Şimdi Ara

BU HAYATTAN ÇEKTİĞİM(MİZ) NEDİR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba açmak istedim çünkü hani ailemle vs paylaşsam kızacaklar arkadaşlar vs aynı şekilde takma diyorlar kafana nası takma kafayı yiyecem en sonunda göz tembelliğim var göz %50 görüyor diğeri tam neyse mühendislik öğrencisiyim hangi alana geçmeye çalışsam önüme bu lanet hastalık engel çıkıyor hayatım boyunca asker olmak istedim subay olmak istedim anladığım max yedek subay olabilecez bu haksızlık değil mi ben ne yaptım ki bu hastalık bana verildi ya anlamıyorum erken tespit edilecekmiş gelelim TR ortamına 2005'e kadar sigorta yoktu vs hastaneye geç götürüldük zaten tespit edildiğinde 9 10 yaşında idim yani kendi çevreme göre temiz iyi niyetli insanım kimseye bir zararım olmadı dokunmadı yaradan niye böyle bir şeyi bana reva gördü ki şimdi korkuyorum uçak teknisyeni zorlayım şuraya zorlayım yok abi her yer sağlık raporu istiyor ben ne iş yapacam boşa mı okuyorum hastane rapor vermez diyede korkuyorum bunun sonu kendimi dar ağacında sallandırmaya kadar gidecek diye de korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 18 Eylül 2019; 23:11:9 >

• yaratan yok herşeyde genetik ve yaşam tarzının etkisi var.
    Göz tembelliği körlük kadar kötü birşey olmasa gerek en son haberde gördüm adamın kör gözünü kök hücre nakliyle tedavi etmişler tıp hergün gelişiyor gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 18 Eylül 2019; 23:18:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu son 3 haftadır gözüme gram uyku girmiyor hocam aklıma gelen her şeyi sorguluyorum artık elimden de bir şey gelmiyor 21.yy'da kanser tedavi ediliyor hıv dahi aşı olurken ortada anatomik olarak problem olmayan gözün tam görmesine bir çözüm yok.
  • Lemansky kullanıcısına yanıt
    bekleyin biraz belki çıkar birşeyler siz mezun olduktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 18 Eylül 2019; 23:20:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

bekleyin biraz belki çıkar birşeyler siz mezun olduktan sonra
    Umutlarım o yönde ama pek sanmıyorum böyle sürünüp gidecez anlaşılan iş bulurken falan zorluk çıkarmasınlar da subaylık hayalinden vazgeçtik yoksa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.