Şimdi Ara

Bu Hard Disklerin Fiyatı Nasıl? MAXTOR 750GB 165TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere Mavi Bilgisayarda %18 indirim var nakit ve tek çekimlerde. Ben de bir hard disk almak istiyorum uzun süredir ama uygun bişey bulamadım. Şu an en ucuzu bu gibi. Sizin de bir bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim. 500GB-750GB civarında bişey düşünüyorum. Hesaplı olursa 1TB da olabilir.

İki ürün var. Ama ilginç olan 500GB lk daha pahalı:)

1- MAXTOR 500GB OneTouch 4 (USB 2.0) ------> 176.65 TL
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/7783

2- MAXTOR 750GB OneTouch 4 (USB 2.0) ------> 165.00 TL
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/10366

Özellikler aynı. İkisinde de;

-OneTouch 4
    -Disk Kapasitesi: 750GB
    -7200RPM
    -Cache: 16MB
    -Form Faktör: 3.5"
    -USB 2.0 Bağlantı

Bu Hard Disklerin Fiyatı Nasıl? MAXTOR 750GB 165TL

Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sizce değer mi? yi mi Maxtor? Ve daha ucuzu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 27 Şubat 2009; 19:02:56 >

• evet arkadaşlar bu ürün hakkında bilgisi olan kullanan veya kullanıpta memnun kalmayan var mı?
  • bimekste
    Maxtor OneTouch IV Plus 750 GB Ext. 3,5" FireWire USB 2.0 modeli 191ytl idi
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1073&uid=102822
  • Araştırıyoum şu an biraz da, benzer bir ürün olarak;

WESTERN DIGITAL WDH1U5000E Mybook Essential 500GB USB2.0 ----> Banka Havalesi Fiyatı :164,05 TL
    http://www.sanalmarketim.com/urun/17c251d0705d32fbfe59bb3a328dee79/WESTERN-DIGITAL-WDH1U5000E-Mybook-Essential-500GB-USB2.0-

Ama bu ucuz değil sanırım pek.

ishak_koc un da dediği gibi mavi deki şu an ucuz gibi görünüyor:) Ayrıca şu an bimeksteki KDV Dahil: 237,58 TL olmuş.. Yuhh yani:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MGES38 -- 27 Şubat 2009; 19:24:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: angel26

Ucuz Çünkü 750 gb olan stokta yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Corny

quote:

Ucuz Çünkü 750 gb olan stokta yok

Ya öyle farkettim onu da mağazada bulabilir sanırım. Yani mavi sadece int üzerinden satış yapan bi yer olmadığı için. Ben öyle umuyorum yani. Tabi kesin alacak olsam gider bakarım şimdi de

• mavinin on-line stoğuna bakıp yanılmayın,mağaza stoğu ayrıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

mavinin on-line stoğuna bakıp yanılmayın,mağaza stoğu ayrıdır

Evet öyle. Yani bi kaç kez öyle olduğunu gördüm. INGOO mp4 de internet üzerinden yoktu ama mağazada dolu vardı. İnşallah bu da öyledir. Fiyat çok güzel.

HepsiBurada da aynı ürün: 316,28 TL (KDV Dahil)

inanamadım ama öyleymiş...
  • Arama motorlarında ucuz gözüküp mağazaya milleti çekmek için yapılan şeyler
  • @angel26 istedigin diskin modelini yaz bana ben maviden 20 tl daha ucuza faturalı sıfır garantili olarak veririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Arama motorlarında ucuz gözüküp mağazaya milleti çekmek için yapılan şeyler

Hiç sanmıyorum. Çünkü mavi öyle sahtekar bi kuruluş değil. Herşeyi gerçek! Yani mağazadki ürünler de gayet ucuz.

quote:

Orjinalden alıntı: ankara1234

@angel26 istedigin diskin modelini yaz bana ben maviden 20 tl daha ucuza faturalı sıfır garantili olarak veririm

Tam anlamadım yani mağazada mı vereceksiniz yoksa kargo ile mi göndereceksiniz? Yani ben gidip elden almak istiyorum da. Ve nasıl olacak bu iş?

• quote:

Araştırıyoum şu an biraz da, benzer bir ürün olarak;

WESTERN DIGITAL WDH1U5000E Mybook Essential 500GB USB2.0 ----> Banka Havalesi Fiyatı :164,05 TL
    http://www.sanalmarketim.com/urun/17c251d0705d32fbfe59bb3a328dee79/WESTERN-DIGITAL-WDH1U5000E-Mybook-Essential-500GB-USB2.0-

ishak_koc un da dediği gibi mavi deki şu an ucuz gibi görünüyor:) Ayrıca şu an bimeksteki KDV Dahil: 237,58 TL olmuş.. Yuhh yani:)

benim verdiğim adres ile sizin mavi bilgisayardaki 750gb lık aynı ürün mü acaba mavibilgisayarda tam bir açıklama yazmamış benim adresini verdiğim üründe firewire çıkışı var sanırım mavidekinde yok birde aklıma takılan diğer bir soruda
    maxtor ile seaget birleşti veya satın aldı diye söylentiler var bu doğrumu

