Şimdi Ara

Bu Hata Neden Çıkar? SS var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İndirdiğim tüm videolarda çıkıyor.Nedir bu hata? Çözümü var mıdır?

• arkadaşım konunun yeri yanlış şikayet etmekten canım çıktı windows işletim sistemlerine koy vista ile ilgili olduğunu yaz er geç yardımcı olacaklardır
  • Bu Vista ile ilgili değil.Sadece videolarda böyle yapıyor.Burası da konu dışı olduğundan buraya açmayı tercih ettim.Yöneticiler uygun bulmazlarsa silerler sizin şikayet etmenize gerek kalmaz
  • Codec yüklememiş olabilirsin... Bi codec pack kurup tekrar dene..

K-Lite tavsiyemdir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DragonClaw

Bu Vista ile ilgili değil.Sadece videolarda böyle yapıyor.Burası da konu dışı olduğundan buraya açmayı tercih ettim.Yöneticiler uygun bulmazlarsa silerler sizin şikayet etmenize gerek kalmaz

İyide sorduğun soru ile ile ilgili çözüm alabileceğin bir başlık var. Oraya yazmakla daha erken bir sonuç alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeShTeR

Codec yüklememiş olabilirsin... Bi codec pack kurup tekrar dene..

K-Lite tavsiyemdir..

Teşekkür ederim deniycem
  • bu hata sadece vistada var .... sorunun kaynağı nero

çözümünü unuttum program filesde nvideoxt miydi öle bi dosyanın adını değişince düzeliyordu tam hatırlayamadım .. işyerindeyim ben evdeki pcde yazıyordu pm den ulaşabilirsen yardımcı olurum

codecle alakalı değil video açarken yada biyere kopyalarken olur

edit buldum: COM Surrogate hatası NERO'nun hatası malesef. Common Files içinde Ahead\DSFilter dizindeki NeVideo.ax'in ismini herhangi başka bir şeyle değiştirerek sorun çözülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 18 Ağustos 2008; 12:19:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.