Şimdi Ara

BU güvenlik uyarısı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı actıgımda direk bu cıkıyor ne oldugunu bi turlu anlayamadım.ya bilen varsa lutfen soyleyebilirmi kıl oldum.nasıl goturebilirim.ya calıstır desende bi sey olmuyo ama nasıl goturucem neyin neyin nesi bu nedemek oluyo. lutfen yardımcı olun simdiden cok tesekkurler

BU güvenlik uyarısı nedir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Virüs olması muhtemel garip bi exe dosyası bi kaç anti virüs programı kurup sistemini taratmanı tavsiye ederim
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    Özellikle de Avira premiumu dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __SNOOPY__ -- 22 Haziran 2008; 22:43:42 >
  • Bu virüsden dolayı geliyor anlattıklarımı uygula
    Başlat-Çalıştır-Regedit
    HKEY_CURRENT_USER/software/microsoft/windows/currentversion/run
    Burdaki herşeyi sil en üsteki hariç olmazsa!!!
    HKEY_LOCAL_MACHİNE/software/microsoft/windows/currentversion/run
    Sorun kesin çözülür
  • cok saolun bi deneyim
  • kesinlikle bir virus sistemini guncel bir AV yle tarattır... Avira antivirus premium u tavsiye ederim.... 6 aylık bedava üyelik var...
  • virus bencede
  • kaspersky tarattım hala gitmedi ya neyin nesi bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Pcmi virüslüde kullanırım dersen

baslat-calıstır-msconfig-hizmetler burdan bul ve kaldır

Birde Güvenli kipte virüs taraması yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 23 Haziran 2008; 12:59:28 >
  • öncelikle Avira'yı dene.
    dosyanın yerini biliyosan silmeyi dene. gizli olabilir.
    eğer yine olmassa pm at
  • kaspersky ile tarattım dunden beri virusleri buldu 6 tane filan 4 tanesini dun sildi daha dogrusu viruslu dosyaları virusten barındırdı bugunde 2 tane kalmıstı onları da halletti ama busey hala cıkmaya dvm ediyo ne bu ya kafayı yicem niye cıkıyo neyin nesi bilen varmı
  • başlat/çalıştır'a msconfig yazın ve başlangıç sekmesinde ffqiqedekyv.exe ile ilgili bir ibare varsa kutucuğunu boşaltıp tamam diyin ve bilgisayarı yeniden başlatınız
  • hala bulamadıysa etkin olduğu için kendini gizlemiştir. harddisk'ini başka bir PC'ye tak bi de öyle dene. dosyayı arattır önce. sen silmeye çalış. sonra tarattır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.