• geçen sene 1 tb usb2.0 32mb cache olanını 250 ytl ye almıştım.
    kalitesi nasıl dersen iyi ama bağlantısı usb olduğundan hız biraz düşük.(usb ler içinde değil tabii ethernetle arasında fark var diyorum)
    almışken ethernet almanız daha iyi olur bence.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

Arama motorlarında ucuz gözüküp mağazaya milleti çekmek için yapılan şeyler

Hiç sanmıyorum. Çünkü mavi öyle sahtekar bi kuruluş değil. Herşeyi gerçek! Yani mağazadki ürünler de gayet ucuz.

quote:

Orjinalden alıntı: ankara1234

@angel26 istedigin diskin modelini yaz bana ben maviden 20 tl daha ucuza faturalı sıfır garantili olarak veririm

Tam anlamadım yani mağazada mı vereceksiniz yoksa kargo ile mi göndereceksiniz? Yani ben gidip elden almak istiyorum da. Ve nasıl olacak bu iş?

Ben kendi bilgisayarcımdan alıp size ücretsiz kargo ile göndereceğim

• quote:

Orjinalden alıntı: ishak_koc
    quote:

Araştırıyoum şu an biraz da, benzer bir ürün olarak;

benim verdiğim adres ile sizin mavi bilgisayardaki 750gb lık aynı ürün mü acaba mavibilgisayarda tam bir açıklama yazmamış benim adresini verdiğim üründe firewire çıkışı var sanırım mavidekinde yok birde aklıma takılan diğer bir soruda
    maxtor ile seaget birleşti veya satın aldı diye söylentiler var bu doğrumu

Evet dediğiniz gibi o konuda bilgi verilmemiş bilmiyorum. Ben de bilmiyorum:)

quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

geçen sene 1 tb usb2.0 32mb cache olanını 250 ytl ye almıştım.
    kalitesi nasıl dersen iyi ama bağlantısı usb olduğundan hız biraz düşük.(usb ler içinde değil tabii ethernetle arasında fark var diyorum)
    almışken ethernet almanız daha iyi olur bence.

Evet dediğiniz gibi ethernet olsa çok daha iyi olur ama fark çok olur işte..

• 750 gb lığını kullanıyorum. Çok da memnunum . 250 liraya haziran 2008 de almıştım . baya indi artık fiyatlar. Sonuç olarak tavsiye ederim.
  • Ethernetli derken gigabit ethernetli disklerden mi bahsediyoruz uoksa 100 mbps'lik olanlardan mı? Eğer 100 mbps'likten bahsediyorsak USB 2.0 olanlar her koşulda tur bindirir ethernetli disklere.
  • 750gb ligini beton zemine dusurdum. hemen akabinde arkadasim tekme atti. ikimiz de ayni yone dogru konusuyorduk. ben dusurdum o vurdu. bu sirada yurtdisinda askerdik. boyle anlatinca bir acayip durdu. ama tam olarak boyleydi, ciddiyim

bence basarili bir hard disk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: IFSO

750gb ligini beton zemine dusurdum. hemen akabinde arkadasim tekme atti. ikimiz de ayni yone dogru konusuyorduk. ben dusurdum o vurdu. bu sirada yurtdisinda askerdik. boyle anlatinca bir acayip durdu. ama tam olarak boyleydi, ciddiyim

bu olay sonucunda hala çalışıyomuydu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: JasoNBuraK

750 gb lığını kullanıyorum. Çok da memnunum . 250 liraya haziran 2008 de almıştım . baya indi artık fiyatlar. Sonuç olarak tavsiye ederim.

Arkadaşım sana zahmet veri transfer hızlarını test ettiysen yazabilir misin? Yazma hızı falan?

quote:

Orjinalden alıntı: Dallamos
    Ethernetli derken gigabit ethernetli disklerden mi bahsediyoruz uoksa 100 mbps'lik olanlardan mı? Eğer 100 mbps'likten bahsediyorsak USB 2.0 olanlar her koşulda tur bindirir ethernetli disklere.

Ya ethernet diye birşey yok aslında bağlantıda. FireWire başka bi giriş böyle küçük bişey ama onun hızı da USB 2.0 hızındaymış. Sata olmadıkça USB ile bi fark yokmuş. Araştırdım da.

quote:

Orjinalden alıntı: IFSO

750gb ligini beton zemine dusurdum. hemen akabinde arkadasim tekme atti. ikimiz de ayni yone dogru konusuyorduk. ben dusurdum o vurdu. bu sirada yurtdisinda askerdik. boyle anlatinca bir acayip durdu. ama tam olarak boyleydi, ciddiyim

Yani siz bu anlattığınız şekilde top gibi oynadıktan sonra hala çalıştı mı kusursuz bi şekilde o icat? Bravo valla....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.