Şimdi Ara

Bu guray kucuk fasikulleri nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 17-18 tane var.Birçok soru tipini inceliyor ama cok fazla ezber yaptırıyor sanki.Apotemi fasikulleri kesinlikle daha iyi.Diğer konular içinse simetri daha iyi

• insurgent kullanıcısına yanıt
    Hocam simetride neleri tavsiye edersin?

• Trigonometride gerçekten çok iyidi.Karmaşık sayı için eksik geldi mesela.Logaritma için de iyidi.Polinom,2.derece,toplam çarpım,parabol için de yeterli bence

• Trigonometriden bende karekok ve guray kucuk var guray kucukle baslasam zaman kaybi mi olur diye dusunuyorum. Karekoku de kullandiysaniz karsilastirabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE73730B4 -- 17 Mart 2016; 1:57:36 >
  • Gecen sene karekok cozdum sinavda ucte uc yaptim trigonometri kolaydir aslinda cok iyi kaparsin hemen. Gurayi bilmiyorum maalesef.

• Onu bitir soru kaçırmazsın muhtemelen hocam bütün soru tipleri var 900 soru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sensorler hakkinda bir kac soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım kullanabildigimce ikisini de kullanip saglam temel atmaya calisacagim.

Bu fasikuller hakkinda konusmustuk cok basarili bir arkadasimla sene basi, celal aydini hic beğenmediğini ve guray kucuk un cok iyi oldugunu soylemisti. Kaliteli oldugunu duydum, denemekten zarar gelmez, bir fasikul alip calisip begenmezseniz diger konulari almayabilirsiniz.

Hatta en iyisi pdflerini inceleyin. Begenirseniz alirsiniz. Bendeki fasikülü çıktı. Tamamını çıkartmak için universite onundeki fotokopicilere giderseniz ucuza gelir veya begendiginiz yerleri birkac sayfa alirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.