Şimdi Ara

Bu harddiskin değerleri sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kafayı yiyecem bu disk neden bu kadar dalgalı bencmarkh ta bilgisi olan varmı bu harddisk sizce bitmişmi yoksa normalmi bu değerler .. .

Bu harddiskin değerleri sizce nasıl  ?

sagopa kajmer bile değil artık pesimist
    popüler kültere kölesiniz artık hepiniz
  • bu dalgalanmalar dısk dolmaya yakın ve uzun suredır dısk bırlestırme yapmadıysanız olur genelde yok dısk bos ve dısk bırlestırme yapılıyorsa dıskte okuma kafası ıle ılgılı sorun oldugu dusunulebılır

Orijinalden alıntı: pegasus1881

bu dalgalanmalar dısk dolmaya yakın ve uzun suredır dısk bırlestırme yapmadıysanız olur genelde yok dısk bos ve dısk bırlestırme yapılıyorsa dıskte okuma kafası ıle ılgılı sorun oldugu dusunulebılır

hmmm peki anlık donamalar bundan kaynaklanabilirmi sizce .. anlık donuyır pc hoparlörden facenin sohbetteki bildirim sesi gibi bir ses geliyor ding diye hoparlörden geliyor ondan sonra pcdeki donma geçiyor .. sizce neden olabilir disk boş yeni formatladım .. low level formatta attım kurulumdan önce . sizce hdd mi arızalıdır bu dalgalanmalar kafamı karıştırdı ..

• hdd kablosunu ve sata portunu degıstırıp deneyın yınede yapıyorsa hddde donanımsal arıza vardır buyuk ıhtımalle

hdd kablosunu ve sata portunu degıstırıp deneyın yınede yapıyorsa hddde donanımsal arıza vardır buyuk ıhtımalle

hdd kablosunu değiştirdim sata portunuda değiştirdim yine böyle yapıyor ..

peki ramden yaparmı böyle birşey mümkünmüdür

• sanmıyorum ramden olabılecegını ram genelde mavı ekran ve sıstemde donma ıle kendını bellı eder

sanmıyorum ramden olabılecegını ram genelde mavı ekran ve sıstemde donma ıle kendını bellı eder

anlık donmalar oluyor arada bir hoparlörden dıtt diye bir ses geliyor ve donma geçiyor buna hardisk neden olabilirmi sizce ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Nasıl sizce ?
    2 ay önce açıldı
    sizce nasıl bu parçalar.
    16 yıl önce açıldı
    Sistem nasıl sizce?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • memtest gıbı programlarla ramlerınızı test edın tek tek ve farklı slotlara takarak deneyın ramlerı bakalım

memtest gıbı programlarla ramlerınızı test edın tek tek ve farklı slotlara takarak deneyın ramlerı bakalım

evet şimdi test edecem bakalım ne olacak memtest cd si hazırladım .. sorun hdd mi ram demi anlarız artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.