Şimdi Ara

Bu hatanın nedeni nedir?IIS HATASI(YENİ RESİM EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bir türlü çözemedim şu hatayı bilen varsa söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi All Men Must Die -- 19 Mart 2012; 19:46:19 >

• hocam sanırsam iis in kullandıgı bir dosya üzerinde güncelleme yapıyorsun. serviei stop de güncellemeni yap sonra tekrar start de

Orijinalden alıntı: Kaygerya

hocam sanırsam iis in kullandıgı bir dosya üzerinde güncelleme yapıyorsun. serviei stop de güncellemeni yap sonra tekrar start de

2-3 gündür böyle.Birde güncelleme falan yapmıyorum inetpub la ilgili
  • şimdi iss de inetpub içindeki projelerden birinin kullandıgı bir dosya başka bir program tarafından kullanılıyor. yani mesela sen textboxtan gelen verileri txt dosyasında tutuyorsun diyelim. sende gittin text dosyasını manuel olarak açtın. textboxa veri girilmeye çalıştıgında da bu hatayı alırsın. anlatmak istediğim iis deki sitenin kullandıgı bir dosya var ve açık :) ama sen kullanıyorsun ama bir başkası

Orijinalden alıntı: Kaygerya

şimdi iss de inetpub içindeki projelerden birinin kullandıgı bir dosya başka bir program tarafından kullanılıyor. yani mesela sen textboxtan gelen verileri txt dosyasında tutuyorsun diyelim. sende gittin text dosyasını manuel olarak açtın. textboxa veri girilmeye çalıştıgında da bu hatayı alırsın. anlatmak istediğim iis deki sitenin kullandıgı bir dosya var ve açık :) ama sen kullanıyorsun ama bir başkası

Bu IIS le aynı görevi görecek başka şey yokmu ampserver xampserver falan onlarda aynı işe mi yarıyor
  • Yeni resim eklendi.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.