Şimdi Ara

Bu hatayı nasıl çozebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayarıma format attıgımda bole bir hata alıyorum

"STOP: c000021a (Onarılmaz Sistem Hatası)
    Session Manager İnitialization sistem işlemi 0xc000026c durumu ile beklenmeyen biçimde sonlandı (0x00000000 0x00000000) sistem kapatıldı."

hatasını verip yeniden başlıyor ve kur sistemi yapılandırılıyor diyor.

nasıl düzeltebilirim.

• Kardeş bilgisayarda kaç ram takılı?Eğer birden çoksa tek ram takıp yükleyeceksin.
  • Kayıt Defteri Düzenleyicisi hatalı norton windoctor gibi kayıt düzenleyicisini çalıştırıp düzenleme yapınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: computeron

Kayıt Defteri Düzenleyicisi hatalı norton windoctor gibi kayıt düzenleyicisini çalıştırıp düzenleme yapınız.
    Arkadasım windowsu hiç açamıyorum ki.
  • Ramları denedin mi kardeş?Ne yaptığınızı yazın ki ona göre başka çözüm yolu üretelim.
  • güvenli kipte açabiliyormusun
  • Arkadaşlar adam format attım diyor.Siz yazılanı okumuyormusunuz?Windows hiç açılmıyor diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hata mı Bilemiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş bırak şimdi yazılanı okumayı da çözüm söyle çözüm
  • Kardeş benim yazdığım çözümü de okumadın galiba.Adam ne yaptuğını söylemiyor ki ona göre olayı çözelim.
  • VERİ DİSKİ OLUŞTURUP ÖLE İ FORMAT ATMAYI DENESEN BENCE OLABİLECEK GİBİME GELİYO AMA HADİ HAYIRLISI

AMA GERÇEKTEN BİRAZ AÇIKLAMALISIN KONUYU..

DAHA AÇIK Bİ ŞEKİLDE YAZARSAN HEMEN ÇÖZÜME ULAŞABİLİRSİNN

• Arkadaslar format atmaya calıstım daha partları silmeye gelmeden cd boot ederek actım ve windows bileşenleri yuklerken yukarıda actıgım yazıyı yazdı. ve artık normal bi şekilde de acılmıyor.
  • sistemdeki cihazların birine sorun çıkartmış. eğer sabirt diskin sata ise ve bunu başlangıçta disketini göstermediysen önce diskin partition'unu uçurun ve 2 ye bölün (ntfs olmayacaksa) sonra gereksiz tüm zaba zingoyu sökün çıkartın. (ses kartı vs gibi) öyle kurmayı dene

YADA ELİNDEKİ XP CD Sİ HASARLI
  • son dediğine göre galiba disk üzerinde hatalar oluşmuş. yani bence sorun disk te. daha önceden bilgilerini yedeklemediysen, dos üzerinden diğer partlara girmeye çalış (d:, e:, ... gibi) başka bir diske yedeğini aldıktan sonra fdiskle tekrar partları falan silmeyi dene...norton disk doctor programını pek kullanmadım ama cd den boot edilmesi lazım..
  • merhaba

Arkadaşım bu şekilde soorun yazarsanız çözüm bulmaızda o kadar güç olur.Lütfen şu bilgisayar özelliklerininzi bir yazın ram kaç mhz işlemcinin ne anakartınız ne bios sürümü ne siz böyle yazdıkça herkes birşey sallar ve çözüme ulaşamazsınız

kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.