Şimdi Ara

Bu hazır sistemi almak istiyorum sizce nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sistemde islemcimi yükseltmek istedim çünkü fps tabanlı oyunları oynuyorum ekran kartı benim için yeterli fazla bile hatta sistemi ancak bu kadar özelleştirebildim. Bu hazır sistemi almak istiyorum sizce nasıl?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İşlemci gayet güçlüdür.

• Diğer parçalar nasıl sence

• İşlemci 5600 gayet güçlü bir işlemcidir, hatta daha güçlü çipset ekran kartları ile bile sıkntı olmaz. Bu sistemin fiyatı nedir ?

Ram yanlış görmediysem 1 adet seçilmiş 2 tane olmalı dual açıdan.

• Parçaların hepsi güzel fakat fiyatı ne kadar o önemli. Ayrıca 8gb ram daha eklenirse iyi olurdu.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Ram 2 adet sağ tarafta gözüküyor. Bu sistem 14k

• 2 adet zaten sağ tarafta belli oluyor sistemin fiyatı 14k

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psu : gold
    Ram : 3600mhz

Fiyat farkı ne kadar?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cikitahmet C kullanıcısına yanıt

Evet ram kenarda 2 adet miş doğru, ama resmi büyütnce sadece parçalar ve adetleri var 14 k olduğu gözükmüyor, sen yazınca 14 k anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-93B72EA89 -- 14 Şubat 2023; 15:36:29 >

• Bu üyemizn verdiği linkteki pc daha iyi fiyat açısından, ilk toplanan sistemin parasına göre ekran kartı düşük çünkü. 14 kyı verdikten sonra o kart pek olmaz. Aradaki farkı verebilirim derseniz bu sistem daha iyi.

Sadece gaming gendeki sistemde sunulan a 320 anakart biraz düşük. İstenirse o da az daha yüksek çipset alınabilir. Son karar tabi sana ait yine, kolay gelsin.

5600 demirbaş olacak şekilde,diğer parçalar işini görür. 1660 Ti güncel kartlara göre biraz zayıf kalmış ama bana yeter diyorsanız mesele yok.

• Şunu buldum,bakın. E.kartı çok daha güçlüdür. Toplam fiat olarak da ,sizin bütçenizi aşmıyor denebilir.

İnventus pc.

Çok güvenilir bi firmadır,ayrıca.Resme tıklayın,netleşir.

Bu hazır sistemi almak istiyorum sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 14 Şubat 2023; 15:52:49 >
  • Ekran kartı RTX 3060-3070Tİ ye denk gelen bir ekran kartı olsa daha iyi olmazmıydı.

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Benim icin islemci daha önemli ve nvidia ekran kartı istiyorum 1660ti da benim işimi görür diye düşünüyorum.

• Bu sistem nasıl peki anakart bir tık kötü ama Bu hazır sistemi almak istiyorum sizce nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cikitahmet -- 14 Şubat 2023; 16:37:23 >
  • Bu sistem nasıl peki? Bu hazır sistemi almak istiyorum sizce nasıl?

O anakart ryzen 5600 de iş görür. Çünkü az watt çeken bi işlemci. Yani güçlü anakartlar istemiyor. Bunu alın.Veya yazdığım inventustakini.

Nvidia e.kartı demişsiniz ama, zaten ,1660 Ti, RTX serisi olmadığı için ne DLSS var ne de Ry Tracing özelliği. Nvidia RT özelliğin iyazılımsal olarak verdi sanırım ama onu da açınca fps ler sürünüyor.

E.kartı da deyip geçmeyin İşlemci gücü ağırlıklı oyunlar dahi olsa ,üst seviye bi e.kartı ile çok daha fazla fps ler alırsınız .Makinanız çok daha uzun ömürlü olur herşeyden önce.

RX 6600 ile 1660 Ti arasında öyle böle değil ,bayağı bi fark var çünkü.Bu hazır sistemi almak istiyorum sizce nasıl? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 14 Şubat 2023; 16:59:29 >

İyi duruyor, alınabilir.

• Anladım teşekkür ederim bi amd ekran kartı tecrübemiz olacak insallah 😅

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.