< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bu haber doğru mu?
-
-
doğru çok konuşuldu forumda
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
doktor maaşlarının düştüğünden bahsediyor pandemi ortasında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@ankaratıplı nerdesin?
düşmedi aslında. düştü de şöyle duymuşsunuzdur muhtemelen döner sermaye diye ordan tüm hastane çalışanları pay alırdı doktorlar hariç herkesin döner payı %20 arttırıldı mantıken doktorların payı düştü. doktorların cebinden alıp güvenliğin resepsiyonun hemşirenin cebine koydu.
dogru karim yazıyo bunu
konuşuldu forumda, dönerin azaltılmasıysa evet
Evet doğru . Şu anda uznan doktor maaşı 8000 lira
Döner sermayeden dahili branşlar pay alamıyor ( çocuk dahiliye nöroloji günde 100 hasta bakar en fazla 3000 alır , cerrahi branşların da kıymeti yok , TUS da adını soyadını yazan beyin cerrahi Kadın Dogum genel cerrah oluyor. Bunlarda da para kalmadı malpraktis davaları çok fazla …
Eskiden TUS da Kadın doğuma derece yapanlar giderdi şimdi kontenjan dolmuyor
Bir de yıllık izin alınca döner sermaye alamazsınız sadece çıplak maaşa kalırsınız . KBB göz radyoloji dermatoloji özel hastanede kendine yer bulabilir ama TUS da puanlar yüksek . Şimdi öğrenci haliyle 10-15 K yüksek gelebilir ama değil
6 yil sonra her sey olabilir sonra pisman olabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha kötü de olabilir ama hocam. pandemide doktorun maaşını düşürmek aşırı kötü bi şey. doktorların ne kadar emek verdiğini biliyoruz ve emeğinin karşılığını alamadığını da. bu haberle daha da netleşti. neyse daha yazardım buraya nefretimi kusardım da şikayetlik bi durum çıkmasın yoksa çok sinirliyim şu an
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D72C9D06E -- 28 Ağustos 2021; 23:47:0 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D72C9D06E
doktor maaşlarının düştüğünden bahsediyor pandemi ortasındayok hocam o %20lik sabit zammı diğer gelirden karşılanacak döner sermayeden karşılanmayacak
sonradan açıklama yapıldı, etkilemiyor
-
Alıntı
metni:Toplu sözleşme kazanımı ile tüm hizmet sınıflarının ek ödemesi %20 artacak. Bu durum Hekimlerin ücretinde azalmaya sebebiyet vermeyecektir İlave ödeme dağıtılabilir Döner Sermaye bütçesinden yapılmayacaktır. Hekimlerin ek ödeme artışıyla ilgili de mücadelemiz devam etmektedir -
quote:
Orijinalden alıntı: Gülgün Ayfer
Evet doğru . Şu anda uznan doktor maaşı 8000 lira
Döner sermayeden dahili branşlar pay alamıyor ( çocuk dahiliye nöroloji günde 100 hasta bakar en fazla 3000 alır , cerrahi branşların da kıymeti yok , TUS da adını soyadını yazan beyin cerrahi Kadın Dogum genel cerrah oluyor. Bunlarda da para kalmadı malpraktis davaları çok fazla …
Eskiden TUS da Kadın doğuma derece yapanlar giderdi şimdi kontenjan dolmuyor
Bir de yıllık izin alınca döner sermaye alamazsınız sadece çıplak maaşa kalırsınız . KBB göz radyoloji dermatoloji özel hastanede kendine yer bulabilir ama TUS da puanlar yüksek . Şimdi öğrenci haliyle 10-15 K yüksek gelebilir ama değilşu anda uzman doktorun maaşı 8bin lira değil yanlış bilgi
doğrusu
maaş:5500
sabit:4800
10300
+ diğer gelirler ek ödeme, nöbet, icap falan
sözleşmeli uzman hekim ise maaş*2,8 +sabit
20-21 e geliyor
+diğer gelirler ek ödeme, nöbet, icap falan
asistan dahiliye olursa 12-13 cerrahi olursa 15civarı temelse 9-11 aralığında yaklaşık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 29 Ağustos 2021; 0:3:59 >
-
Hocam siz de olmasanız doktorların söyledikleri spekülasyonlardan öteye geçemeyecektik internette
ahahahahaha şu yorumun her tarafından trollük ve art niyet akıyor. başkalarını etkilerse etkiler napacaksın? seneye tıp hedefleyip bu şekilde eleme yapmaya çalışıyorsun herhalde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-565559509Hocam siz de olmasanız doktorların söyledikleri spekülasyonlardan öteye geçemeyecektik internette
ben de ilk önce bu direkt paylaştım haberin tam kaynağını sorgulamadan ama geceleyin araştırınca bu haberin tam gerçeği yansıtmadığını
onlara maaşının zam olduğunu ama bu eklenecek tutarın hastane dönerinden karşılanmayacağını öğrendim
sonra da hemen de kaldırttım konumu
-
Bu sarı sendika sağlık-sen'in manipülatif açıklaması.
