Şimdi Ara

Bu haftaki indirim tarihe geçebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Braum

Graves

resmen al götür demişler. kostümler zevklere göre değişebilir ama champlar bi harika. graves dışındakileri alıyorum direk. 30dk sonra 23.59da başlayacak. pazar gecesine kadar devam. konu zaten silinir haber vereyim dedim. tabiki de tr serveri için. daha dün faker lissandra seyrettim dedim bunu almak lazım. içim temiz mubarek direk indirime koymuşlar.

• Seni mübarek eni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde varsa onlar gene tarihe geçer mi indirimler
  • Widget kullanıcısına yanıt
    hocam daha 16 champ var. 5 aylık oyuncuyuz yavaş yavaş topluyoruz işte. bizim için tarihi an. zaten sup ve mid oynuyorum ikisi de lazım. lissandra alayım yine midde takılcam zaten. daha 3-4 champ var mid için 2-3 tane sup için kaldı. sonra rün sonra ranked inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

hocam daha 16 champ var. 5 aylık oyuncuyuz yavaş yavaş topluyoruz işte. bizim için tarihi an. zaten sup ve mid oynuyorum ikisi de lazım. lissandra alayım yine midde takılcam zaten. daha 3-4 champ var mid için 2-3 tane sup için kaldı. sonra rün sonra ranked inşallah

şaka bi yana güzel indirimler hakkaten yeni başlayan için iyi yani
  • Bilgilendirme için teşekkürler. Girmiyordum bir bakayım.
  • pentakill olaf :D op aldım bi dal indirime girmiş içerikte gözümüor :D marketten alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs09gs09 -- 3 Ocak 2015; 3:18:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir champ almak için para veriyorsan oyuna

• Tüm champlar olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chekkumeito -- 3 Ocak 2015; 10:30:34 >
  • şuana kadar liss oynamayı bilen biri görmedim ben o kadar oynadım yine mantığı zor ultiyi kendine at pasifin varsa komboya e le başla pasifini asla kullanmamazlık etme mana hunger earylde karşıdaki rakiplere göre ilk zhonya yerine double morello yapbilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.