Bildirim
Bu Hava'Da Çorap Giyiyorum SS'Lİ (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kurdesen olursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: cennetten banlanan üye
evin genel yapısı güzel fakat koltuklar nene evindeki koltuklar gibi ayrieten çorapları pazardan alındığı belli geçelim tip yorumuna fotoğraflar vesikalık kaşlar martımsı özellik gösteriyor kafa tipi normal 10 üzerinden 4.5 veriyorum. Peste berbat olduǧun bariz şekilde açık bilgisayara karşı 1-0 yeniliyorsun + blok
daha maç bitmiş mi bakmanı öneririm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "WENK WENK" -
Ben de çorapsız gezemem. Halıya falan değince acayip huylanıyorum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AttanDusenAdam
quote:
evin genel yapısı güzel fakat koltuklar nene evindeki koltuklar gibi ayrieten çorapları pazardan alındığı belli geçelim tip yorumuna fotoğraflar vesikalık kaşlar martımsı özellik gösteriyor kafa tipi normal 10 üzerinden 4.5 veriyorum. Peste berbat olduǧun bariz şekilde açık bilgisayara karşı 1-0 yeniliyorsun + blok
daha maç bitmiş mi bakmanı öneririm
38 dk 50 saniye
-
Kardeş televizyon orda alçak kalmış tavana asın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Psn: RicFratesma -
quote:
Önde'ki koltuklar bayağı bi eski o doğru
çorap'lar biraz kirli olduğu için kirli gözüküyor. Fotoğraftaki ben değilim abim. pes'i de ben oynamıyorum solum'da hemen babam var o oynuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordimus -- 28 Temmuz 2015; 18:33:03 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: firatbjk
Kardeş televizyon orda alçak kalmış tavana asın
Orda tv unitesi var kardeş görmüyomusun nereye koyalım
-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 28 Temmuz 2015; 18:58:57 >_____________________________ -
İşimi gordum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: misterozsilit
İşimi gordum
Halka hizmet için buradayız._____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki