arkadaslar bilgisayarıma format attıgımda bole bir hata alıyorum
"STOP: c000021a (Onarılmaz Sistem Hatası) Session Manager İnitialization sistem işlemi 0xc000026c durumu ile beklenmeyen biçimde sonlandı (0x00000000 0x00000000) sistem kapatıldı."
hatasını verip yeniden başlıyor ve kur sistemi yapılandırılıyor diyor.
nasıl düzeltebilirim.
Kardeş bilgisayarda kaç ram takılı?Eğer birden çoksa tek ram takıp yükleyeceksin.
Kayıt Defteri Düzenleyicisi hatalı norton windoctor gibi kayıt düzenleyicisini çalıştırıp düzenleme yapınız.
quote:
Orjinalden alıntı: computeron
Kayıt Defteri Düzenleyicisi hatalı norton windoctor gibi kayıt düzenleyicisini çalıştırıp düzenleme yapınız.
Arkadasım windowsu hiç açamıyorum ki.
Ramları denedin mi kardeş?Ne yaptığınızı yazın ki ona göre başka çözüm yolu üretelim.
güvenli kipte açabiliyormusun
Arkadaşlar adam format attım diyor.Siz yazılanı okumuyormusunuz?Windows hiç açılmıyor diyor.
kardeş bırak şimdi yazılanı okumayı da çözüm söyle çözüm
Kardeş benim yazdığım çözümü de okumadın galiba.Adam ne yaptuğını söylemiyor ki ona göre olayı çözelim.
VERİ DİSKİ OLUŞTURUP ÖLE İ FORMAT ATMAYI DENESEN BENCE OLABİLECEK GİBİME GELİYO AMA HADİ HAYIRLISI
AMA GERÇEKTEN BİRAZ AÇIKLAMALISIN KONUYU..
DAHA AÇIK Bİ ŞEKİLDE YAZARSAN HEMEN ÇÖZÜME ULAŞABİLİRSİNN
Arkadaslar format atmaya calıstım daha partları silmeye gelmeden cd boot ederek actım ve windows bileşenleri yuklerken yukarıda actıgım yazıyı yazdı. ve artık normal bi şekilde de acılmıyor.
sistemdeki cihazların birine sorun çıkartmış. eğer sabirt diskin sata ise ve bunu başlangıçta disketini göstermediysen önce diskin partition'unu uçurun ve 2 ye bölün (ntfs olmayacaksa) sonra gereksiz tüm zaba zingoyu sökün çıkartın. (ses kartı vs gibi) öyle kurmayı dene
YADA ELİNDEKİ XP CD Sİ HASARLI
son dediğine göre galiba disk üzerinde hatalar oluşmuş. yani bence sorun disk te. daha önceden bilgilerini yedeklemediysen, dos üzerinden diğer partlara girmeye çalış (d:, e:, ... gibi) başka bir diske yedeğini aldıktan sonra fdiskle tekrar partları falan silmeyi dene...norton disk doctor programını pek kullanmadım ama cd den boot edilmesi lazım..
merhaba
Arkadaşım bu şekilde soorun yazarsanız çözüm bulmaızda o kadar güç olur.Lütfen şu bilgisayar özelliklerininzi bir yazın ram kaç mhz işlemcinin ne anakartınız ne bios sürümü ne siz böyle yazdıkça herkes birşey sallar ve çözüme ulaşamazsınız
kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme