydı.
-
Benim icin islemci daha önemli ve nvidia ekran kartı istiyorum 1660ti da benim işimi görür diye düşünüyorum.
-
-
O anakart ryzen 5600 de iş görür. Çünkü az watt çeken bi işlemci. Yani güçlü anakartlar istemiyor. Bunu alın.Veya yazdığım inventustakini.
Nvidia e.kartı demişsiniz ama, zaten ,1660 Ti, RTX serisi olmadığı için ne DLSS var ne de Ry Tracing özelliği. Nvidia RT özelliğin iyazılımsal olarak verdi sanırım ama onu da açınca fps ler sürünüyor.
E.kartı da deyip geçmeyin İşlemci gücü ağırlıklı oyunlar dahi olsa ,üst seviye bi e.kartı ile çok daha fazla fps ler alırsınız .Makinanız çok daha uzun ömürlü olur herşeyden önce.
RX 6600 ile 1660 Ti arasında öyle böle değil ,bayağı bi fark var çünkü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 14 Şubat 2023; 16:59:29 > -
İyi duruyor, alınabilir.
-
Anladım teşekkür ederim bi amd ekran kartı tecrübemiz olacak insallah 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- oyun için amd mi intel mi
- sıvı soğutma önerisi
- i5 i7 farkı
- gürcistan media markt
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- mediatek helio g100
- ssd sağlık testi
- rx 9060 xt
- b850 anakart
- türkiye çip üretimi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X