yardımcı sağlık personelin hem katsayısı hem de alacağı oran arttırıldı ve sözleşmede açık açık hekimlerin %20'den yararlanamayacağı yazıyor, sağlık-sen'e mail atıp cevabını herkes alabilir.
Tüm hekimleri, Hekim-Sen'e bekliyoruz.
-
Bu da YSP 'e yönelik haber sitelerinden bir alıntı.
Haberde net olarak ne yazıyor, DÖNER SERMAYE SABİTİ arttırıldı. Yani dönerden alınan sabit para arttırıldı, e dönerde ysp sabitleri artarsa geriye dağıtılacak bir döner kalıyor mu? Kalmıyor tabi ki.
Ha bir de katsayıları da arttırıldı yani, hastane gideri ve sabit dönerlerden kalan paranın dağıtımı da değişti ysp'nin katsayıları arttırıldı.
Valla Ankaratıplı kim seni nasıl kandırmış beni hayrete düşürdün, kaç tane forumda yazılıp çizildi hesapları yapıldı bunun, hayret.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Concordato -- 29 Ağustos 2021; 0:35:40 >
ben de ilk önce bu direkt paylaştım haberin tam kaynağını sorgulamadan ama geceleyin araştırınca bu haberin tam gerçeği yansıtmadığını onlara maaşının zam olduğunu ama bu eklenecek tutarın hastane dönerinden karşılanmayacağını öğrendim sonra da hemen de kaldırttım konumu
|
Bu da YSP 'e yönelik haber sitelerinden bir alıntı. Haberde net olarak ne yazıyor, DÖNER SERMAYE SABİTİ arttırıldı. Yani dönerden alınan sabit para arttırıldı, e dönerde ysp sabitleri artarsa geriye dağıtılacak bir döner kalıyor mu? Kalmıyor tabi ki. Ha bir de katsayıları da arttırıldı yani, hastane gideri ve sabit dönerlerden kalan paranın dağıtımı da değişti ysp'nin katsayıları arttırıldı. Valla Ankaratıplı kim seni nasıl kandırmış beni hayrete düşürdün, kaç tane forumda yazılıp çizildi hesapları yapıldı bunun, hayret. |
Gençler durumu özetledim belli ki Ankaratıplı durumu tam olarak anlamamış, yukarıda hesabı kitabı var. Hekimlik yapıp yapmayacağınıza karar vermek istiyorsanız stajlarınız başlamadan hatta ilk sınıfta 2 gün acil nöbeti (asistanla aynı düzende), 1 gün dahiliye pol, gene 2 gün de dahiliye servis nöbeti (asistanla aynı düzende) tutun ve devam edip etmeyeceğinize öyle karar verin. Bir hekim; Sağlam bir iradeye sahip olmalı, literatür sürekli güncelleniyor, takip etmek zorundasın. Çelik gibi sinirlere sahip olmalı, gecenin 2sinde ilaç yazdırmaya gelen gördü bu gözler, ana-avrat söven sarhoşlar falan artık rutin. İşinizi sevmelisiniz, tamam temel bilimci olabilirsiniz ama hekimlik yapmak demek hastayla konuşmak, empati kurmak demek, asosyal insanlar o kadar zorluk çekiyor ki iletişimde kesinlikle bunları görüp öyle karar verin. Maaşlar konusuna gelince, Hekimsen önderliğinde hekimler usul usul toplanıyor, aslan ayağa kalktığında muhtemelen pençesini en tepeden indirecektir. |
şu anda uzman doktorun maaşı 8bin lira değil yanlış bilgi doğrusu maaş:5500 sabit:4800 10300 + diğer gelirler ek ödeme, nöbet, icap falan sözleşmeli uzman hekim ise maaş*2,8 +sabit 20-21 e geliyor +diğer gelirler ek ödeme, nöbet, icap falan
asistan dahiliye olursa 12-13 cerrahi olursa 15civarı temelse 9-11 aralığında yaklaşık |
Benzer içerikler
- deneme forum
- elit karma deneme video çözümleri izle
- samsun en iyi dershane sıralaması
- matematik röntgeni yorumları
- tyt taktikleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X