Arkadaşlar. Elimdeki samsung marka ve tertemiz HDD lerimi daha fazla kapasitelisini almak için satıyorum.
Ürünler son derece temizdir. Daha önce de 2 adet 160GB samsung HDD mi satmıştım. Şimdide bunları elden çıkarma vakti geldi.
250GB lık ürün Hepsiburada dan alınmadır. 320GB olan ise eksen bilgisayardan alınmadır.
250GB lık ürün için istediğim fiyat. 60YTL
250GB, toplam kullanılabilir kapasite ; 232GB Önbellek : 8MB Devir Hızı : 7200 RPM Arabirim : SataII Marka : Samsung Model Numarası : HD250HJ
320GB lık ürün için istediğim fiyat ise 70YTL
320GB, toplam kullanılabilir kapasite ; 298GB Önbellek : 16MB Devir Hızı : 7200 RPM Arabirim : SataII Marka : Samsung Model Numarası : HD321KJ
Ürünü istanbul içi elden satmayı düşünüyorum. Kargoda oluşabilecek sorunlar ve aksilikler nedeniyle ne sizi ne de kendimi mağdur etmek istemiyorum.
Ürünü elden ancak Perşembe günü teslim edebilirim. Bunun nedeni izin günümün bu güne denk gelmesi. Ancak isterseniz izin günümü de ayarlatabilirim duruma göre.
Ürünlerin ikisini de almak istemeniz durumunda yeni bir ödeme seçeneği olarak, birlikte kredi kartınız ile istediğim HDD yi alabiliriz.
Bu arada arkadaşlar fiyat uygun. Daha düşük kapasitelilere de 60YTL isteyen var. HDD ler yaklaşık 3 aylık ve hiç bir sorunları yok. Daha önce de tanesi 55YTL den iki tane 160GB lık HDD sattım. Ayrıca dilerseniz HDD ler içerisinde güzel bir arşivle de tarafınıza verilebilir. Ya da dilerseniz formatlı bir biçimde sıfır gibi.
Ürünlerde hiç bir sorun yoktur. Çok sessizdirler ve serinler. HDD lerin fotografını isterseniz onu da eklerim ama bildiğiniz HDD olduğu için gerek duymadım. Herhangibir hasar ya da hatalı sektör söz konusu değildir. Zaten dediğim gibi ~3 aylık diskler.
Yani, bu fiyata sıfır HDD almış gibi olacaksınız. Zira hala garanti süresinin %90 dan fazlası duruyor.
Not toplam kullanılabilir kağasite aklınızı karıştırmasın. İlk alacakların aklı karışmasın diye yazdım zira bu tüm HDD lerde böyledir. Çünki firmalar 1MB 1024KB yerine 1000KB olarak baz alıyor ve bu da aradaki farkın çıkmasına neden oluyor.
En son arkadaşa kredi kartı ile satacaktım ancak uyuya kaldığım için bilgileri veremedim. Hem o başka yere gidiyormuş hem de yeni HDD yi bu gün almam gerekiyor. Kendisine durumu bildirdim ve başlığı tekrar açtım.
HDD bu gün için satılıktır. Bu gün sonuç alınmaz ise önceki konudaki arkadaşa satılacaktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.